Dukaivica 0 Napisano Avgust 18 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Zanima me gde mogu da nađem auspuhe za Hondu cbf 1000 ili da li ima neko da prepravlja fabričke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3768 Napisano Avgust 18 Drug član, 1859 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan CBF 1000 Exhaust silencer muffler - DOMINATOR EXHAUST OFFICIAL DOMINATOR.PL CBF 1000 / Honda / Exhausts Systems for motorcycles Na primer. Iskusniji ovde su rekli da se baš lepo čuju na CBF-u.Ja bih ove tako rado posedovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 273 Napisano Avgust 24 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Rešio da prodam moju Hondu. Izvanredan motor,prezadovoljan sam vožnjom,ali vreme je da lagano pređem na nešto manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Avgust 27 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mili moji! Upravo sam doterao lepoticu, zlatne boje posto mi je od zlata i u srcu Skidam sedista, malo da je pregledam, nema tackicu, peckicu ili slicno... Da odradim papire pa polako! Izvinjavam se zbog slika losih, jedan reflektor na placu radi P.S. Treba mi nosac kofera i auspuh neki lep (pozeljno karbon) sa granom, ako neko ima ili vidi oglas neka mi prosledi. Hvala. 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 920 Napisano Avgust 27 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Opaaa, kakva bombonica od motora! Prelepota . Cestitke i u zdravlju da te sluzi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6033 Napisano Avgust 27 Drug član, 2561 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, N.F.S. said: Pozdrav mili moji! Upravo sam doterao lepoticu, zlatne boje posto mi je od zlata i u srcu Skidam sedista, malo da je pregledam, nema tackicu, peckicu ili slicno... Da odradim papire pa polako! Izvinjavam se zbog slika losih, jedan reflektor na placu radi P.S. Treba mi nosac kofera i auspuh neki lep (pozeljno karbon) sa granom, ako neko ima ili vidi oglas neka mi prosledi. Hvala. opet sam propustio trgovinu, gde nestade versys? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Avgust 27 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ode nasem forumasu, dok smo sedeli i kafu pili "Ovako nesto bi mi trebalo.." kaze, ja sam vec u glavi oglase vrteo... Mada, ovo mi je bila jedna bas mucna potraga, sta ljudi nude, da se prekrstis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Avgust 27 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su detaljikoji mene "kupe", srafovi na agregatu, poluga kocnice koja kao da je sada iz salona, grane... Idem sa lampicom u krug 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6033 Napisano Avgust 27 Drug član, 2561 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, N.F.S. said: ... ode nasem forumasu, dok smo sedeli i kafu pili "Ovako nesto bi mi trebalo.." kaze, ja sam vec u glavi oglase vrteo... Mada, ovo mi je bila jedna bas mucna potraga, sta ljudi nude, da se prekrstis... Cekam dan kad cu sedeti sa tobom na kafi , jos ako tada budes posedovao kraljicu enduro motora... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Avgust 27 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Baniša Kakva je situacija za nosac kofera nazad druze,ima li sta? (Koji model,koliko se ceka,cena). Hvala P.S. Za Hondu cbf1000fa 2010-2016 model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Avgust 28 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se od jutros, rizikujem jbg ali da odolim ne mogu Necujni agregat, menjac koji pod stopalom ne osecas, mmmmmm Honda! (HONDA ) Ovo nije filter neki, stvarno je toooliko lepa! 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4765 Napisano Avgust 28 Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde gledam slike, nestvarno lepa, ne mogu da se nagledam... Lično nisam video da joj ijedna boja stoji ovako, neki drugi motor skroz u očima... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Avgust 28 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...ovako na prvu, a u odnosu na versysa, oseca se duzinaaaaa, kao da je 5 metara motor! Kawa je toliko okretna da ne poverujes, moracu ovde oko oslanjanja da poradim bas (i ovaj uski guvernalcic, tolicki ni na 125-ticama video nisam ). Sinoc montirao ebc sinter napred, kocenje jednim prstom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 346 Napisano Avgust 28 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Napokon, sve najbolje Neso. Vjerujem da si se i ti uzelio sarafanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Avgust 28 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sest dana bez motora! Da poludis, to mi se nije desilo od prve godine srednje kada mi je policija privremeno oduzela suzuki gs1000g! (Ali sam zato klincu odradio bajs top! Gasni amortizer nazad, nastelovao i podmazao menjace, samo pipne prsticem (cita, srafilo se i mastile se ruke )) 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2551 Napisano Avgust 28 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da te služi Nešo, jednostavno prelepo. Zlatan motor u svakom smislu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3768 Napisano Avgust 28 Drug član, 1859 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Baš lepe vesti a vozilo još lepše, znam da si uvek pričao da je MKII u svemu bolja sprava. Sa srećom, i da je zadržiš makar koliko i Versys-a, neverovatan je to motor. Ali ti makar to znaš najbolje :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Avgust 28 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Zamenjen upravo ovaj fabricki, deciji guvernal! Stavio sam aluminijumski, otvoren od 840mm... Totalno dtugi osecaj upravljanja (velika poluga). Banisa se javio, nosac kofera ce uskoro ka meni 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20613 Napisano Avgust 28 Integrisan, 6405 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Sada cekamo detaljni poredjenje sa Versysom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Avgust 28 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo da budjavu papirologiju odradim, nista mi resto tesko nije! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Avgust 28 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... zuta (halogena) svetla skinuta, stavljen jaaak beli led! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 24 Napisano Avgust 28 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Ima li ABS? Još po nešto od novotarija? P.S. Čekam te na kafi kod mene u KV. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21492 Napisano Avgust 28 Vozim motor, nisam BAJKER, 2741 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: ... zuta (halogena) svetla skinuta, stavljen jaaak beli led! Šone, šta je bre sad ovo, ne stižem da ispratim...nova mašina? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Avgust 28 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Astrea je napisao: Čestitam! Ima li ABS? Ima abs Doterao sinoc Boki, jurio "preko" crossruner-a, posednji model, nadjem lep ali me prevoznici izmajmunisase samo tako. Ovo mi je sigurica (cbf1000), vozi se kao neki veliki skuter a kada dodam gas lako kavezare preteknem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 24 Napisano Avgust 28 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Kada budeš dobio vreme ispiši šta su to sve prevoznici počinili, verujem da nas ima još koji treba da nabavljamo motore po 'inozemstvu' ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...