Nile. 1467 Napisano Februar 28, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan I ako sam mislio da ce biti jednostavno, da se nakaci ralica i naprave nosaci kako bi mogla da se odnese na gitovanje i farbanje zajedno sa ovim nosacima napred koji se po malo vide, nije bilo uopste lagano kako sam ocekivao, trebalo je staviti duze srafove na gornjim nosacima jer su fabricki kraci i upadnu u "leziste" ali snasao sam se... evo par slika.. Sledeci korak farbanje ralice i "jack up kit"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 7, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto se takodje sprema za poliranje do "ogledalo" efekta a zatim i montiranje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 14, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Operacija uspesna... namontiran stitnik hladnjaka i ralica koja i dalje ceka farbanje... stitnik hladnjaka je ispao odlicno, poliran jeste, ali nije maksimalno, i to cu uskoro da uradim kao i sticker na sredini stitnika "bandit", video sam na internetu da postoji takav sticker i izgleda kao da je rucno napisano ali o tom po tom.. evo kako sve to izgleda za sada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Не бих да ти кварим тему, али тај штитник хладњака ниси требао да шрафиш директно на хладњак . Још како видим вијци пролазе кроз саће хладњака. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 14, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da kvaris, naprotiv.. :-) zasrafio jesam, tanak i kratki holsraf na krajnjim ivicama hladnjaka, jednostavno nosace je bilo prekomplikovano napraviti (za sada) zbog veoma glupavog oblika, da su cetvrtasti ili pravougaonog oblika bilo bi lakse, ali oni imaju neke ivice koje idu u napred itd.. Kako god, stitnik je knap, bas sam ga tesko navukao i on sam od sebe nema sanse da spadne, ako zapnes rukom mozes samo da iscupas hladnjak ceo.. A srafovi nisu stegnuti jako i tu su preventivno i ako bi i bez njih stajao bez problema.. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 25, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nastavice se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da je do ekrana ili do kamere ali nekako mi nije ista boja blatobrana i ralice? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Batice , motor ti je za 10 . Mnogo dobro izgleda . Vidi se da se vodi racuna o svakom detalju . Sve pohvale . Pratim dalje sta ce se desavati . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1351 Napisano Mart 26, 2016 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje si nabavio,ili kupio far!? i koja cjena ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 29, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da je do ekrana ili do kamere ali nekako mi nije ista boja blatobrana i ralice? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Cini ti se, zbog prelamanja svetlosti, sa branikom je potpuno ista, iz nekih uglova deluje svetlije u odnosu na ram.. Batice , motor ti je za 10 . Mnogo dobro izgleda . Vidi se da se vodi racuna o svakom detalju . Sve pohvale . Pratim dalje sta ce se desavati . Hvala.. volim da sve bude po mom ukusu i kako se meni svidja, dok je kod mene, sve sto skinem, promenim, cuvam za eventualnu prodaju nekad da dam uz motor pa nek vrati ko ga uzme ako mu se ne svidja.. Gdje si nabavio,ili kupio far!? i koja cjena ako nije tajna? imas pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Motor je ispao perverzija xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 29, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Motor je ispao perverzija xD hvala, jos par stvarica cu da probam, da vidim kako ce izgledati.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 7, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega zelim da se zahvalim javno Bokilicu za odgovore na hiljadu mojih pitanja i za sve pozive, bez njega ne bih uradio nista sto se karbova tice, jer sam SVE SAM radio, i na kraju je ispalo sve jako jako dobro, Motor se preporodio... Lepo vreme... radilo se.. skinuti karbovi, ocisceni oprani sredjeni i nastelovani, filter vazduha takodje opran osusen vracen.. creva za gorivo i vakum promenjena, slavina ociscena i oprana.. i na kraju, meni najdraze, "instaliran" jack up kit 50mm i motor daleko bolje naleze u krivinama sad i visi je polozaj sedenja i sve je generalno dosta bolje, sto je i logicno jer je ogibljenje malo "doterano" evo slika pa procenite i