Jump to content

Moto Zajednica

NC750X 2016

Recommended Posts

• Integrisan, 9378 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Nema na cemu ;)

Jos jedan NC-ejas se pridruzuje taboru, jutros pazarili jednog sa PA.

Kupljen je 2017 u Delti, odradjen prvi servis na 1K pa svake godine zamena ulja i filtera bez obzira na predjenu kilometrazu koja je i onako bas mala.

Sada vec bivsi vlasnik Eldar, inace sjajan lik, dobro je opremio i odrzavao motor, srecno bilo obojici.

IMG-20200421-102854.jpg

IMG-20200421-103032.jpg

IMG-20200421-103011.jpg

IMG-20200421-103002.jpg

IMG-20200421-103019.jpg

IMG-20200421-102950.jpg

IMG-20200421-102955.jpg

IMG-20200421-102942.jpg

IMG-20200421-104133.jpg

Motor je placen 6.300eur, za te novce dobijen je (ajd od prednjeg kraja da krenem):

- Puig vizir koji je na motoru, Givi tipski za njega i fabricki koji je spakovan u kesi.

- Givi nosac telefona sa torbicom na kormanu

- SW Motech stitnici ruku

- Smart punjac za akumulator

- Held tank torba

- Folija za zastitu farbe tank prostora

- Givi crash bar i na njima Givi Led maglenke 

- OEM centralni stender

- OEM nosac kofera + centrlani kofer + naslon za suvozaca gornji i donji + torba za kofer

- Gume su Pirelli maltene nove, nesto preko 1K je predjeno sa njima

- sprej za ciscenje i podmazivanje lanca

Mislim da je prosao odlicno jer cena NC-a u klot varijanti je 8.5Keur a ovo vredi oko 2keur sigurno sto ima trenutno.

Jedino treba ispraviti rucicu pr. kocnice koja je blago zakrivljena jer ima bas nezgodan ulaz u garazu, em strmo em klizavo sacuvaj Boze i EFI lampica svetli najver. zbog slabijeg akumulatora (sutra ide na dijagnozu).

razlog prodaje je nova igracka

IMG-20200421-100741.jpg

IMG-20200421-100753.jpg

Ovom prilikom se izvinjavamo Nemanji, mi smo bili u 10h, covek je trebao doci u 11h pa ako ne ode, bio bi njegov.... jbg "ko pre tom devojka" vise srece drugi put.

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 361 postova
  • Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100

Baš lep, meni beli najlepši

Sretna kupovina, mnogo sigurnih kilometara želim

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 2

• BJB Maxi Scooter Club, 598 postova
  • Motocikl: Honda NC750X DCT
Pre 17 sati, Satelis je napisao:

IMG-20200421-103011.jpg

...neka je srećna kupovina i bezbedna vožnja novom kolegi u NC-bandi :) .... nov motor takoreći ...nov, nov, nov :)

• BJB Maxi Scooter Club, 598 postova
  • Motocikl: Honda NC750X DCT
pre 1 minut, dragan_alumiroi je napisao:

Mogli bi nekad da se okupimo, da vidimo koliko nas ima...

... evo neki od sledećih vikenda kada ukinu karantin .... da proslavimo slobodu :)

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 427 postova
  • Motocikl: Scarabeo 250ie
On 4/18/2020 at 11:20 AM, Satelis said:

Opusteno, samo gledaj recenzije, komentare, slike drugih koji su porucili su u neku ruku i najbitnija stavka, zna biti relanija nego sto prodavac nudi.

Na tvom linku za nastavak vizira prvi komentar, ali naknadni, a ne prilikom prijema pošiljke, je da se sistem kačenja polomio i da je za djubre;)

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD

Valjda se ide na neku turu posle pustanja iz karantina, a ne u kafanu :haha1:

Bas sam sinoc razmisljao o tome i vidim sad komentare. 

Pa ko bude hteo da se vozi moze neka tura uz Dunav ili ka Tari, lepi otvoreni putevi, priroda i da zaposednemo neku livadu na brdascetu kao bik Ferdinand :vitez::lol:

• Ne silazi, 2223 postova
  • Motocikl: Honda NC700D Integra

Mogli bi nekad da se okupimo, da vidimo koliko nas ima...

