N.F.S. 22154 Napisano Jun 8, 2022 Integrisan, 9544 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Super sto si tu Milose @milos-v, mogu li te kontaktirati oko potrosnog materijala? Covek koji mi donosi iz Grcke je pomerio datum isporuke. Jedino filter vazduha mogu odmah kupiti... Daj mi svoju ponudu (moze na PP, viber...) za, lanac /lancanike, filter ulja/vazduha, kocione plocice za sva tri diska (sinter napred, model je bez abs-a vidim da su drugacija kljesta), akumulator... To je ono sto menjam isti dan kada stigne. Svecice i ulje uzeh u Kg, to ima (Kit komerc). Cene i proizvodjaca kog preporucujes za navedeno, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22154 Napisano Jun 8, 2022 Integrisan, 9544 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Supruga me pita, 20 min posle prodaje skutera, "Jesi li kupio motor vec? " 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 8, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.nek te lepo sluzi .....a verujemo da ces uzivati u njenom sredjivanju... Cekamo slike i opis radova ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Jun 8, 2022 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na pazaru, znajući koliko voliš Hondine litre, ovo je prava stvar za tebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Markoneeee čestitam na novoj hondici. Rok isporuke avgust, septembar? Šala, Nešo... Rokaj, snimaj, piši, i najbitnije, vozi ga malo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, nafetS je napisao: Markoneeee čestitam na novoj hondici. Rok isporuke avgust, septembar? Овај пут ће дотични да чека, ја имам предност. Баш сам се изненадио снагом Хонде, додуше провозао сам је 200-300 метара, проверио мењач, проверио да ли где вуче... мотор исто потеже из било које брзине, сасвим небитно коликом брзо идеш и у којој брзини. Јако леп положај седења, удобно, велико седиште. Веома лаган за управљање. Моје импресије након пар стотина метара (срећа није било дуже, свашта би ми пало на памет...). 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10295 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom nova mašina,ekstra motor,provozah prošle godine jedan,sve super osim jedne,meni presudne da ne zavrsim na njemu,mane...nizak je baš!Meni sa svojom srednjom visinom(180) baš zasmetalo...za oniže idealan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22154 Napisano Jun 8, 2022 Integrisan, 9544 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa hvala ljudovi!Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Jun 8, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam kolega, lepo da se navozate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22154 Napisano Jun 8, 2022 Integrisan, 9544 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, 600 mi je bila baaaas mala Ali povozna i okretna kao skuter... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Jun 8, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Što neko reče, litra je litra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 8, 2022 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, N.F.S. je napisao: Super sto si tu Milose @milos-v, mogu li te kontaktirati oko potrosnog materijala? Covek koji mi donosi iz Grcke je pomerio datum isporuke. Jedino filter vazduha mogu odmah kupiti... Daj mi svoju ponudu (moze na PP, viber...) za, lanac /lancanike, filter ulja/vazduha, kocione plocice za sva tri diska (sinter napred, model je bez abs-a vidim da su drugacija kljesta), akumulator... To je ono sto menjam isti dan kada stigne. Svecice i ulje uzeh u Kg, to ima (Kit komerc). Cene i proizvodjaca kog preporucujes za navedeno, hvala Verujem da se tebi zuri da sve sto pre radis ali ja sutra idem u trebinje i vracam se u nedelju vece, tako da bi mogli tek od nedelje da resavamo a mislim da ti je to kasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22154 Napisano Jun 8, 2022 Integrisan, 9544 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja, sretan put i uzivajte! Cujemo se, ja tek u ponedeljak po motor idem, sta ne nabavim javljam. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22154 Napisano Jun 9, 2022 Integrisan, 9544 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ova se u Arilju prodavala za 3200 eura, takodje je Marko pogledao (i uslikao ovo), 2008 god, oko 40000 presla. Jedino mi se boja nije svidela.. Model sa ABS-om, kofer, nosac, rol bar, deflektor vazduha ruke/vizir, gume novog dot-a, Ivica odradio sediste... Nadjoh vecinu delova u "Moto delovi.com" iz Sente... Svega ima sem zadnjeg lancanika u standardu (43 zuba, imaju 44) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano Jun 9, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, N.F.S. je napisao: I ova se u Arilju prodavala za 3200 eura, takodje je Marko pogledao (i uslikao ovo), 2008 god, oko 40000 presla. Jedino mi se boja nije svidela.. Model sa ABS-om, kofer, nosac, rol bar, deflektor vazduha ruke/vizir, gume novog dot-a, Ivica odradio sediste... Nadjoh vecinu delova u "Moto delovi.com" iz Sente... Svega ima sem zadnjeg lancanika u standardu (43 zuba, imaju 44) Ова је била бааааш добра. Њу нисам пробао, али мислим да није било потребе. И поред тога што је била прашњава од стајања изгледала је моћно. Али добро, све је ствар укуса. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22154 Napisano Jun 9, 2022 Integrisan, 9544 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ti si moje oci za taj kraj, Markone za Bg! (Reciprocnost se podrazumeva, imate mene vamo) Nisam mogao da "prezvacem" zelenu nikako, poslao sam drugara da je pazari odmah, mozda sediste otkupim (i dam svoje). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 9, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, N.F.S. je napisao: I ova se u Arilju prodavala za 3200 eura, takodje je Marko pogledao (i uslikao ovo), 2008 god, oko 40000 presla. Jedino mi se boja nije svidela.. Model sa ABS-om, kofer, nosac, rol bar, deflektor vazduha ruke/vizir, gume novog dot-a, Ivica odradio sediste... Nadjoh vecinu delova u "Moto delovi.com" iz Sente... Svega ima sem zadnjeg lancanika u standardu (43 zuba, imaju 44) Ovaj motor sam gledao i kombinovao ....ali ipak nista ...korektan je prodavac u razgovoru bio(ti i ja smo se culi i rekoh ti sta je meni ispricao o motoru)...samo malo ispravljanje nije 40000 km presao vec oko 70000km nadam se da nije vracao km sa 70 na 40km pa prodavao.Mislim da je zadnja cena bila 3000e ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22154 Napisano Jun 9, 2022 Integrisan, 9544 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, tako nesto, i meni je rekao da ispod 3000 nece dati, ima jos jedan motor, i sin mu vozi (tako bese prica).. Onda je ova crna oko 40000km, secas li se Marko? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano Jun 9, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Eol je napisao: Ovaj motor sam gledao i kombinovao ....ali ipak nista ...korektan je prodavac u razgovoru bio(ti i ja smo se culi i rekoh ti sta je meni ispricao o motoru)...samo malo ispravljanje nije 40000 km presao vec oko 70000km nadam se da nije vracao km sa 70 na 40km pa prodavao.Mislim da je zadnja cena bila 3000e ako se ne varam. pre 13 minuta, N.F.S. je napisao: Jeste, tako nesto, i meni je rekao da ispod 3000 nece dati, ima jos jedan motor, i sin mu vozi (tako bese prica).. Onda je ova crna oko 40000km, secas li se Marko? Баш тако, ова је имала 70ак на сату, али је била много добро очувана. Ова црна што си је узео мислим да има 47к, нисам сигуран,могуће да грешим. А гаражу са њом је делила VFR која је чекала нека ситна сређивања. И она је била као опција за продају, али није оглашавана. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 9, 2022 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Sone u zdravlje da te sluzi! Prelepa je Promenio Jun 9, 2022 član Gile_Extremeboy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22154 Napisano Jun 9, 2022 Integrisan, 9544 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmm, ne spavam dve noci, brojim dane dok vlasnik (Bivsi! ) sa mora dodje..Idem da je dovezem u ponedeljak, pa dok se hladi da je gledam, zamislim je za mesec dana!Stvorim sebi cilj i viziju, pa pranje, temeljno, sagledavanje situacije na prvu, pa rasturanje, sagledavanje na drugu Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22154 Napisano Jun 9, 2022 Integrisan, 9544 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nego, koristi li neko ove JT lance? Cenom bas lepom, kaze za motore preko 120ks. (x-ring, za veliku snagu lanac) 530, 120 linkova za CBF izadje oko 80eura. RK tih specifikacija placam 180e. https://motodelovi.com/shop/jt-530z3-120-ojacani-pogonski-lanac-sa-x-ring-gumicama/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Jun 9, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih uzeo prošle godine u Luisu, bila neka akcija. Neravnomerno se rastegao već nakon 3-4000km. Joca Profimoto mi je prilikom montaže rekao da nisam trebao da ga uzmem i da će se desiti to što se desilo. Od tada, samo D.I.D. Promenio Jun 9, 2022 član Sveti Atila 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22154 Napisano Jun 9, 2022 Integrisan, 9544 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To iz prve ruke je dovoljno, sreca pa upitah! Mi smo (Drustvo sa kojima se vozim) pre par godina naj@bali sa fals DIDom, verovatno je bio onaj na metar iz Kine. Kidali se, otvarale alke, korodirao odmah, istezao se za 1000km. U mom slucaju RK onda, pih, bas sam mislio da ce pozitivnih reakcija biti, opet je JT, vozim njihove lancanike 100 godina Jesi li u kompletu sa lancanicima menjao? (Glupo pitanje al "aj..._) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Jun 9, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, N.F.S. je napisao: Jesi li u kompletu sa lancanicima menjao? Da, uzeo set sa oba lančanika, a lanac je sve vreme pod Scottoilerom sa originalnim uljem. Sad sam se setio i da mi je rekao da su im lančanici ok, a lanci i ne baš. Promenio Jun 9, 2022 član Sveti Atila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...