sami, motor izgleda mnogo bolje sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze upravo sam u procesu sredjivanja motora pa mi treba broj od lika koji ti je uradio trakice za felne . Razmisljam da stavim i ja neke . Tebi je mnogo dobro ispalo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 7, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Druze upravo sam u procesu sredjivanja motora pa mi treba broj od lika koji ti je uradio trakice za felne . Razmisljam da stavim i ja neke . Tebi je mnogo dobro ispalo . imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 109 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Tacno znam kome ces da prodas motor, Boze zdravlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano April 9, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Operacija uspesna... namontiran stitnik hladnjaka i ralica koja i dalje ceka farbanje... stitnik hladnjaka je ispao odlicno, poliran jeste, ali nije maksimalno, i to cu uskoro da uradim kao i sticker na sredini stitnika "bandit", video sam na internetu da postoji takav sticker i izgleda kao da je rucno napisano ali o tom po tom.. evo kako sve to izgleda za sada.. Ne mogu da vjerujem da si lim sarafe uvrtao u rebra hladnjaka. Da ne pricam da si protok vazduha kroz hladnjak smanjio sigurno za 30%, ako ne i vise sa ovoim perforiranim limom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 9, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Jack up kit iz drugog ugla...i ne necu da secem niti budzim zadnji blatobran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 9, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem da sam skidao lanac i lancanike da odmastim i ocistim, pogotovo prednji, steta sto nisam slikao sta je kod prednjeg lancanika bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 12, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Namontirani "handlebar end" retrovizori, meni licno preglednost je mnogo bolja, isto tako mi se i estetski mnoooogo svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 12, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sve si odlicno odradio , ali ti ova zastita na hladnjaku jednostavno ne ide i kolega je potpuno u pravu da si dobroooo smanjio protok vazduha na hladnjak. http://www.ebay.de/itm/Suzuki-GSF-650-600-Bandit-Grille-de-radiateur-Radiator-cover-Logo-Bj-06-/310583076634?hash=item485031a71a:g:bSIAAOSwZjJU6tX5 http://www.ebay.de/itm/RADIATOR-GRILL-for-SUZUKI-GSF400-BANDIT-POLISHED-GUARD-COVER-/121939658069?hash=item1c642b8555:g:xgwAAOSwyvBV-JR2 vidis koliko su ove maske da kazem "protocnije" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 12, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Do 00! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 12, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Sve si odlicno odradio , ali ti ova zastita na hladnjaku jednostavno ne ide i kolega je potpuno u pravu da si dobroooo smanjio protok vazduha na hladnjak. http://www.ebay.de/itm/Suzuki-GSF-650-600-Bandit-Grille-de-radiateur-Radiator-cover-Logo-Bj-06-/310583076634?hash=item485031a71a:g:bSIAAOSwZjJU6tX5 http://www.ebay.de/itm/RADIATOR-GRILL-for-SUZUKI-GSF400-BANDIT-POLISHED-GUARD-COVER-/121939658069?hash=item1c642b8555:g:xgwAAOSwyvBV-JR2 vidis koliko su ove maske da kazem "protocnije" Prvo hvala za komplimentu, a sto se stitnika hladnjaka tice, stavio sam da probam, ne znaci da ce vecno biti tu, lako mogu da skinem, jednostavno nisam u mogucnosti da dam tolike pare za te stitnike, a hteo sam da "prikrijem" ogrebotine od kamencica ili sta je vec tocak bacao na njega, ali kao sto rekoh, skinucu ako bude bilo potrebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 12, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Do 00! Hvala, hteo sam da probam jer sam video na nekom banditu to na internetu i bas mi se svidjalo, a kad sam ih namontirao jos vise mi je bilo do 00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 13, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Štitnik hladnjaka moguće da smanjuje protok vazduha ali to ne znaci da je sad nedovoljno. Kod Gsx 1.4 je hladnjak npr bas odradjen sa velikom rezervom pa možeš i vise od pola da ga prekrijes bez opasnosti da će da se pregreje. Da bi bio siguran možda nije loše da namontiras (ako već nisi) merac temp ulja npr. Spravica od 10 20 eura ali znaš sigurno da si u zelenom. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...