Djeronimo 361 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Meni je problem bila prednja guma, Dunlop GPR 300. Sa Miselinom Road 5 nije treslo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1579 Napisano Maj 9 Drug član, 796 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Neki mutant Honda CBF 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBF 1000, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 14400 km, Kraljevo. Cena 3.600 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 9 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna zbog sta bi moglo da trese volan kad otpustis ruke? Na 20/30km/h nema taj problem, na vecim da.. Kad vozis normalno (sa rukama) motor e savrshen, nema tresenje ni nikakve vibracije.. Bivsi vlasnik mi je rekao da gume nisu balansirane.. Probao sam i bez kufera ali isto je.. Na većim brzinama glavni uzrok će biti nebalansirane gume. Može felna da bude van ose ili slično ali to ređe.Meni je jako tresao volan čim ga pustim dok nisam zamenio ležajeve volana, sad ne trese ni pri većim brzinama. Pričamo o trešenju kad se pusti volan.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 9 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom bivšem 600 isto, kažu da je to normalno Послато са M2101K9G помоћу ТапатокаLažu. Svaki majstor koji za nešto loše i nenormalno kaže da je normalno ili to tako mora ili ne zna ili ga mrzi da reši problem. Plin i ček endžin? To je normalno. Grrr...Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 9 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neki mutant Honda CBF 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBF 1000, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 14400 km, Kraljevo. Cena 3.600 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my RMX2202 using TapatalkŠto mutant?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1579 Napisano Maj 9 Drug član, 796 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pogledaj kandze,blatobran...Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 9 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kandže mi deluju normalno za ne ABS model, ali možda grešim, blatobran jeste možda malo neobičan :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1579 Napisano Maj 9 Drug član, 796 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Eve ga jedan sa mobile dNa felna nije ista,tu je donor neki cbr 600 f 91-93 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4582 Napisano Maj 9 Drug član, 1177 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Štapovi, hladnjak, retrovizori, vizir... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21715 Napisano Maj 9 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stapovi, diskovi, kljesta, felna, blatobran nisu od cbf1000, vizir je mra (ili njegova kopija) ali bez onih guma ukrasnih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 9 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znači turbo mutantSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 12 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno da potrošim rezervoar u danu, 290km, eee... 13,6 litara... Što mu dođe 4,7l/100km, ne mogu da kažem da nisam prezadovoljan.Tura je bila Železnik, Novi Sad preko Inđije i Pazova, Bačka Palanka pa povratak Preko Novog Sada, Fruške Gore, Iriga i Rume, uz dva kraća izleta na autoput. Tempo 80-120. Ekipa mala ali odabrana.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 802 Napisano Maj 12 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 dobra ti je potrošnja. Ja nikad nisam uspio da spustim ispod 5,2 l/100km a nisam nešto naročito oštar na gasu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4582 Napisano Maj 13 Drug član, 1177 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kako? Ja ne mogu da skinem 6l, čak i kad vozim kao baba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Maj 13 (promenjeno) Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 4,7 dvoje na motoru Despotovac-Novi Sad prosečna brzina nije za pisanje. U gradu ide i preko 6 Promenio Maj 13 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21715 Napisano Maj 13 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moja po gradu nije ispod 7L spustala nikada, otvoren put oko 5L i ispod (retko kada sam prelazio 120kmh). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 802 Napisano Maj 13 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi mogao biti uzrok ovako različitim potrošnjama? Od 4,7 do 6 l/100km je velika razlika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Maj 13 (promenjeno) Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan režim vožnje 1000ccm u gradu je kreni stani, na otvorenom do 120 jedva gasa Promenio Maj 13 član JevtaNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12550 Napisano Maj 13 Ne silazi, 7332 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Težina i visina vozača, pritisak u gumama, koferi, itd. Sve je mali procenat ali od svakog faktora po malo i nakupi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 13 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako? Ja ne mogu da skinem 6l, čak i kad vozim kao baba. Tako što te @Blaza proziva na grupnoj vožnji na kojoj si vodeći motor da ubaciš u drugu :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 13 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kuća-posao-kuća, beogradski haos, oko 6,5 možda i 7, nisam merio eksluzivno taj režim.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4582 Napisano Maj 13 Drug član, 1177 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Negde nađoh na netu da lambda sonda može da utiče na potrošnju, ali ne znam kako da je ispitamo. Svakako sam prestala time da se opterećujem, samo gas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Maj 13 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na istom motoru kao kolega @Gordak985 minimum bio oko 5.3L koliko se secam, tako da je definitivno do vozaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Buzuki 17 Napisano Maj 19 U prolazu, 17 postova Lokacija: Makedonija Motocikl: Cbf600 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cistio i podmazivao lanac i primetio sam da na 3 mesta fale gumice (oil seal).. Dali moze da se tu stave neke druge gumice da se kupe ili nema mu spasa toliko je bilo od lanaca ? Lanac je RK vozen oko 10.000km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 20 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cistio i podmazivao lanac i primetio sam da na 3 mesta fale gumice (oil seal).. Dali moze da se tu stave neke druge gumice da se kupe ili nema mu spasa toliko je bilo od lanaca ? Lanac je RK vozen oko 10.000km...Ovako na pamet, trebalo bi da kupiš dve ili tri spojnice (zavisi da li su ti neke dve nedostajuće gumice na istom linku) izbaciš linkove koji nemaju gumice i na njihovo mesto staviš spojnicu.Ja bi malo češće podmazivao lanac i vozio tako, bez igranja time, pa polako. Meni je na jednom mestu gumica ispala, baš na spojnici, verovatno od pretezanja pri montaži lanca.Inače gumica ko gumica, bez obzira na spejs ejdž priču, kad bi mogao da ga rastaviš i sigurno sastaviš bez nove spojnice, mogla bi tu obična kvalitetna gumica da se stavi, naravno odgovarajuće dimenzije. U svakom slučaju, bolje nego bez a imaćeš i o čemu da nam pišeš :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...