Dušan PN 320 Napisano juče u 19:47 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, marinko981 je napisao: Jedno je kad neko iznosi misljenje i to je ok,ali kad neko filozofira i pametuje a ne tice ga se nesto,eeee to je druga stvar druze!!! P.S.ali da ne prelazimo na licno A šta se tebe tiče pa pametuješ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 363 Napisano juče u 20:08 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja rijetko pisem na forumu, i dosta toga "preletim" problem sa manjkom vremena, jbg. Neso, svaki tvoj post sam sa uzivanjem procitao. Nevjerovatno koliko ljubavi, strasti, volje i zelje stoji iza svakog slova. Mislim da 99,9% ovog foruma uziva u svakom tvom slovu. Sto se mene tice, mislim da je ogroman gubitak za sve "nas". Hvala ti za svaki sekund i svako slovo. Zivi i zdravi bili ti i tvoja porodica. Ako da Bog da nam se putevi ukrste, volio bi uzivo stisnuti ruku i jos jednom zahvaliti za sve. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8106 Napisano juče u 20:12 Drug član, 3086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari, u godinama sam kada sebi vise ne smem dozvoliti da mi vreme ide na internetu u nepovrat, dani, nedelje, meseci... Prolaze mi ljudi sve brze! Dugo se lomim ali neka mi ovo bude prekretnica, veze nema sa clanom iz prethodne komunikacije, jednostavno istrosio sam se. Uzivao sam sve ove godine u druzenju sa vama i nadam se da donesoh vise osmeha nego besa a da cu za sobomn ostaviti jednu zdravu, kvalitetnu i sretnu zajednicu . Sa uzivanjem i zarom sam kucao, pisao, opisivao... Valjda se to i osetilo Diskusija je zdrava i posle svake, onaj koji zeli moze izaci nadogradjen. Apelujem da se volimo i postujemo, naposletku samo jedni druge i imamo... Nije mi zao ni sekunde provedene sa vama, zadovoljstvo mi je i privilegija 18 godina vec. Ovo je moj poslednji post posle kojeg cu se izlogovati trajno, pisanja necu dalje citati i to je odluka kojom smatram da cu poboljsati kvalitet svog vremena. Drugari koji imaju moj kontakt molim da ovo postuju i da me ovim pitanjem ne kontaktiraju a uvek su dobrodosli da pijemo sok od zove i nane Cuvajte se i neka vas gume drze, to od srca zeli vas NFS Ne znam sta bih rekao, ako se distanciras zbog negativnih komentara, bas mi zao sto te to dotice, jer postoje ljudi i kojima dobro jutro smeta, pa zagalame.Opet stvarno postujem ako je zbog licnog zasicenja i nedostatka vremena za privatne neke stvari.Pratio sam mnogo tema u kojima si pisao iako nisam reagovao ali se svasta imalo nauciti i saznati.Iskreno bilo bi mi drago da se u jutro nekako predomislis.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9053 Napisano juče u 20:13 BJB Maxi Scooter Club, 6512 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ostadosmo bez Neše na ovim stranicama. Čovek je bio jedan od temelja ovog foruma u konstruktivnom smislu. Nije trebalo da ga pogadja ništa što nije na njegovom nivou koji je darovao ovom forumu ali ljudi smo na 2 noge... Ostaje nam da se nadamo da će ipak nekada opet oplemeniti ovaj forum svojim pisanjem i bitisanjem na njemu. Hvala Nešo! 10 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5598 Napisano juče u 20:17 Drug član, 2688 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu reci da Nesa radi sve od srca i nikad nikog nije uvredio. Bio sam kod njega kuci i mogu slobodno da kazem da je ljudina od coveka. Evo i ja sam istog misljenje da Kineza voziti necu i da je to moj lični izbor. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 863 Napisano juče u 20:18 Zainteresovan, 386 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaju teme koje redovno pratim to su teme u kojima Nesa pise. Ne znam licno coveka ali mislim da je primer sustine ovog foruma. I dobar covek na prvom mestu. Voleo bi da i sam bude svestan da je to tako,i da zbog nekih pojedinaca (iako ne znam tacno o cemu se radi) ne napusta forum ili barem ne potpuno... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5598 Napisano juče u 20:24 Drug član, 2688 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dobrog coveka ovakve stvari pogadjaju, toliko se trudi da svima pomogne, pise detaljno i onda se nadje neko da to sve pokvari. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko981 6 Napisano juče u 20:31 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kymco people 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Dušan PN je napisao: A šta se tebe tiče pa pametuješ? Pitanje mi nije bas jasno,ako mozes da pojasnis,ko pametuje??? Promenio juče u 20:34 član marinko981 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9053 Napisano juče u 20:35 BJB Maxi Scooter Club, 6512 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se dovoljno "ispametovalo" u ovo temi što je dovelo da ostanemo bez člana kojeg mnogi nismo dostojni... Iz tog razloga nećete ovo terati dalje. Obećavam... 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko981 6 Napisano juče u 20:44 U prolazu, 13 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kymco people 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, alexanto je napisao: Mislim da se dovoljno "ispametovalo" u ovo temi što je dovelo da ostanemo bez člana kojeg mnogi nismo dostojni... Iz tog razloga nećete ovo terati dalje. Obećavam... Sta nameravas??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9053 Napisano juče u 20:50 BJB Maxi Scooter Club, 6512 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za početak da te upozorim da ovo nije komunikacija na ovom forumu koju si "zapatio". Postoje ovde neka pravila ponašanja pa ih pročitaj ako nisi do sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9053 Napisano juče u 20:58 BJB Maxi Scooter Club, 6512 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Držimo se teme a to je motocikl Honda CBF 1000. Sve ostalo brišem jer je off. Hvala. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko981 6 Napisano juče u 21:17 U prolazu, 13 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kymco people 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, alexanto je napisao: Držimo se teme a to je motocikl Honda CBF 1000. Sve ostalo brišem jer je off. Hvala. Pa @alexantoprvi ne pises o motoru,nego sebi dajes za pravo da nekog ucis kako se komunicira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9053 Napisano juče u 21:25 BJB Maxi Scooter Club, 6512 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @marinko981 Vidi, napisao sam lepo da dalje ne ide rasprava koja nije u duhu teme. Već su neka podbadanja dovela do toga da je jedan dugogodišnji i vrlo zaslužni član foruma napustio, kako stvari stoje, zauvek forum i to smatram velikim udarcem za ovu našu virtuelnu zajednicu. Sebi dajem za pravo da izmedju ostalih, reagujem na tok i ove teme jer mi je gazda ovog foruma dao poverenje da to činim. Za sve što ti nije pravo, slobodno se obrati njemu. On je @Pablo Nadam se da sam ti sad pojasnio, mada po pravilima foruma to nisam morao. Pozdrav. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3288 Napisano pre 21 sati ODUSTO OD DIJETE, 2908 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Došli divlji isterali pitome, tako se nekad govorilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 188 Napisano pre 14 sati U prolazu, 43 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne oglašavam se previše jer i nemam mnogo toga reći pametnog, i izvinjavam se što nisam u temi. Ali moram reći da mi je odlazak Neše (ipak se nadam ne trajno) stvarno pogodio. Čovek je kakav se reko sreće, svi koji su na forumu duže i koji ga poznaju znaju o čemu pričam. Svaki ulazak na forumu prvo prelistam njegove poruke. Sreća pa ga znam i lično te neću izgubiti svaki kontakt. Ali ovaj forum i svi mi sa njim smo mnogo izgubili. Neka ga gume drže, i sve nas naravno. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBEB 4 Napisano pre 13 sati (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim na ove stranice već godinama, prvenstveno zato što volim da pročitam nešto smisleno i kvalitetno. @N.F.S. je jedan od retkih korisnika čije su objave uvek bile promišljene, kulturne i korisne za zajednicu. Šteta je što je, čini se, svojim odlaskom sa sajta izgubila jedna od osoba koja je zaista doprinosila kvalitetu diskusija. Njegov pristup i način komunikacije bili su primer svima, smiren, argumentovan i s poštovanjem prema sagovornicima. Otvaram nalog samo da bih ovo napisao, jer sam dugo samo čitao, ali ne i učestvovao. Vremenom sam primetio da se sve češće dešavaju rasprave koje ne vode ničemu