drmilan_ 5425 Napisano Mart 20, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, JevtaNS said: Eto ti ga sad znači zbog tebe je sad motor plav nisam ispratio na cemu je sad. Znam da fazer ne da za zivu glavu i da je taj jedini koji registruje svake godine skoro je bio na vfr ili cemu vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Mart 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Fazer Plavi umesto crvenog.A i crveni je bio plavi pa je ofarban na radost Promenio Mart 20, 2023 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 22, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam vec kucao, vozim ove dve Honde naizmenicno Isprobavam, poredim i zezam se A sta drugo... I tako zakljucim da mi je ova crvena brza! Na obe sam stavio iste lance, lancanike, isto ulje, filteri vazduha... Na crnoj su jedino NGK iridiumi, standardne svecice na crvenoj. Pritisci u gumama isti, kofer na crnoj. Telefon na guvernal, snimanje gps brzine u istom stepenu prenosa... ...ma isto sve! Osecaj je ono sto vozaca slaze, na crnoj vizir veliki i okomito postavljen, samo agregat cujem, nema otpora vetra na grudima, glavi. Crvena "duva" od ramena na gore, kako god se deflektor postavi, od 110kmh se mahinalno spustam ka rezervoaru, huk i udari vetra jaki, jos 30kmh gore i imam utisak da letim! Sedim kao na "RR" masini. Eto malo nepotrebnog znanja, ko hoce adrenalin ranije neka se iza vizira ne krije! 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8019 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa znaš zašto ideš sporije.Na crnoj imaš pločicu za reg. nalepnicu izbačenu,a na crvenoj je zalepljena na nosu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 22, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ova potonja je na taktickoj poziciji! Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 26, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kaaaakav pocetnicki faul danas (napisah u drugoj temi). Odemo Marina i ja do Bresnice kod Cacka, ispod kozne jakne navucem onaj aktivni ves iz linde , delovalo je kao ok ideja! Vrlo brzo sam video i osetio gresku! Prvo kada smo kuci krenuli preko Ljiga, Lazarevca i Arandjelovca... Dosta duze nego sto sam planirao, aj kupicu neku rolku uz put... Ma zaledise se pluca, gde obukoh ovo, imam navlaku za sediste, onu protiv kise, to sam oko vrata obavio i uvukao malo u jaknu. Spas je bila podloga iz kofera, tek sam se tada oporavio. Nikada vise ovako, moja voljena kordura, troslojna... Kakva koza i altivni ves?! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan "oblačite se slojevito" Treba između jedan sloj koji će "zarobiti" vazduh, odnosno jedan izolator. Džemper, debeli duks od flisa (čega već, ona sintetika), ako je ladno baš, oba :-) Slojevi između aktivnog veša i vodo/vetro nepropusnog spoljneg sloja se dodaju po potrebi. Ja jedan takav uvek imam u rancu za slučaj okasnelog povratka. Sad pored toga i zimske rukavice, otkako sam se smrznuo spuštajući se niz Rudnik posle zalaska sunca.Ne pišem tebi. @N.F.S. znam da znaš, nego neko moje iskustvo od vožnje bicikla i bavljenja sportom u svim vremenskim uslovima iz neke davne prošlosti pokazalo mi se korisno na motoru, pa možda nekom bude od koristi. U svakom slučaju ne može da smeta.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 26, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja da znam ne bih ovakav faul napravio Svaki je savet zlatan Postoji i trenutak iz proslosti kada sam crni dzak za djubre oblacio, rupa za glavu i ruke, pa nek pada kisa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koža je za stazu ili za čopere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Mart 26, 2023 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan A kisno odelo ostalo kuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 26, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kisno odelo je meni svako u kome me kisa zadesi 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Mart 27, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 3. 