Hoćeš da bude naslov u Kuriru POHAPŠENA BANDA NC. Inicijali, broj koliko su prebrojali i fotografija parkiranih motora
  • Sviđa mi se 1

• Slow rider, 947 postova
  • Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987

Klub ljubitelja NC-a još uvek nema kod nas :jee:

• Tužan 1

Pre 7 sati, Ferty_ je napisao:

Valjda se ide na neku turu posle pustanja iz karantina, a ne u kafanu :haha1:

Bas sam sinoc razmisljao o tome i vidim sad komentare. 

Pa ko bude hteo da se vozi moze neka tura uz Dunav ili ka Tari, lepi otvoreni putevi, priroda i da zaposednemo neku livadu na brdascetu kao bik Ferdinand :vitez::lol:

bese bas dobro :jee:

21105419-10154955612116342-6330318246841

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50
On 4/21/2020 at 4:19 PM, Satelis said:

Ovom prilikom se izvinjavamo Nemanji, mi smo bili u 10h, covek je trebao doci u 11h pa ako ne ode, bio bi njegov.... jbg "ko pre tom devojka" vise srece drugi put.

Evo da napišem i ja prvi post nakon 7 godina neaktivnosti na forumu, od davne 2013-e :

I meni da se izvinite! :)

Šalim se naravno. Svima je opšte poznata "ko pre devojci, njemu devojka" (ili "...sam u nju upada" :D).

Elem, video sam oglas u nedelju, na Uskrs, ali nisam hteo da zovem čoveka na Uskrs zbog oglasa. U ponedeljak ujutru me sačekao peh na poslu i prođe neverovatnih 15 sati rada za računarom.
U utorak tražim oglas da zovem, nema ga. Kukuuuu... 

Baš mi je bilo krivo jer se po slikama videlo da je motor dobar, a ponuda još bolja.

Ali od srca čestitam kolegi na novoj mašini! Puno bezbednih i zadovoljnih kilometara!

I kao rezltat propusta ovog oglasa, juče sam zvao Deltu i Stojanova, raspitao se za nove, šta imaju na stanju i koliko koštaju.

Sad ni sam ne znam šta ću. Inače pitao sam ih za onu priču male afrike, to neće biti ni ove ni sledeće godine.

P.S. Iako nisam ništa pisao po forumu svo ovo vreme, ovu temu sam ispratio od prve do poslednje strane, svaki post. Svaka vam čast! Aj u zdravlje. 

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 2

Pre 18 sati, eclipse je napisao:

Sad ni sam ne znam šta ću. Inače pitao sam ih za onu priču male afrike, to neće biti ni ove ni sledeće godine.

Tako je Dule i nama rekao krajem 2015 da nece novi model doci 2016, pa cak ne veruje ni 2017 godine. Ostavili kaparu za stari model, zvoni telefon krajem Januara, kaze Dule "momci, imacete nove modele za koji mesec" ..... jbg tad nije bilo ovog sranja sa situacijom ostanikodkuce :)

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: Tracer 9, Forza 750

Računajući da za razvoj novog modela treba par godina, logično je da je već spreman, to je smisao onoga što sam hteo reći, sad da imamo nekog medju nama ko se bavi industrijskom špijunažom znali bi i tačno koji, ali avaj:) Salu na stranu mislim da će do kraja godine sa se pojavi makar jedan novi srednje klase, ja bih lično voleo da to bude NC (mnogo mi se svidja frank)

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

Nije isključeno da je spreman, jer recimo Afriku su razvijali 4 godine. Jeste puno godina, ali razvijana je kako oni kažu od nule i imali su težak zadatak - da je naprave da bude bolja od prethodne. :D:D  Ako pogledamo NC, tu već imaju OOOODLIČNU osnovu i plus su uspešno izvukli tri različite klase motora iz iste osnove. I ovaj NC je praktično isti od 2016, tako da realno jeste vreme da izbace nov (ili nešto slično) za 2021, ali Dule reče da neće.

I momak iz Stojanova mi je rekao da neće, uz obrazloženje da oni u septembru šalju listu šta im treba od modela za sledeću godinu. A pošto prošlog septembra nije bilo ništa novo za ovu, ove godine neće.

Ali moguće da će krajem godine najaviti nešto za 2021, videćemo. :)

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: Tracer 9, Forza 750

Svakako je jasno da, osim fabrike, niko ne može znati ni model ni datum niti bilo šta, tako da kad objavi fabrika znaćemo mi, a pre toga verovatno niko.  

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja