MF 4267 Napisano Maj 11, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ta se poluga pegla bez problema. Samo je skini pa na stegu kako rece kolega. A moze i na pod i dobar cekic. Kako se iskrivilo na tamo tako ce i ovamo. Da idemo malo u krajnost...cak i da pukne sve se vari. Par min posla. A poluga radi takav posao da ne trpi nikakve bitne sile pritiska tako da ce to biti ok kako god napravis. Cuj 10k za parce metala a i ona guma...navuces crevo za zalivanje, biras boju ili skines nekom od kolega sa dct-om na parkingu Samo da dodam, moja je već bila kriva tako da vidi ko još ima manuelni (a nema nas mnogo) pa skidaj njemu Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 11, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Lada68 je napisao: Nova poluga menjača je 9.110 dinara kod Stojanova, tako da nije velika razlika u odnosu na polovnu. Na donjoj slici možeš videti kako izgleda trenutna na motoru. Dajem cene iz salona, možda nekom bude od koristi: poluga menjača 9110,00guma poluge 380,00žmigavac P/L 8250,00 žmigavac Z/L 9450,00 Ma kaki nova..... ispravlja se to lagano penkalo u ruke i ima bude ki nova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 12, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan sačekate koji dan, trebalo bi doći ove nedelje do BG-a, zavisi kad me pozovu iz Honde da preuzmem motor?Hoćemo novi motor videti ovde ili u temi za 2021.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Maj 12, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, X8 Vračar je napisao: Hoćemo novi motor videti ovde ili u temi za 2021.? Prvo da ga ja vidim kod sebe u garazi, pa cemo lako posle Nek bude u ovoj temi, ipak su ovde sve Honde NC, od 2012 pa do sad. Inace, ne mogu da iscekam, trenutno je na homologaciji, pa se carini. Bitno je da je u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2561 Napisano Maj 12, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ma muvaju ti u Hondi opasno. Zvao za moj skuter krajem aprila i kažu mi stigli skuteri, samo da posle praznika predaju papire i mogu da preuzmem. Zovem juče, drugi lik sad mi priča ovu priču. Stigao beli i čekaju se ostali koji stižu etapno, kasne zbog one frke u kanalu. Kome sad verovati, idem u ponedeljak kod njih i da vidim ko tu šta muva. Na ruku mi ide što koliko vidim sledeća nedelja pokrivena kišom pa ću im dati fore desetak dana da pronađu gde su im motori. Da nije nov model za 2021 uzeo bih neki polovan sa oglasa, ovako biću još malo strpljiv a onda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 12, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Sve Honde zarobljene na Evergreenu u Egiptu - obrazloženje za narednih 12 meseci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2561 Napisano Maj 12, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan A brod, zbog stresa koji je pretrpeo kapetan, sad luta i ne može da nađe put do luke. Tresu mu se ruke pa malo levo, malo desno i ode ko zna gde. Samo da se ne vrati u kanal i popreči ponovo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetinovic 1 Napisano Maj 12, 2021 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima i zeli da proda podizac vizira za model 2017?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 12, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko hoće da proda NC750X DCT, 2018-2020? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi je skoro pomenuo da ima jednu 750 dct na prodaju. Kupljena nova kod nas, 5000 km, ima i neke opreme na njoj. Vlasnik je u Americi pa otuda i mala kilometraža, ne znam godište ali tu je negde 2-3 godine stara. Ako si zainteresovan mogu ti poslati broj pa se čuj sa njim u vezi motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8702 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko hoće da proda NC750X DCT, 2018-2020? I tvoja Africa zarobljena u kanalu ? Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 13, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne, zaključio sam da je nc najbolji motor na svetu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 13, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da sačekaš te sa broda sledeće godine. Biće tačno godinu dana stari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Maj 13, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Do novembra je sve ovde najkasnije početak decembra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8702 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Do novembra je sve ovde najkasnije početak decembra Taman za zimski popust... Sad im se obilo o glavu to porucivanje, kao da prodaju 3 motora godišnje i nesto mi nije žao ..Sent from my LYA-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Maj 14, 2021 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Stigne mi jutros napokon blago zatamljeni Puig Touring vizir za NC i mislim da mu je bas lepo legao.Medjutim odmah po montiranju naidjoh na problem, a to je da nije kompatibilan sa Givi stitnicima rucki. Razmisljam da li da secem i prilagodjavam rucke ili da uzmem isto Puig. Jel neko imao ovaj problem i kako ga je resio? Na slici ispod se vidi gde tacno zapinje kad probam da namotam u stranu skroz.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Maj 14, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bash danas na to naisho. Imam istu kombinaciju ali kopije Givi handguards sa Alija. (tvoje su Givi ili ne?) Kod ove sa Alija plastika je relativno meka i moze se malo pomeriti kod nosaca ispod retrovizora. E sad sa tim pritiskom ne znam kolko bi dugo stajala u taj polozaj. Mozda loctite ili ja bi skratio handgurds Promenio Maj 14, 2021 član godovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Maj 14, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi bas cudno, imam isti vizir i stitnike, i nista ne kaci. Bas cu pogledati kad dodjem kuci kako to izgleda kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Maj 14, 2021 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Uh, o tome nisam ni razmišljao, moguće je da su kopije jer ih nisam ja kupovao pa ne znam. Jedino da se @dragan_alumiroi izjasni gde ih je uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 14, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Givi iz Motoland-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Maj 14, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Evo kod mene ima prostora na punom levom i desnom. Mozda su moji stitnici kineski, sta znam...Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Maj 14, 2021 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan RAzlika je sto on nema tegice.. ili mi se cini Promenio Maj 14, 2021 član zlatkojov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Maj 14, 2021 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Imamo obojica i tegice, cak i onaj sundjer na samom kraju. Jedino sta meni deluje kad pogledam njegovu poslednju sliku je da mu je unutrasnja strana stitnika nesto nize pozicionirana. Meni je najsiri deo stitnika tacno naspram najsireg dela vizira kada se gleda sa prednje strane i zato i zapinje. Tako da je resenje mozda skracivanje tog odstojnika kod retrovizora pa bi se time priblizio stitnik.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Maj 14, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam tegice, ali opet hvata malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Maj 14, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih rekao da su kod mene nize postavljeni, zarotirani malo. Uvek mozemo da uporedimo uzivo negde.P.S. ja nemam taj Givi bedz sa strane, bice da su ovo kineske kopije, mozda je i do toga.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...