Jump to content

Moto Zajednica

NC750X 2016

Recommended Posts

• Ne silazi, 2223 postova
  • Motocikl: Honda NC700D Integra
Ja mislim da nisu bas razmisljali da to namerno naprave tako. Jebava magnet, ali ja bi to probao glodalom da izvadim/razbusim i napravim drugu od mesinga
Sve su oni razmišljali, osim da će Dare da ga otvara. To nisu mogli unapred znati...
  • Sviđa mi se 3
  • Haha 4
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9298 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 6 sati, muljaz je napisao:

Ja mislim da nisu bas razmisljali da to namerno naprave tako. Jebava magnet, ali ja bi to probao glodalom da izvadim/razbusim i napravim drugu od mesinga

Pre bi rekao da jesu razmisljali bas u tom pravcu jer ovaj problem koliko vidim na drugim forumima pocinje da se pojavljuje tu oko 50.000km predjena, ne jebava magnet.

Zastupno je i na starijim modelima tako da su imali ohoho vremena da isprave "gresku", urade drugacije, bolje.

Da su hteli ljudski da ga naprave, umesto biksne mogli su staviti mali iglicast lezaj ili jos bolje normalan lezaj kao sto ima napred..... "nikad" ne bi doslo do problema, ovako nije poenta da nema problema  :)

Elektromotori red velicine nek budu 50 -150e.... skoro x2 to vec nisam ocekivao.

Uhhh Albanija, prelepa zemlja.... odusevices se ljubaznoscu, niskim cenama, dobrom klopom, nestvarnom prirodom.

Vodi samo racuna na b. pumpama, placaj njinim parama (leke) jer hoce da zavrnu kao slucajno.

evo je jedna bas odatle

17.jpg

s'te krivine.... ako se zaneses u peglanju moz je omasis kao neki :)

18.png

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 324 postova
  • Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT

Dare @Satelis, obećao si da menjamo migavce krajem meseca, da si me turio na spisak. Ja čekam da javiš kad da dođem. Sutra vozim motor kod Sebe da napravi onu šipku na koju ćemo montirati maglenke pa da i to podesiš. moram i u Deltu na godišnji servis. Nisam još ni blizu 12k, ali je prošla godina dana.

Promenio član Justicije

Mislim da nisi u pravu Radovane, nisam obecao da menjamo migavce krajem meseca jer datume gotovo nikad ne obecavam.

Pricali smo da te stavim na spisak ili ne, stavio sam te i cekas svoj red kao i svako drugi.

Red kad ce doci to ne znam jer ne znam koliko cu vremena, dana izgubiti na nekom bajku.

Nekad 3 uradim za dan, nekad 3 radim 9 dana.... nema pravila :neznam:.

Da sam pekar kao sto nisam, tad nema nepoznatih za koliko ce izaci 100-ta pogacica :)

Sad sam pogledao raspored casova, 21 si tacno. Sto znaci da bi bio mali % da stignem do kraja meseca uzeti tvoj NC u rad.

Ako stignem sve resiti, resim i kod tebe sta ima.... ako ne stignem, kao sto sam ti vec rekao.... Rajko ti je dobra opcija.

Voljan sam svima pomoci, samo je pitanje kad cu moci.... jbg nemam 10 ruku, nemam brata blizanca.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD
13 hours ago, Justicije said:

U junu, 11-13. idem u Albaniju  na Skadar. Vozićemo ovuda

Jedva čekam.

@Justicije pre 15ak dana. Snega okolo ima svuda. Maltene na svakoj krivini imas potoke, vodopade. Kradu dosta vremena za fotkanje :) kroz Cg ima dosta odrona, radova, zatvaranja puta na odredjeno vreme pa se raspitaj gde mozes.

11-37-49-thumbnail.jpg

11-39-00-thumbnail.jpg

IMG_20210502_112541.jpg

IMG_20210502_123800.jpg

IMG_20210502_132302.jpg

IMG_20210502_133640.jpg

PANO_20210502_133738.jpg

• Sviđa mi se 4

• Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova
  • Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350

Danas sednem da zavrsim kolezi @Yanco neku "bitnu" stvar po BG-u i nema "check engine" lampice... sta li se bio zaglupeo da mi je znati... Svakako nema da svetli a ne stigoh se uklopiti sa Daretom da zamenimo aku.

Pametan je on, nekad se "odglupi" sam. :) 

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD

Iz mog iskustva, ako stvarno ne postoji kvar, lampica se uvek sama skloni posle nekog vremena. 

