Djeronimo 361 Napisano Novembar 26, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Vozim i ovih dana po Beogradu, krace relacije. Skijaska jakna, moto farmerke, turing cizme, i naravno smanjena brzina, posebno pri skretanju. Cbf pali kao mina, radi mirno. Steta sto nije lakse spustiti sediste, za gradsku voznju bi mi odgovarao nizi ili srednji polozaj, tako lakse mogu da ga pomerim unazad na primer, a za put mi savrseno odgovara onaj visi polozaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Novembar 26, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, N.F.S. je napisao: Dosadno i hladno, vrtim se oko motora (parkiran na sred sobe!)... Sta zameniti? A da ti doteramo neki motor taman da ima sta da cacka preko zime 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Novembar 30, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ko se odluci za podizac ili "dublji " guvernal mora crevo kvacila da sprovede kao ja na prvoj slici, van trokuta i stapova. Ne udara nigde niti smeta ali ne zelim ga tuda! Teflonsko, 100mm duze, uz crevo su stigli srafovi bele boje tako da cu menjati samo podloske a zadrzati hondine, brunirane. Tecnost se iz sistema izbaci, fabricko crevo se odvije gore/dole. Za holender starog vezemo novo crevo i izvucemo pazljivo i polako na poziciju. Sve se lepo i pedantno (detaljno) obrise da bi videli eventualno curenje. Sipanje tecnosti, odzracivanje i vezivanje poluge u polozaj "stisnuto". Tako stoji 24h, motor je u brzini i par puta u toku navedenog vremena okrenem zadnji tocak i pregledam dihtovanje holendera i spojeva creva u tela. Na ovaj nacin testiramo i stanje gumica u glavnom cilindru kvacila i o-ringove u klipu koji gura polugu u korpu. Ako posle nekog vremena tocak odbija da se okrene (poluga kvacila je stisnuta vezicom) los je znak, sistem je negde popustio! 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Decembar 4, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.11.2022. at 10:56, N.F.S. je napisao: @Gile_Extremeboy Sta bi sa onim tvojim auspusima za cbf? Prodao? Nisam odlučio sam da ih ostavim, ako zelis da ih probas evo su u selo odneo ih sad za vikend bio dole. Nesmem u Austriji da ih koristim, nisu homologovani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Decembar 5, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imas neki snimak? Kako su se culi Moze li se uz njih koristiti cent. stender... Hvala na ponudi Gile, tu smo blizu... Kupio bih ovaj lepi par, ako odlucis ti mi javi p.s. Nasao slike u nazad, vidim montirani su uz stender ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Decembar 5, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, N.F.S. je napisao: Imas neki snimak? Kako su se culi Moze li se uz njih koristiti cent. stender... Hvala na ponudi Gile, tu smo blizu... Kupio bih ovaj lepi par, ako odlucis ti mi javi p.s. Nasao slike u nazad, vidim montirani su uz stender ... Jesu uz stender, ali se stender ne zatvara do kraja, zakačio sam stender letos u oštroj krivini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Decembar 5, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam snimak jer mi se zvuk sa db killerima nije svidjao, tačnije oštrije mi reži pri punjenju sa fabričkim auspusima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Decembar 5, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cas ja odem do sela, platim tamo i uzmem auspuhe! Samo daj zeleno svetlo (DB kileri se vade?) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Decembar 6, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe vade se, odustao sam od prodaje, cuvam ih kad dodjem na odmor malo da se provozam bez db killera Ali ih mozes probati u svakom slučaju, Dominator je Poljska proizvodnja oko 300e čini mi se koštaju oba nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Decembar 6, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan anonymous pictures website Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Decembar 6, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gile! U kontaktu smo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Decembar 7, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Jel" mozes da posaljes...?" -Sta da saljem? Donesem! Opet me je Miselin odusevio po mokrom, dobro nije ni ovaj motor nesto eksplozivno snazan ali uz ove (road 3) gume se vozi kao po suvom. Za prolece je spreman par Pireli angel guma, nadam se bar slicnom