N.F.S. 21717 Napisano Mart 1, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2000ccm Hondovine! Crvena je mog drugara, kod mene stoji i sta god ja uradim on kaze "namesti i meni isto" . Crnka je moja 8 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9662 Napisano Mart 1, 2023 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Mart 2, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo komplet ležajeve točkova, stari zaribali. Sreca trenutno su u Louisu na popustu zadnji komplet sa semerinzima All Balls Racing 42e, prednji 33e. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 2, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji su svi u standardu (sva tri), ima ih svuda... Prednji su tezi za naci (i skuplji). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 24 Napisano Mart 2, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, N.F.S. je napisao: Zamenio upravo i guvernal, stavio isti kao ja sto vozim... Gdje si nabavio taj guvernal? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 2, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na ovaj sa slike crvene honde, donosi poznanik iz grcke, po narudzbini delove. Mogu i tebi poruciti, ceka se dve nedelje. Meni 30eura naplacuje po komadu sada. Do tebe mi je problem da dobacim, donesem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 4, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Druze Wolf bilo mi je zadovoljstvo! P.S. Jos iz Kg nisi izasao guma je na felni @Mr_Wolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8019 Napisano Mart 4, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znači mogao si i da ga stigneš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 4, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Komotno Zare! Uhhhh sto izgleda vrh sada, mesta do blatobrana ima celom duzinom gume po bar 10mm, viljuska lepo "popunjena"! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8019 Napisano Mart 4, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo novo,malo prešla.Ili je u pitanju tvoj magični dodir rukom i krpom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Mart 4, 2023 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel to 185 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 4, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Fabricka guma koja je uz motor dosla, oko 3000km presla, busena, cepovana... Za probu idealna, moj je vulkanizer iznutra sredio, kaze vozi kao da busena nije. Sama voznja (ovako na kratko) je ista kao sa uzom gumom, vozio kroz kruzni tok par krugova, malo krivinario koliko situacija dozvoljava. Izgled (meni) 100% poboljsanje! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 4, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 180-55\17 Jevto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Mart 4, 2023 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Druze Wolf bilo mi je zadovoljstvo! P.S. Jos iz Kg nisi izasao guma je na felni @Mr_Wolf Bilo mi je zadovoljstvo. Hvala na gostoprimstvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 4, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bas lepo bilo, uzivao sam u razgovoru, ponovicemo! Jos jednom hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Mart 5, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobro izgleda! Cudi me da je fabricki nisu stavili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 5, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Spremam se i odoh u voznju za jedno sat vremena, da malo posle euforije osetim... Vrv ce mitas sp meni nazad da legne, u ovoj 180 dimenziji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Mart 5, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, vec neko vreme pratim ovu temu. U skorije vreme planiram kupovinu Honde CBF600s PC43, tj model posle 2008 godine sa elektronskim ubrizgavanjem. Znam da je ovo tema prvenstveno namenjena za hiljadarku, ali na forumu nema aktivne teme za 600. Interesuje me da li neko ovde i dalje vozi cbf 600, i a li bi bio voljan da se negde nadjemo da vidim motor, sednem, cisto da vidim kako to zapravo izgleda, pozeljno je da lokacija bude Beograd bilo gde. Takodje ako imate neki savet kad budem kupovao sta da gledam, na sta da se fokusiram. Da li motor ima neke slabe tacke na koje treba da obratim paznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Mart 6, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Cimni sutra oko 1-2 popodne, ako si slobodan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Mart 6, 2023 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/5/2023 at 10:03 AM, N.F.S. said: Spremam se i odoh u voznju za jedno sat vremena, da malo posle euforije osetim... Vrv ce mitas sp meni nazad da legne, u ovoj 180 dimenziji. Izvini nisam pratio, jesi li stavio siru gumu na njegovu felnu ili si i nju menjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Mart 6, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/10/2023 at 10:36 PM, Vojkan said: Jedno,,glupo" pitanje: jel recimo može jedan od ovih da se stavi na malu cbf? Msm, znam da može sve nego jel bi radilo? moze ovaj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 6, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Felna je originalna, fabricka druze. CBF 1000 nazad vozi 5" felnu koja je inace za prihvat 170 gume, ova koju sam stavio je 180, bez neke deformacije se kotrlja Sam model gume je "sporog skretanja" i velike gazne povrsine, mitas ce lepse stajati. Osecaj (drugaciji) u voznji nisam (ovako na kratko) primetio sem sto u nekom uglu ostrije i naglo dodatno spusti motor u stranu gde skrecem, to pripisujem obliku gume. Preduzeo sam korake, za 8mm spustio prednjicu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 6, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo iznad je Zlatku kucnuto, ulete ova lepa sestotka izmedju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Mart 6, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se lepo vidi kako stoji u felni, po mom misljenju normalnije nego 160! Blaga pecurka van ruba felne, nije se nadvila ili vidno strci preko ivice. 160 je stajala ravno sirini felne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5400 Napisano Mart 6, 2023 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 3/2/2023 at 12:50 PM, N.F.S. said: Ako mislis na ovaj sa slike crvene honde, donosi poznanik iz grcke, po narudzbini delove. Mogu i tebi poruciti, ceka se dve nedelje. Meni 30eura naplacuje po komadu sada. Eh kako ne videh ovo na vreme ... Neophodne su mi bile neke sitnice iz grčke : ~ 15 evra cena - 20 poštarina . Baš mi ne beše pravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...