Kad se zaglupi menjac, kad je neki pad napona, kada idem niz brdo dovoljno dugo sa blokiranom zadnjom kocnicom, a prednji se slobodno okrece i ugasi mi abs na neko vreme, slab aku, kada drndas nesto oko kablova skidas kleme ucestalo, kada je na centralnom stenderu i vozis ga u mestu, slab aku, kada ti je akumulator pred izdisajem, jesam li spomenuo slab aku? :)

Sve benigne stvari tako da puni ili menjaj aku i vozi.

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White

Meni se desilo samo jednom za ovih par hiljada km da se upali check engine. Ako se ne varam to je bilo brzo nakon kupovine, i stvar je bila sto je motor bio prilicno hladan, a ja sam na nekoj travi proklizao onako namerno uz dosta gasa jer sam testirao koliko sam stabilan. Nakon iskljucivanja i ukljucivanja motora nikad se vise nije vratila.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Slow rider, 939 postova
  • Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987
Pre 3 sati, Chika Jimi je napisao:

Danas sednem da zavrsim kolezi @Yanco neku "bitnu" stvar po BG-u i nema "check engine" lampice... sta li se bio zaglupeo da mi je znati... Svakako nema da svetli a ne stigoh se uklopiti sa Daretom da zamenimo aku.

Pametan je on, nekad se "odglupi" sam. :) 

I da se javno zahvalim Neši @Chika Jimi, čovek je izašao sa posla, završio mi papire u Hondi i poslao za Kragujevac. Dobro je imati i poznavati ovakve ljude :care:

• Sviđa mi se 4

@Yanco nema na cemu!
Zadovoljstvo je bilo moje!

Zamisljao sam kako je meni bilo iscekivanje par dana prosle god polovnog kaparisanog a kamoli tebi.

Jos jednom, drago mi je da sam uspeo pomoci! Vidimo se! ;)

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 2

Pre 11 sati, Satelis je napisao:

Mislim da nisi u pravu Radovane, nisam obecao da menjamo migavce krajem meseca jer datume gotovo nikad ne obecavam.

Pricali smo da te stavim na spisak ili ne, stavio sam te i cekas svoj red kao i svako drugi.

Red kad ce doci to ne znam jer ne znam koliko cu vremena, dana izgubiti na nekom bajku.

Da sam pekar kao sto nisam, tad nema nepoznatih za koliko ce izaci 100-ta pogacica :)

Sad sam pogledao raspored casova, 21 si tacno. Sto znaci da bi bio mali % da stignem do kraja meseca uzeti tvoj NC u rad.

Ako stignem sve resiti, resim i kod tebe sta ima.... ako ne stignem, kao sto sam ti vec rekao.... Rajko ti je dobra opcija.

Voljan sam svima pomoci, samo je pitanje kad cu moci.... jbg nemam 10 ruku, nemam brata blizanca.

OK, kad bude moj red.

Rešio Seba gornji deo bara, a meni nosač koji će maglenke skloniti od bilo kakvog rizika od oštećenja. Ovo su fotografije u toku rada, sad čekam plastifikaciju i montažu. Prezadovoljan sam jer sam baš hteo tako da se veže na donji bar, isprati linija prema "kljunu". Postaviću ovde konačnu i montiranu verziju.

GORNJI RADNA 1.jpg

GORNJI RADNA 2.jpg

GORNJI RADNA 3.jpg

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova
  • Motocikl: Yamaha Majesty 250

Da sam pekar kao sto nisam, tad nema nepoznatih za koliko ce izaci 100-ta pogacica 

Moraš nabaviti blizanca, pod hitno... Ako ništa, poruči sa Ali expresa

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987

Aj da se pohvalim, i prvi u NC grupi upišem model 2021 :)

20210521-114152.jpg

IMG-b38e26709011a1900ced7bc2c9e4beb5-V.j

• Sviđa mi se 26

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White

U zdravlju ga vozio! Cekamo utiske nestrpljivo.
Iskreno prvi put u zivotu ne znam ni koji bi motor posle NC tako da ce verovatno jednog dana samo biti novi model kad bude mogucnosti.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Hvala 1

• Ne silazi, 2223 postova
  • Motocikl: Honda NC700D Integra

Ajde malo da ga provozaš, pa sledeće godine opet nov

Šalu na stranu, jel imaju nešto na stanju ili samo po porudžbini?

Fala na lepim željama. Mislim da nema slobodnih, da su svi motori po porudžbini.

Tek danas predjoh nekih 150km, pa ću da pišem utiske kad malo više budem vozio. Generalno... isto kao svaki NC :)

• Sviđa mi se 6

Jos jednom, da te sluzi kako si zamislio! :)

Imao sam cast danas da upoznam i gdina@Yanco kao i novi NC! :)

Gledali smo stari (moj) pored novog (Jankovog) i uporedjivali sitnice...
No nek se izvoza jos malo pa cemo cuti konacne utiske i razlike!

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja