N.F.S. 22379 Napisano Decembar 22, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cokolada nadjena u "Dis" -u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Decembar 22, 2022 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, N.F.S. je napisao: Cokolada nadjena u "Dis" -u Priznaj da je u koferu cokolada od 300 gr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Decembar 22, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Udavi me klinac, neki youtuber izbacio cokolade pod svojim imenom "Dexrock", 4x80g je u koferu, (blizu si bio ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Decembar 22, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Koje se tu pare vrte,isao jednom sa pašinom decom da im kupim neki icetee sa imenom nekog repera,youtubera nemam pojma, na kasu 2 flasice čaja kao pakovanje od 6 heinikena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Decembar 23, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.12.2022. at 20:55, N.F.S. je napisao: Udavi me klinac, neki youtuber izbacio cokolade pod svojim imenom "Dexrock", 4x80g je u koferu, (blizu si bio ) U brate tog youtubera kad bi sreo nedge polomio bi ga, moji klinci su da gledali 2 god a on se dere ko lud dok prica, posedeo sam zbog njega, kukali da im kupim njegove dukseve al nisam hteo, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Decembar 23, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Isto prozivljavam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Decembar 24, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, gixxer750/94 je napisao: tog youtubera kad bi sreo nedge polomio bi ga Bio sam na korak do njega, ma sta osecao ja morao sam postovati i klinca! Kapiram da ga dozivljava kao ja Rosija ili Lorenca. Mogu zamisliti euforiju da je mene otac vodio (price radi, generacijski tesko izvodjlivo) na upoznavanje sa pomenutima, emocija za upamtiti! Isao sam, stajao u redu, cekao, drzao ga na ramenima... Uzivao (za njega i sa njim), sin je to! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Decembar 24, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram te ali nebih mogao, jos ga sanjam, a i edituje klipove na neki fazon da se cimas non stop od zvuka ali izgleda da mu pali cim ga prate tolika deca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Decembar 24, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A da bi se za kofer (stop svetlo u koferu) izvukla struja (zica koja strci iznad stopaljke) mora se porasturati sve nazad Od nosaca kofera, preko plastika do dzekova. Kada sam tu, evo uslikao sam kontakte koje sam pominjao na prethodnoj strani. 3 faze iz namotaja i dva kontakta ispravljene struje. Bitno je da budu cisti, dobrog i zdravog spoja, bez naznaka patiniranja ili "plasticne" izolacije koja se kruni, (kolicina ulja u agregatu nikakve veze nema sa crkavanjem namotaja!!!). Znaci, ne "nalivajte" agregat, to mu skodi, vec odrzavajte instalaciju zdravom. (3l ulja sa zamenom filtera) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Decembar 24, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sklapanje Musko/zenski konektor pod plocom kako bih je mogao skidati ako zatreba. Meni je lepo i diskretno, odoh da instalaciju u koferu odradim 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stsnite malo papučice pre vraćanja konektora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Decembar 24, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Toliko za danas, ostalo je da odradim diode i na poklopcu iznad. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.12.2022. at 14:27, N.F.S. je napisao: Ovo je bas fino uradjeno. Sve pohvale Gde su uzeo taj konektor? Meni je postao problem, sta god da hocu u Ki da kupim, nemamo nista od elektro prikljucaka. Jedino otpad pa da skidam sa automobila. Grozan grad sto se tice prodavnica, selendra teska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Decembar 24, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da ce ti znaciti, taj musko/zenski konektor kupio sam u radnji el. opreme "Mina Plus" Kg. Naravno, kada sam trazio rekli su da nemaju ali odmah iza pulta gde je kasa stoji puna vitrinica (ako neko iz Kg ode da kupi ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 29, 2022 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno sam koristio standardni 5-pinski DIN konektor. Sa njim možeš povezati poziciju, stop i migavce na kofer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Decembar 29, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ko ga danas nije isterao propustio je uzivancujuuu pravu! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Decembar 29, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Ko ga danas nije isterao propustio je uzivancujuuu pravu! Ko ga večeras ne utjera... takođe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Decembar 30, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo oznake lezaja u prednjem tocku, nije znaci u standardu vec je nesto uzi! 20BCS26NSE 20x45x12 u standardu je x14 na kraju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 363 Napisano Januar 4, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam zamenio ulje i skontao da mi fali nesto manje od litar... kolicnia na staklu je pala sa vrha na dno za 6000km. Na proslim servisima nisam obratio paznju al mislim da je bilo priblizno. Motor se normalno ponasa, inace dosta vozim po gradu i na autoputu umem da zavrnem. Da li je ovo ok, ili treba neka intervencija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 7, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio sprecen ali ovako je danas u Kg bilo! Ima li sta lepse, da u zivot krenu uz 13K obrtaja Salju drugari slike, skupljaju se 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 7, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8336 Napisano Januar 7, 2023 Ne silazi, 2158 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, N.F.S. je napisao: Lepota.....i za oči i za uši.Jebo me Duta,kad rasturih motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 7, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sa vise strana su mi stizali snimci, slike... Odusevio sam se ali mi je i krivo bilo... ... Propustio sam prelepo druzenje! Vecinu tih okupljanja inicira nas bivsi clan Branko, pravi ljubitelj dvotockasa. P.S. Ispravka, Branko se na forum upravo vratio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 9, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratim u temu, jedna jutarnja 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 13, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 4.1.2023. at 13:43, Djeronimo je napisao: Juce sam zamenio ulje i skontao da mi fali nesto manje od litar... kolicnia na staklu je pala sa vrha na dno za 6000km. Na proslim servisima nisam obratio paznju al mislim da je bilo priblizno. Motor se normalno ponasa, inace dosta vozim po gradu i na autoputu umem da zavrnem. Da li je ovo ok, ili treba neka intervencija? Prevideo sam ovo pitanje... Na 6000km to je velika potrosnja, bese shell sipas? Koje i kog viskoziteta? Da ne pusta negde, je li mastan agregat odozdole, oko filtera npr? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...