Alexandra995 4606 Napisano Januar 10, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, antir3ality je napisao: Društvo, u pitanju je trol. Pogledajte njegov profil tj postove pa će vam biti jasno. I ja sam se upecao pa sam pokušavao da mu dam neke odgovore nažalost. I meni je to prošlo kroz glavu, pa se pomislim, sve i da je tako, možda nekad neko stvarno bude tražio pomoć, pa nek ima šta da pročita... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 660 Napisano Januar 10, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dodju trolovi da se skupi famoznih 100 postova. Samo sto mi je bolno da pisem kada apsolutno nemam cemu da doprinesem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9997 Napisano Januar 10, 2022 Drug član, 1041 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Znači nisam pogrešio...Ipak je neko niño negro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zizi44 3 Napisano Januar 11, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donja Mahala Motocikl: Spyder 9 New, Yamasaki 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nisam trol ozbiljno trazim nekakav motor glava mi je puna to sam samo stavio na profil tako bezveze nesto kako kazes pratim srce ali opet nekako neznam samo da vas pitam za jos 1 motor ako neko ima i kako se pokazao upitanju je genata xrn 125 4t 2016 motor naked ta marka je iz velike britanije i kopiranju sve ostale poznate marke motora naprave motor istog izgleda za manje para puno manje a eto neznam jos me taj motor zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5567 Napisano Januar 11, 2022 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kupi extra je to motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3093 Napisano Januar 11, 2022 Drug član, 1179 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Uz taj motor beše dođe pun kofer znakova interpunkcije? Extra je, kupi taj i probaj da sve lepo koristiš.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zizi44 3 Napisano Januar 11, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donja Mahala Motocikl: Spyder 9 New, Yamasaki 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala sad sam provjerio masina mu je od motora LIFANA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10567 Napisano Januar 11, 2022 Hronični Motociklopata, 7348 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Srećno s motorom I obavezno posle da nam javiš jesi li ožežio neku žensku 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zizi44 3 Napisano Januar 11, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donja Mahala Motocikl: Spyder 9 New, Yamasaki 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha hvala ali tesko da ce biti do njega vec do mene jedino mogu nac sponzorusu koja me htjela samo zbog motora ali nevolim takve cure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 1 Napisano Januar 11, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Zizi44 said: Hahaha hvala ali tesko da ce biti do njega vec do mene jedino mogu nac sponzorusu koja me htjela samo zbog motora ali nevolim takve cure Nađi dečka, sad je to moderno a i imaju para... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1787 Napisano Januar 11, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha hvala ali tesko da ce biti do njega vec do mene jedino mogu nac sponzorusu koja me htjela samo zbog motora ali nevolim takve cureKupi onda Jawu 350 jer ta koja na nju sedne sigurno te mnooogo voli i znaćeš da nije sa tobom zbog motora!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3592 Napisano Januar 11, 2022 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Zizi44 said: Hahaha hvala ali tesko da ce biti do njega vec do mene jedino mogu nac sponzorusu koja me htjela samo zbog motora ali nevolim takve cure Uz genatu s mašinom od lifana, samo nekog druga pozadi ćeš moći da nahvataš da povezeš. Za dobru žensku juri i neku dobru mašinu, tipa r1, gsxr 1000, s1000rr, cbr1000rr, ninja zx 10-r. I što se cene tiče, sponzoruše znaju cene motora bolje od tebe, tako da se ne brini, tu si sa ovim britanskim govnetom zaštićen, neće te ni pogledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zizi44 3 Napisano Januar 12, 2022 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Lokacija: Donja Mahala Motocikl: Spyder 9 New, Yamasaki 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma nemoram sto se mene tice ni nac curu jer ako me voli zbog motora neka ide u pm a meni je bitno makar da me pita da je provozam jer sigurno ce htjet posto je motor iskreno prelijep a muci me problem sto mi covjek ja ga pito par informacija o motoru 8.1 nista odgovorio nije plus mu posaljem poruku na broj moba nista neznam sta sad a kao sto si reko neki od 1000 da smijem uzet uzeo bi suzuki gsr 600 on je 600 meni je sasvim dovoljno i 600 a neznam sad gledam hondu cbr 125 700 km manje od ovog britanskog govneta a kvalitetu nemores usporedit honda je honda Promenio Januar 12, 2022 član Zizi44 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Januar 12, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Zizi44 je napisao: ma nemoram sto se mene tice ni nac curu jer ako me voli zbog motora neka ide u pm a meni je bitno makar da me pita da je provozam jer sigurno ce htjet posto je motor iskreno prelijep a muci me problem sto mi covjek ja ga pito par informacija o motoru 8.1 nista odgovorio nije plus mu posaljem poruku na broj moba nista neznam sta sad a kao sto si reko neki od 1000 da smijem uzet uzeo bi suzuki gsr 600 on je 600 meni je sasvim dovoljno i 600 a neznam sad gledam hondu cbr 125 700 km manje od ovog britanskog govneta a kvalitetu nemores usporedit honda je honda Možda nije razumeo poruku zbog nedostatka znakova interpunkcije...probaj opet pa javi šta je bilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zizi44 3 Napisano Januar 12, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donja Mahala Motocikl: Spyder 9 New, Yamasaki 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo dok sam ziv nikad necu upotrebljavat znakove interpunkcije na mobitelu jer je to gubljenje vremena ja ovakvu poruku napisem za manje od 15 sekundi a kad koristim interpunkcijske znakove to mi ide na K a to sta vama smeta mene ne zanima prijatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9997 Napisano Januar 12, 2022 Drug član, 1041 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ti napišeš za 15 sekundi a drugima treba 15 minuta da protumače. Ali realno više to ionako nikog ne zanima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3093 Napisano Januar 12, 2022 Drug član, 1179 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan E to se zove kultura, obrazovanje, domaće vaspitanje i poštovanje sagovornika. 'Si čuo nekad? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2269 Napisano Januar 12, 2022 Drug član, 989 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kulturo,eve me Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...