ucinku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Decembar 8, 2022 (promenjeno) Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre više godina kada sam rešio da menjam mog Suzukija GSX 750 F heo sam preći na jače u turing klasi.Izbor je bio CBF 1000,Bandit 1200,Fazer 1000,BMW 1150 RT ili GS. Prvo što sam probao bila je honda.Razočaranje je bilo ogromno pa to ne ide ništa bolje od mog suzukija,tu je ispala.Sledeći je bio Bandit,razočaranje sa veličinom sedišta u odnosu na GSX F 15cm manje.Doduše ide kao voz.BMW to teško klati se jest udobno ali neka.Fazer to je bilo otkrovenje ide koči jest malo tesan ali ide koči osmeh. Posle par godina na Fazeru ipak daj udobnost krenuli Stromovi mali pa veliki.Dobro je to ali metar i šumska jagoda visine nije za taj motor. Tako da je došao red Promenio Decembar 9, 2022 član JevtaNS 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Decembar 9, 2022 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li je isti zadnji blatobran što ide na viljušku do točka za 600 i 1000. Uzeo bi od Brke ako su isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Decembar 9, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jevto, prelepa je honda, u zdravlju neka te sluzi! Sto se blatobrana tice, na sraf pasuje od "08 godista cbf 600. Obzirom da Brka salje polu proizvod (grubi odlivak) koji ti tek trebas busiti, napraviti nosac po potrebi, kitovati i farbati, prilicno sam siguran da se moze namestiti na tvoj model. Sirina viljuske/felne su isti, razlikuje se kacenje amortizera. Imas u louisu "bodystyle" (taj je na mojoj hondi) i puig. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Decembar 9, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ovaj na slici je Brka pravio, vidim na oglasima da mu se za noviji tip razlikuje. (Ovaj na slici je dodatno produzen iznad gume.) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Decembar 9, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li je isti zadnji blatobran što ide na viljušku do točka za 600 i 1000. Uzeo bi od Brke ako su isti Nije isti, zvao sam ja svojevremeno za moju Hondu. Nzm u čemu je razlika ali sam dobio informaciju da nije isti. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Decembar 10, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Miselin izgleda dva broja veci od pireli gume a istih su dimenzija. Vratio se od vulkanizera, danas od 9h radi , da uhvatim jos koji kilometar u ovoj godini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Decembar 10, 2022 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji viskozitet ulja koristite i preporučujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Decembar 10, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... samobalansiranje, premazivanje/zastita silikonskom mascu i montaza! Definitvno je uza za po 10mm od miselina (obe su 160/60-17), Izmedju blatobrana i gume mogu prste do zglobova da zavucem. OdoK da probam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Decembar 10, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ovo sam hteo pokazati, da ideju podelim. Mislim da je upadljivije dosta, led sijalica a pod sedistem ON/ON prekidac, u jednom polozaju radi strob kada kocim u drugom normalno (za tehnicki). Stipa za oci 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14177 Napisano Decembar 10, 2022 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, N.F.S. je napisao: ON/ON prekidac, u jednom polozaju radi strob kada kocim u drugom normalno (za tehnicki). Da nije bas strob efekat nego malo sporije nemas bojazni od zakona, ni na teh. ni u saobracaju. Pravilnik o podeli... Uredjaji za davanje svetlosnih znakova, Clan 69 - stop svetla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Decembar 10, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Dado, imam i kontroler koji je sporiji P.S. Nocu je nemoguce iza mene voziti, zamenicu svakako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1249 Napisano Decembar 10, 2022 prisutan, 1132 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Nova obuća,Michelin Road 5.poslato sa nove rupovke sa kurblom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Decembar 10, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Extra guma,na varaderu ih vozim vec 9000km i nemam zamerke ni na mokrom,ni na hladnom,spustam ih do ivice i nisam do sada osetio da su mrdnule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...