mali_zmaj 1280 Napisano April 8, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pala i prva voznjica,sta reci..,motor je pravi touring,snage uvjek dovoljno,linearno razvijanje snage,kocnice odlicne,dobra zastita od vjetra..,legao mi je odmah,mislim tesko se prilagoditi na dobro...,potrosnja oko pet litara neke normalne voznje..,nisam forsirao,prva voznja sezone,i to na novom motoru!!! Dal u cetvrtoj ili sestoj,vuce lijepo. Mjenjac dobar!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 8, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan odlican motor ide lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1280 Napisano April 9, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ide,taman kako meni odgovara,nisam tip za nervozne motore,tako da mi ova masina lezi!! Jos samo da se provozem jos par puta,napravim ozbiljniju kilometrazu,da bih ga upoznao skroz..,i onda ce biti banja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1603 Napisano April 9, 2018 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan OdlicanПослато са Redmi 3 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1280 Napisano April 9, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!!poslato sa rupovke uz pomoć kurble Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goranbj 33 Napisano Avgust 7, 2018 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki v strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo zainteresovali ste me za ovaj motor, posto sam prodao svog bandita smišljam sta sad kupiti. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Avgust 7, 2018 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Stize mi za 10 dana iz Swice CBF 1000 kao pracka od prvog vlasnika sa oko 26000km, model sa ABSom. Bice na prodaju i nece biti jaka cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1280 Napisano Avgust 8, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.8.2018. at 17:24, Goranbj je napisao: Društvo zainteresovali ste me za ovaj motor, posto sam prodao svog bandita smišljam sta sad kupiti. Pozdrav Probaj motor..,neko mora da ga ima cak i na forumu..,vjerujem da ce ti se svidjeti,meni jeste!! Uglavnom su sve u dobrom stanju,pouzdane su,rijetko mozes naici na neku da je losa..!! To voze najcesce ozbiljni ljudi,kojima je do putovanja,pouzdanosti,i dobrih voznih karakteristika. Nisu jeftine,ali vrijede svaki dinar...,al opet jeftinije od recimo BMW motocikala,najcesce starijih i sa vise kilometara.. Sa orginalnim auspusima je veoma tiha,sto meni licno i odgovara,vuce lijepo,moja ima i tri kofera,sa orginalnim nosacima,grijacima rucki..,centralnim stenderom,moja je eto bez ABSa,ali ne smeta,kocnice su odlicne.. Savjet, kupuj sa koferima,ako su orginalni jos i bolje..,da ne moras poslije da pljunes velike pare za nosace i kofere..! Zna im se cuti fazni lanac,poslije neke vece kilometraze,al najcesce se to zateze na spaneru,ili mjenja fazni lanac,nije toliko skupo! Ako je neko radio to neka podjeli na forumu iskustva. Nije toliko motor u fazonu,ali svi je hvale,niko je ne kudi!! Najcesca rijec da je dosadna!! Nista se ne kvari,nije zivcana..,prava domacica!! Recimo moja je dosla sa progresivnim oprugama,recimo..!! Svabo nije stedio ! Nemam je dugo,ali mi je legla kao budali samar! Eto toliko!! Nemoj se zaletati,dobro je pogledaj,probaj,povedi nekoga ko se razumije u motore..,prije kupovine!! Pozz... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goranbj 33 Napisano Septembar 10, 2018 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki v strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, malom zmaju, nisam bio na forumu neko vreme jer sam se vozao na novom motoru, za mene novom. Nazalost nije Honda u pitanju je Suzuki V strom 1000 malo stariji 2004 ali u jako dobrom stanju. Hvala jos jednom i veliki pozdrav za sve motoraše, sto je neko rekao lepo mi zvuči. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 833 Napisano Septembar 14, 2018 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Je l nas ima za neko mini okupljanje/raljaring za ovaj vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 389 Napisano Novembar 5, 2018 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim još jedna Hondica CBF 1000 u ovom našem parčetu sveta Boju nisam birao, i ne bih je nikada odabrao, ali polako mi se sve više svidja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 5, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prefarbaj, pa onda kad budes prodavao ubjedjuj potencionalne kupce da motor nije lupan, vec farban sto ti se originalna boja nije svidjala. Da te sluzi sa srecom i boja je super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan CBF kupljena u Ubu?Meni je lepa ta boja..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 5, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Kiza Pirat je napisao: Samo da prijavim još jedna Hondica CBF 1000 u ovom našem parčetu sveta Boju nisam birao, i ne bih je nikada odabrao, ali polako mi se sve više svidja Kizo, Honda je kao lutka. Moraš svakodnevno da je gledaš, po nekoliko sati, da bi se navikao na boju. Posle toga, neće biti lepše! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 389 Napisano Novembar 5, 2018 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ProMaster said: CBF kupljena u Ubu? Meni je lepa ta boja.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Da baš ta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 389 Napisano Novembar 5, 2018 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, WoodyRider said: Kizo, Honda je kao lutka. Moraš svakodnevno da je gledaš, po nekoliko sati, da bi se navikao na boju. Posle toga, neće biti lepše! Hvala puno. Gledam je svakodnevno, naravno, poželim joj dobro jutro i laku noć. Prvo pomazim Hondu pa ženu itd... Svakim danom mi se sve više svidja (Honda, jelte) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1280 Napisano Novembar 6, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Lepa sovica ! Ti bre ko da si Kikindjanin. P.s. i Honda ti je lepa ali ne kao sović. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Novembar 6, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sovica mu privezak, da slucajno kljuceve ne izgubi! A motor toliko dobro izgleda da mi dodje Sumadinca da zovem... Edit: Sad tek videh da to nije isti motor, ovo je noviji lepsi-brzi-bolji model. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1280 Napisano Novembar 7, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zadnja kočnica zbog double brake sistema tvrda..,i tako bi trebalo da je na svim Hondama koje imaju taj sistem!! E sad da li kod tebe hvata odmah i blokira,ili šta ...,nisam baš razumio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1280 Napisano Novembar 7, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je to,ne znam šta se može uraditi po pitanju toga..,to je do tog sistema ,kočenje prednje i zadnje uporedo! Ja sam se prilagodio,jednostavno je ne stišćem previše!! Otiđi na neki parking i testiraj je malo...,da vidiš gdje kreće sa kočenjem,a gdje blokira..,tj. gdje su granice!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22162 Napisano Novembar 7, 2018 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na modelima sa ABS-om poluga je uvek tvrda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1280 Napisano Novembar 7, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja ABS-a,pa je tvrda...,do je do dual brake sistema..,barem koliko sam ja čitao testove CBF-a..,e sad da li se šta može omekšati..,ne znam,treba guglati..,ali kako sam se raspitao..,slaba vajda!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je ne kociti uopšte zadnjom a ko ima abs da ga isključi. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije delovanje na prednju tek kada se samo snažno koči zadnjim? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...