Nemanja NC750XD 263 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas potrošnja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Doduše @dragan_alumiroiI ja trošimo italijanski, al izgleda ne valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Septembar 28, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma upalila mi se rezerva poslije 197km. Kontam ako je rezervoar 14l... koliko to trosim goriva ali motor je nov pa i ne ocekujem nista dok ne predjem prvih 1000km i odradim servis. Ne mogu da skontam tripmetar nikako. Ima tri moda. Average fuel mileage, fuel consumption i treci neki mod za koji sam zaboravio koji je ali mi se pomijesao sa ovim prvim ... moram jos iscackat to malo detaljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 28, 2019 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Jel' vi vozite te motore ili gurate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, r_faruk je napisao: Ma upalila mi se rezerva poslije 197km. Kontam ako je rezervoar 14l... koliko to trosim goriva ali motor je nov pa i ne ocekujem nista dok ne predjem prvih 1000km i odradim servis. Ne mogu da skontam tripmetar nikako. Ima tri moda. Average fuel mileage, fuel consumption i treci neki mod za koji sam zaboravio koji je ali mi se pomijesao sa ovim prvim ... moram jos iscackat to malo detaljnije. A tripmetar se resetuje svaki put kad zatreperi rezerva i ti dopuniš. Trip B možeš da koristiš za duža merenja, taj mod nije osetljiv na rezervu i sl. Rezerva se pali kad u rezervoaru ostane 3,4L, što je mnogima u rezervisanoj vožnji dovoljno za max 100km (odn. do prve pumpe). Ti prelaziš oko 21km/L, što je nešto ispod fabričke specke (28,9 km/L) (uzimajući u obzir da je subota veče i da mi je račun večeras slaba tačka ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Septembar 28, 2019 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Motor po gradu gotovo da ne vozim, u glavnom su to vikend voznje ili na nekoliko dana. Prosecna potrosnja mi je skoro uvek 3.4L/100km. pre 11 minuta, .milke. je napisao: A tripmetar se resetuje svaki put kad zatreperi rezerva i ti dopuniš To mozes iskljuciti (preko inst. table), nakon tankanja goriva ostane koliko si presao na trip A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Septembar 29, 2019 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, mali_veseljak je napisao: Jel' vi vozite te motore ili gurate? Vozamo vozamo.... juce izgurah 595km, neki i preko 600km krivinarili po RO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Septembar 29, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Satelis je napisao: Vozamo vozamo.... juce izgurh 595km, neki i preko 600km krivinarili po RO .... na jučerašnjoj vožnji po Rumuniji 605km , 3.2 l potrošnja , doduše van grada ali sa mnooogo krivina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojanko 106 Napisano Septembar 29, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan 3,6 po gradu vec duze vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heldon 44 Napisano Septembar 29, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crossrunner 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,Ima li neko da je voljan da radi upgrade sa NC-a na Crossrunnera? Spletom nekih životnih okolnosti sve manje vremena provodim u BG i samim tim se sve manje družim sa dvotočkašem. Šteta da skoro pa nov motor čami u garaži Ne bih da kršim pravila foruma, pa ako ima zainteresovanih, možemo na PM.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Septembar 29, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Preksinoc mi se upalila rezerva poslije 197 km (kako sam vec spomenuo). Jutros nasuh 8.5 litara i pistolj izbaci, ne moze vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Septembar 29, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ranije prekida pistolj. Izvuci do one pregrade sa rupicama i nasuces jos 1.5 do 2L. Ispada da ti trosi oko 4.2, 4.3L. Meni se pali rezerva na oko 300km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Septembar 29, 2019 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, r_faruk je napisao: Preksinoc mi se upalila rezerva poslije 197 km (kako sam vec spomenuo). Jutros nasuh 8.5 litara i pistolj izbaci, ne moze vise. Kad odes na pumpu, sam sipaj, nemoj da ti radnik sipa jer se vecina boji da ne ispoliva gorivo po ili oko rezervoara, pa pistolj gurne dublje sto rezultira manje litara corbe. Stavi motor sa desne strane aparata za tocenje. Bice ti lakse za tankanje jer kad si sa leve strane a motor na copi, zna biti nezgodno, mora se dosta saviti crevo. Jos bolje ako imas cent. stender, tad ga bukvalno laganim sipanjem mozes napuniti do cepa. Predji ravno 100km, prati potrosnju na bordu, sipaj opet istom metodom do cepa i znaces kolika ti je tacna potrosnja i dal se slaze sa prikazom na bordu. Ako se sve poklapa, super nema problema. Ako se pak ne poklapa, ima veca odstupanja.... vrlo je moguce da te zeza plovak u rezervoaru. Kad je