dobrom, i da zbog toga mnogi kvalitetni članovi odlaze. Mislim da bi administracija mogla da obrati malo više pažnje na to da se održi prijatna atmosfera i poštovanje među članovima, jer upravo takvi ljudi čine zajednicu vrednom. @alexanto i ostali administratori, verujem da vam nije lako da sve ispratite, ali bilo bi sjajno da se više fokusirate na podsticanje pozitivne komunikacije i zaštitu članova koji zajednici doprinose, ban je iz raja izašao. Odlazak ljudi poput @N.F.S. sigurno nije bez značaja i verujem da bi svi voleli da ih ovde bude više. Pozdrav svima, iako više neću redovno posećivati sajt, želeo sam da izrazim poštovanje prema korisniku čiji sam rad voleo da pratim. Svako dobro svima! Promenio pre 13 sati član MotoBEB gramatika 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 918 Napisano pre 12 sati Drug član, 890 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @MotoBEB Šone, brate... ti si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 863 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 386 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema o CBF1000 -rki je tema koju nosi Nesa, zbog njega vecina nas prati istu. Dakle pisanje o Nesi je u sklopu i sastavni deo teme. Nije Off po meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15291 Napisano pre 8 sati Integrisan, 8074 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što je jedan od retkih koji radi nešto na motociklu pa o tome diskutujemo. Bilo da se radi o CBF, Versys, šta god u osnovi je primenjivo i korisno da pročitaju i ljudi koji voze druge sprave. E sad, to što smo mi do toga da došli da ovlašćeni servisi peru i podmazuju lanac, da ljude ne interesuje ogibljenje, da im nije bitan kvalitet komponenti to je druga stvar. Ja sam takođe pisao o tome ali sam i ja dobio po leđima. A kako prolazi vreme sve se to pokazalo kao tačno. No dobro, svako nek tera kako misli. Bitno šta motor ima od opreme, samo se to gleda a to imaš viljušku kao i motor star 25 godina to ništa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 863 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 386 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi trebalo malo da se pozabavimo na forumu ovim stvarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 320 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_Jgdkoji je postavio oglas od svog drugara @marinko981 treba da se izvini a ne da se pravi lud. Jer je njegov drugar odlučio da napada bez razloga i da se ponaša kako hoće i tako otera dugogodišnjeg člana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko981 6 Napisano pre 6 sati U prolazu, 13 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kymco people 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Dušan PN je napisao: @Bojan_Jgdkoji je postavio oglas od svog drugara @marinko981 treba da se izvini a ne da se pravi lud. Jer je njegov drugar odlučio da napada bez razloga i da se ponaša kako hoće i tako otera dugogodišnjeg člana. @Bojan_Jgdje jedan kulturan i fim covek pre svega,i on nema potrebe da se bilo kome izvinjava,on je oglas drugarski postavio i sa najboljom namerom,i ni ka koji nacin nije uticao na dalji tok desavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 320 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, marinko981 je napisao: @Bojan_Jgdje jedan kulturan i fim covek pre svega,i on nema potrebe da se bilo kome izvinjava,on je oglas drugarski postavio i sa najboljom namerom,i ni ka koji nacin nije uticao na dalji tok desavanja 1. Zabranjeno je prodavati stvari koje nisu vase Ovo je prvo pravilo koje nije ispoštovao a pritom je tako doveo nekulturnog drugara koji sebi daje za pravo da nekog napada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko981 6 Napisano pre 5 sati U prolazu, 13 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kymco people 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Dušan PN je napisao: 1. Zabranjeno je prodavati stvari koje nisu vase Ovo je prvo pravilo koje nije ispoštovao a pritom je tako doveo nekulturnog drugara koji sebi daje za pravo da nekog napada. @Dušan PN a ti sebi dajes za pravo da nekog nazivas nekulturnim???Pritom ovde niko ne prodaje tudje stvari!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...