2023. at 20:43, N.F.S. je napisao: Ma ja da znam ne bih ovakav faul napravio Svaki je savet zlatan Postoji i trenutak iz proslosti kada sam crni dzak za djubre oblacio, rupa za glavu i ruke, pa nek pada kisa Tako je Rambo u prvom delu oblacio dzak platneni....hahhaha sada se setih, taj film sam gledao 100x.....krosericu terao uz brdo dok bezi policiji Promenio Mart 27, 2023 član Eol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 27, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 27, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ova jakna koju od forumasa kupih je 64 broj, 6xl... Tolika je da u nju mogu ugurati samo ovu podlogu iz kofera (pored majce). Kupio sam duks u Arandjelovcu, nece da moze pod jaknu, jedino da je rasniranu vozim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 29, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim ovaj link sa zajednicom, smatram da ce od pomoci biti. Dosta je lepo i fino kroz snimak objasnjeno i prikazano... Redosled rasturanja, pozicija delova, montaza kojecega https://www.zamschannel.de/videos/nach-motorrad/cbf1000 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Mart 31, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan voznja do Vrnjacke Banje. Uspeo sam da polomim onaj dodatak za vizir koji je Nesa pravio U povratku na autoputu se smorih od buke. Moracu da nadjem neko resenje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 31, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E jbg! Pa kako puce covece, nije se valda u tebe rasuo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 31, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koji sam bese tebi dao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Mart 31, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj zalomljeni sa prve slike. Zakacio sam ga laktom dok sam vadio motor iz garaze. Bilo je hladno ujutru tako da je plastika verovatno bila malo krtija. Tako da nije do vizira nego je do moje smotanosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad hoću da ne duva idem kolima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 31, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da ce ti se isplatiti ali ja na sledeci nacin pomoc nudim. Dok jedan vizir napravim ja materijala bar za tri unistim .... Nemam sablon i nikada ne uspem isti da napravim. Znaci oko 3000din materijala, moje cimanje, alat, resursi (secenje, smirglanje pa poliranje ivica)i znanje na poklon dajem. Motor mora kod mene jedno dva dana biti. Za toliki trosak imas gotove deflektore ali ako zelis eto od mene. Ja sam na eksperimentisanja sa vizirima dao bar 200e, na kraju kupio od Ivana koji i dalje funkciju nema, sve dok ga nisam doveo u polozaj koji opisah negde u nazad. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano April 1, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno @N.F.S., nazvacu te da vidim kad imas vremena za ovu akciju Vozim Daciu Logan pa je vetar bucniji nego na motoru Al bez zezanja stajao je kod mene preko zime drugarov GS 1200 sa nekim ogromnim aftermarket vizirom, pa sam ga vozio par puta, nista se ne cuje vetar. Moze da se vozi sa otvorenim vizirom od kacige do 120-30 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano April 1, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vozio se lepo, oslobodjeno! Motor vec usljiskan i nikakav... Namenski ga nisam oprao! Neka ga ovakav, ne se stresiram, ovaj put stvarno Uhvati me od Batocine kataklizma, lelujala je honda tamo-amo, uletim u garazu "Peric motors" prodavnice, bukvalno, u privatnu garazu/parking kroz suprotni pravac Mogu vam reci lep prostor, nova radnja je stotinak metara od kruznog toka Batocina, iza onog staklenog zida. Kupuh i kacigu neplanirano, cenom nisam mogao da odolim a udobnaaaa... Svasta od opreme ima, za cenu se moze malo "dogovarati", posto i Marini uzeh kacigu cena mi je spustena da kazem osetno, za pun rezervoar goriva! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano April 1, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da! Provozam cesto motor bez kacige, da obratim paznju na zvuke koje pod kacigom ne cujem... Sve sam resio, kotrlja honda kao mercedes ali kada na neravan put naletim pojavi se neki klaparavi zvuk, vrv ga niko sem mene ni primetio ne bi. Sve sam se oko kofera zamajavao, punio silikonom ove sive obloge ukrasne, zamenio gumice na ploci, da sve to stoji stabilno. Kada sam gumu menjao pipnem njome blatobran zadnji! Ahaaaa, pomera se sigurno 5mm tamo amo, sa sve stopaljkom. Pomislim odvilo se nesto, demontaza i nadjem razlog, ceo se "nosi" na 4 srafa koji imaju distancer cauru i damper gumu. Narucio iz delte nove, sacekao 10 dana i eto tisine, stare su se stvrdnule i nisam ih hteo pogurati nekom podloskom, ocigledno da tu veza treba elasticna biti. Evo pozicija, ako jos nekome zasmeta, srafite drugari 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano April 3, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Planirao sam triovale da kupim ali na kraju odustao, ipak mi se vise svidjaju moji. Stoje mi I dalje u korpi na amazon po ovoj sniženoj ceni, da pitam ako je neko zainteresovan pre nego što ih izbacim iz korpe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...