dobro natankan, rezervu pali nesto preko 300km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Septembar 30, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan ma da, to je i razlog. pogledao sam koliko su nasuli goriva, moze stati jos litar najmanje, a vjerovatno i vise. problem je sto ne daju da sam sipam. ali nasao sam jednu pumpu na kojoj sam tocis sljedeci put idem tamo kada sracunam koliko trosim..... manje nego sto prikazuje bord hehe sve u svemu potrosnja je i dalje odlicna, nikada nisam trosio manje goriva ni sa kakvim prevoznim sredstvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Octobar 15, 2019 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nemanjin at za cas dodje do pozadi plocice dobre, napred ih skoro pa nema slistio do zileta nema stednje sve izbaciti svecke dobre ventili taman zreli za podesavanje dobrano premasuje preko mere dozvoljenog (0.28 +/-0.2) vraceni na normalu, spakovano sve nazad, zam. antifriz i upaljen zarad radne temperature sve Ok, gasi pa predji na motorno ulje potom i oba filtera zatim preci na f. vazduha ............ 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 15, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jesu fabričke pločice bile napred? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Octobar 16, 2019 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja fabrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Octobar 16, 2019 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hiflo HFA1715 mesto fabrike Fabrika kaze da se f. vazduha menja na svakih 18K, mozda kad se motorinj vozi cesce van asfalta. Nase voznje gde skoro pa nema off-a, misljenja sam da je 18K rano za zamenu, moze se odloziti komotno na 30K tamanica mu dodje. nove plocke organik nova koc. tecnost kako napred, tak i pozadi lanac mora na dotezanje, balav malko pritisak u opanci na ispustanje, precera ga pumpadzija pozadi I tako, coek ubi 30K ko nista. Kaze bar jos 2-3 iljadarke do kraja sezone i dosta..... kakav je ludjak ima 5k da napravi. Sumirati utiske.... - nove pr. plocke, sredjena kandza - nova koc. tecnost - nov antifriz - prestelovani ventili - nov filter vazduha - novo ulje u motor + oba filtera - sredjen lanac ........ vozi Misko 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Urađeno kod Bobana. Bitno mi je da bude udobno i nisam imao specijalnih zelja što se tiče dizajna, bez gel-a .(Po savetu nisam stavljao gel sa Alija, a Boban nije imao na stanju) Sad imamo sedišta urađena kod 3 majstora, i možemo uporediti :). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Urađeno kod Bobana. Bitno mi je da bude udobno i nisam imao specijalnih zelja što se tiče dizajna, bez gel-a .(Po savetu nisam stavljao gel sa Alija, a Boban nije imao na stanju) Sad imamo sedišta urađena kod 3 majstora, i možemo uporediti .Koji je to Boban? Sedište vrh izgleda.. I ja ću uskoro da radim ali bih stavio gel.. Koja para?Sent from my S10+ (SM-G975F) using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Vargapi Boban u Zemunu 140eur Postoji opcija kvalitetniji materijal 180e Gel po mestu 10mm 60e 18mm 120e Imaš majstore u jos Zrenjaninu i Nišu koji su povoljniji. @Satelisje radio u Nišu @Nemanja NC750XDje radio u Zrenjaninu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan [mention=43629]Vargapi[/mention] Boban u Zemunu 140eur Postoji opcija kvalitetniji materijal 180e Gel po mestu 10mm 60e 18mm 120e Imaš majstore u jos Zrenjaninu i Nišu koji su povoljniji. [mention=22700]Satelis[/mention]je radio u Nišu [mention=44197]Nemanja NC750XD[/mention]je radio u ZrenjaninuHvala na informaciji brate Više mi odgovara Niš jer sam iz Pirota pa mi je dosta blizu.. @Satelis ko radi to u Nišu? Sent from my S10+ (SM-G975F) using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan http://www.stiv-design.ls.rs/ +381 60 6719700 Mokranjčeva 60, 18000 Niš Ovo bi trebalo da je kontakt, Darko koriguj ako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Octobar 17, 2019 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @ozn Super izgleda, svidja mi se i svrni kad si u prolazu da bacim luk. @Vargapi Evo kontakta Ivice iz Nis . Preradu sam radio kod Ivice koja je kostala 80eur i ubrzo nije bilo dobro, spao je sedalni deo nakon nekih 2.000km predjenih. Poslao sam mu sediste na popravku koja me je kostala 25eur sa postarinom da bi nakon nekog vremena opet bila ista prica. Ondak sam resio da promenim majstora, popravku sam prepustio Srdjanu i mogu ti reci da se ic nisam pokajao. Od popravke sam presao dosta km, sediste nije mrdnulo. I ako ti je Ivica tj Nis blze, pre bi razmislio o Srdjanu.... preporuka sa moje strane. Juce sam vozio Nemanjin NC i sediste mi nikako nije leglo al bas nikako, cinimi se da je gore nego fabricko sto je bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis @Nemanja NC750XD Možda bi moglo testiranje u ponedeljak kod Darka? Sad kad je lepo vreme u BG ja sam u kišnom Briselu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...