Momentum 1148 Napisano Octobar 29, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovaj drugi klip, sta vi ovde vidite da je tromo? Motor ide kao nevreme 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 7, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan 2019 Yamaha Niken GT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Novembar 7, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je definitivno uspjela. O ovom modelu se baš mnogo priča i po forumima i kafanama i na druženjima. Većina o njemu priča negativno sa aspekta kupovine, ali opet priča se.... znači ovaj model je definitivno unaprijedio brend Yamaha, bar za sad. Njima je to sigurno i bio cilj u nekom sektoru prodaje. Reklama je čudo...... Lično, baš bih volio da probam da vidimo kako funkcioniše. Vjerujem da je Yamaha dobro isprobala ovaj proizvod da se ne izblamira, a i proučila tržište. Kupovina, nikako.... ovo za mene nije "pravi" motor bez obzira na karakteristike u vožnji. Ljudi koji kupuju, super ako im se sviđa i mogu svaka čast....poštujem.... A kao nekog briga šta ja mislim o ovome..... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3093 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 1179 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Niken - marketing na delu. Svet danas. (bar onaj razvijeni svet u koji ubrajam i nas koliko god da kaskamo...) Biti drugačiji. Napraviti nešto novo, da SVI pričaju o tome. Biti prvi. Cilj postignut. Nekome se sviđa, nekome ne. Neko ga želi, neko nikada. Mnogi će vremenom promeniti mišljenje. Isto to se dešava decenijama unazad u svim sferama i sa svim materijalnim stvarima. U trenutku mogu da se setim samo nekih primera iz auto-moto industrije, onako ofrlje nabacanih iz glave, nekih dobrih i nekih manje dobrih ali suština je ista: BRP Spyder, Porsche/Lamborgini/Bentley SUV, Renault Megane II (onaj guzonja, JLo), supermoto davnih '70ih (street gume na cross motoru), Robin Reliant, Smart for Two, Honda NR750... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Novembar 7, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Mož da pričaju šta hoće ali ovo je teška nakaza. Tricikl. Svaka 50ica mi deluje ozbiljnije od ovoga. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Novembar 8, 2018 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina sam probao Yamahin skuter sa 3 tocka Tricity i gotovo da nemate osecaj voznje vozila sa 3 tocka, cak se i ne vide iz pozicije vozaca. Pretpostavljam da je ovo slicno samo mnoogo bolje, nesto kao Tracer sa 3 tocka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Novembar 8, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda skoro kao normalan motocikl, vozi se kao normalan motocikl, hvale ga sve novine da maltene nema razlike, ali jbg, Srbija i dalje pati za golfom dvojkom... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 8, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako šetaš debelu ribu to je: a) Stvar izbora ili b) Stvar mogućnosti. Ako voziš Niken to je automatski a + b 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3592 Napisano Novembar 8, 2018 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Momentum said: Izgleda skoro kao normalan motocikl, vozi se kao normalan motocikl, hvale ga sve novine da maltene nema razlike, ali jbg, Srbija i dalje pati za golfom dvojkom... Pa zasto ne uzeti normalan motocikl (tracer 09) i spakovati 5000 evra u dzep? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 8, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljive opaske @bocca_bastard... Nego, ja bih te nagovorio da probaš... Ako se stidiš možemo ti na nekom proputovanju organizovati i ovdje da zajašeš pa da vidimo kakvu sliku imaš posle... Ne shvati me pogrešno, ni ja još nisam stigao do momenta testiranja ali se nadam ubrzo tj. sa prvim zracima sunca u Martu... P.S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16209 Napisano Novembar 8, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan On 10/3/2018 at 1:08 PM, Pirotehnicar said: Al ga je izreklamirao, " ... daje dodatnu sigurnost vozačima koji su nesigurni ili koji imaju poteškoće prilikom prolaska kroz krivine ... " 23 minutes ago, bocca_bastard said: Saglasan sam. To ne menja cinjenicu da je debela Nadam se da se razumemo Sve se razumemo, bar što se mene tiče. Samo da ti kažem; kada ti se desi da zanoćiš, pa ti ona ujutru napravi doručak, mršave nikada ne prave tako dobar doručak kao tapacirane. Ako kod mrše uopšte i dobiješ doručak. (naravno, sve ovo pod uslovom, da ti prva jutarnja misao ne bude "koji je meni qurac bilo sinoć", a naredna kako da što pre utekneš ) Možda ti ovo, mislim doručak, uopšte nije bitno, ali reko da ti pomenem. Ne škodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако код мршаве добијем буђење по П. С.- у, сам ћу спремити доручак, за обоје! 2 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Novembar 8, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, milomir22 je napisao: Pa zasto ne uzeti normalan motocikl (tracer 09) i spakovati 5000 evra u dzep? Zasto ne uzeti skuter umesto GS-a i jos vise ustedeti? Jbg ne mozemo tako razmisljati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1622 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 1323 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo mrsavice trošim, probao sam punije ali mi ne odgovaraju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pregledao sam dosta video materijala o ovom motoru, i izgleda da ima da ponudi nesto novo, bolje lezi u krivini, nov nacin voznje, vecu sigurnost bla bla... Ali za mene, motor moze imati samo dva tocka i tu je kraj. Naziv naseg foruma je BJ Bikers (bikers, gde "bi" govori da se radi o 2 tocka) Mislim da vi ljudi koji ovo voze (trikersi) trebali da imaju svoj forum Malo sala naravno, ali svakako vrlo odbojna prica 3 tocka 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Novembar 20, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam da ga vidim prosle nedelje dok je bio izlozen u plattneru..i moram priznati kao neko ko voli yamahu i ko je otvoren prema novim stvarima, gadan je u pm... pritom da ne govorim o kolicini plastike koja lupka i koja je bez veze za 15500e... jednostavno niti je putni niti je motor za stazu..niti za pocetnika.. nadao sam se ipak necemu boljem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 20, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Za one kojima je osnovni Niken nedovoljno "putni", Yamaha je na ovogodišnjem EICMA sajmu ponudila i GT verziju. Veliki podesivi vizir, udobnije sedište, bočni koferi, centralni štender i još štošta za touring namenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Tu kad nabacis neke malo bolje gume za offroad ima da zajebe GS-a. Mislim da sam negde procitao da nije ništa širi od GS tako da gde god prodje GS proći će i taj. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 21, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vizir već ima smisla... Onaj fabrički mikro služi za ukras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3825 Napisano Novembar 27, 2018 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od prototipova pomno pracen i ispitivan... dalje je samo nadgradnja do Nikena. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano Novembar 27, 2018 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se motor bas svidja, a ovde lik pokazuje da moze da bude bas zabavan, pogotovo za driftovanje . Imam jedno pitanje: da li ovo moze kod nas da se vozi sa B dozvolom, kao sto je to slucaj sa MP3-jem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Novembar 28, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan ne moze..jer jer raspon tockova manji nego koji je zakonom propisan za teske tricikle koje mozes da vozis sa B kategorijom.. Slicna fora ti je i kod mp3.. imas model koji nosi sufix LT i on spada u tu kategoriju da moze da se vozi sa B.. Za ovo ti ipak treba full A kategorija.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 29, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Does it filter? Lane Splitting on the Yamaha Niken Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan On 20.11.2018. at 13:09, mitri je napisao: Za one kojima je osnovni Niken nedovoljno "putni", Yamaha je na ovogodišnjem EICMA sajmu ponudila i GT verziju. Veliki podesivi vizir, udobnije sedište, bočni koferi, centralni štender i još štošta za touring namenu. Meni liči na pit bulla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...