N.F.S. 22768 Napisano Jun 9, 2022 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas katastrofa, hvala.. Evo gledam i recenzije na YT, takodje ne preporucuju, preskacem pomenuti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1347 Napisano Jun 9, 2022 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke!! Jako prijateljski nastrojen motor prema vozaču,kultivisan,lijepo se vozi!! I moj je bez ABS-a,al ima odlične kočnice,tako da nije neka frka!! Uz redovno odrzavanje..,trajat ce vjecno. Mane znas,regleri i namotaji. I to je to.. Mada meni ni to jos nije riknulo!! Pu,pu..,da ne ureknem... Zadnje sto sam ugradio su ledovi naprijed. Nesto se šiljim da kvačilo mijenjam,nije još proklizalo,al ja volim preventivno,takav sam. Čim ga provožeš vidjet ćeš da se nisi zjb.Sretni kilometri!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 388 Napisano Jun 10, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim kupih cbf 1000a 2006 iz tehnodroma. Zamenicu mu ovih dana ulje, i treba da se registruje, ali sam odusevljen kracom voznjom do kuce i po kraju. Promenio Jun 11, 2022 član Djeronimo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22768 Napisano Jun 13, 2022 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vracam se (nadam se!!!) Hondooooom 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Jun 13, 2022 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa sa srećom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8479 Napisano Jun 13, 2022 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim.Jel sipali vodu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Jun 13, 2022 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da nećeš autobusom? OMG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5817 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 1430 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, srbac je napisao: Da nećeš autobusom? OMG Неће, неће... да ја узмем муштулук, већ је у вожњи. Овога пута прво вожња па онда сређивање. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Jun 13, 2022 (promenjeno) Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Taj će usput da menja negde ulje i gumu.... Promenio Jun 13, 2022 član srbac 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22768 Napisano Jun 13, 2022 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima istine! Zamenio sam crvene tegice odmah, kraj puta! Kupio u Kraljevu osnovno... Evo ga, ceka u perionici da se ohladi, pranje pa odoh dalje! Ne mogu ovakvog voziti. Upoznao sam Vladu Kotru i ekipu iz Arilja, super momci, jedan od njih prodaje Bandita 1200, plavog. Gledao sam hondu oko 15 sekundi, nisam je ni probao niti upalio! (Odradio je Marko05 to pre neki dan) 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22768 Napisano Jun 13, 2022 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace, 3500e sam je okruglo platio, ostavio mi je i nosace bocnih kofera... Ima i ralicu, puig blatobran, grejace rucica, lepa osnova. Kocnice (nije ABS) na nivou tdm900, top! Bas sam se prijatno iznenadio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22768 Napisano Jun 13, 2022 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne zelim se voziti, saznao sam upravo za Milosevu pogibiju, tuzan dan, tuzan! Jbs motor... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8479 Napisano Jun 13, 2022 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3487 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo radi bioskop. U zdravlju i veselju se druzio sa crnkom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22768 Napisano Jun 13, 2022 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oprao, pustio da se cedi... Zalio sa tecnim silikonom sve! Sutra ce biti prebrisano (kada upije, nece se cakliti ovako), turio LED napred... Sutra, stapovi, podizaci guvernala, antifriz, svecice (pa redom kako sta pristize). 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 388 Napisano Jun 13, 2022 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Presao nekih 500km, nisam mogao da se strpim... Neverovatno kako sam se brzo navikao na 40kg vise od proslog motora (er6). Najprijatnije me je iznenadilo kako dobro koci u odnosu na druge motore koje sam vozio. Deluje mi da ce mi trebati povisen vizir za duza putovanja, osim toga mi jako odgovara. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22768 Napisano Jun 14, 2022 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zatekao iridiume, vidim da su radili dosta... Menjam! Drugi i treci klip zameniti svecicu, da places , moraju se skinuti bobine, pomeriti kablovi, raskaciti par creva. 16mm gedora tankozidna, fes prolazi kroz kanal svecice, kada se raskace kape prvo prskati nekim klinerom (koristim onaj za kocnice) eventualna prljavstina da se ispere pa tek onda odvijati, da ne zavrsi nesto u cilindru. Voltmetar montiran, kaze OK 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8479 Napisano Jun 14, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2189 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan To,samo cepaj.Ovaj gotov za tri dana. Promenio Jun 14, 2022 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22768 Napisano Jun 14, 2022 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo cene informativno, trebace nekome. Motocross Kv Lanac DID, 530 linkova 12100 din Lanac RK 13800 din Lancanik prednji 2100 din Lancanik zadnji 3500 din Filter vazduha 2600 din To je najpovoljnije sto nadjoh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22768 Napisano Jun 14, 2022 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I napred iznenadjenje! Progresivne wurth opruge, po sifri 15% tvrdje... Pa to je ono sto mi treba Ovaj ih put ne menjam... Ulje ljubicasto, rekao bih da je MUPO. Evo kako to izgleda.. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8479 Napisano Jun 14, 2022 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Koji tri dana,danas gotovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Jun 14, 2022 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Brzina munje Nego, koje led sijalice preporučuje?Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Jun 14, 2022 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne pipaj zadnji amort Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8479 Napisano Jun 14, 2022 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da će da te posluša? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8479 Napisano Jun 14, 2022 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Čak sam bio da vidim mašinu,lepa,baš baš. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...