Alekre 12783 Napisano Mart 25, 2022 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan G12 ili G12 plus. Petronas ParaFlu, Total, imaš svašta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 25, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo i danas bili vredni, KOSO Multifunkcionalni uredjaj instaliran, meri voltazu akumulatora, spoljnu temperaturu i pokazuje vreme 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8185 Napisano Mart 26, 2022 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to,nego se hvališ malom kilometražom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, gebee&co je napisao: Nije to,nego se hvališ malom kilometražom.... Ima i tu istine :p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 27, 2022 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sam kompletirao i kofere, sva tri kofera, drzaci bočni, drzac za top case i ploča sve za 360€ sa raznih strana iz Austrije i Nemacke. Dokupio sam jos jedan set crvenih cbf-ovih kofera, pa prebacivao poklopce sa plavih Varaderovih, ekstra ispalo da ne moram da farbam Bila je tu i mala Ekstremica da mi otima alat dok tata radi Promenio Mart 27, 2022 član Gile_Extremeboy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Mart 27, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo i danas bili vredni, KOSO Multifunkcionalni uredjaj instaliran, meri voltazu akumulatora, spoljnu temperaturu i pokazuje vreme Jel si montirao na duplo lepljivu traku?Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Vojkan je napisao: Jel si montirao na duplo lepljivu traku? Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Spremna mašina za tehnicki sutra pa da se registruje 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan I registrovan, bez greske prosao tehnicki 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Mart 29, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti je taj plavušan @Gile_Extremeboy, bas mu dobro stoji ta boja.Vozio sam u u ned nekih 500 km, i ako je prva duza voznja nisam osecao umor po povratku. A vozio sam malo i Trejsera 900, ljudi moji kakva zabava, mnogo dobro ubrzava, koči, šifter ludilo, vrh vrh. Ali posle 50 km takve voznje trne ruke, trni dupe, i ako je položaj sedenja zaista dobar. Kad hoćeš malo opuštenije daj Hondu tu nema greške.Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8185 Napisano Mart 29, 2022 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Gile,dođi ti u Srbiju da prođeš tehnički,a ne da se kurobecaš po Austriji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano April 4, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Konačno smo kolega @milos-v i ja uspeli da se uskladimo vremenski, i da mu predam Hondu na 2 dana, da odradimo pripreme za sezonu. Servis viljuske, delovi stigli iz Engleske, da se proba popraviti prednja suspenzija sa malo gušćim uljem od onoga što je fabrika propisala. Prednje pločice Nisin, koje opravdaju svoju cenu posle prvog kočenja. Zamena hidrauličnih ulja, ( kvačilo, kočnica), upicaniti lanac, prednji lančanik koji bude u haosu zbog spreja za podmazivanje. Kad je već ulje i pločice nove daj i čeljusti srediti da bude bar sve tip top. Sve pregledano, provereno i crna papučarska Honda sad i zvanično spremna za sezonu. Čekamo u maju regu, tad odraditi mali servis, i zameniti zadnju gumu pošto je ova kaput. @milos-v ovom prilikom još jedno veliko hvala i iskrena preporuka sa moje strane. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 4, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Неће тако, ево мале помоћи : @milos-v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano April 5, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Zuba87. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8069 Napisano April 5, 2022 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg jel ste sklopili motor? Ajd javi kakvi su utisci... Kako si birao viskozitet, jel po oznaci na pakovanju ili po onim "tablicama" tipa Peter Verdone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano April 5, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sklopili jesmo, u petak prva test voznja pa javljam utiske. Sinoć kasno sam se samo prevezao do kuće ( 5km), i odma se primeti razlika ali aj da testiram lepo pa javljam. Miloš može da kaže koje je tačno ulje sipao, koliko sam upoznat umesto 10-, sipano je 15-. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 5, 2022 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, sipano je ipone 15, umesto fabricko 10. Oznaka na pakovanju. Mene isto zanima kakvi ce utisci biti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8069 Napisano April 5, 2022 (promenjeno) Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja, opet, hoću da malo eksperimentišem sa malo ređim uljem od fabričkog - Kawasaki u Versisove vile sipa neko njihovo ulje 15-10 (10W navodno), međutim nikako ne mogu da naštelujem da mi prednja suspenzija upija sitne neravnine, da blago propada na slabijem kočenju, nekako mi je volan "direktan", sve osetim na putu ako me razumeš. Preload i rebound su mi prilično otpušteni, skoro do kraja... Ko zna, možda je prethodni vlasnik promenio opruge i stavio neke tvrđe. Ali, da ne spamujem, ovo je ipak tema o g-đi Hondi! Promenio April 5, 2022 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8871 Napisano April 5, 2022 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Versys ima napred vešanje, za razliku od CBF. Svakako je vreme da menjas ulje, a da ces neku udobnost da dobijes , pa i neces, mislim da on jeste malo tvrdji, a ostaje ti i opcija da podesis vešanje po sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano April 5, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nzm Draganče sta da ti kazem, neko voli mekse a neko tvrdje. Ovom motoru je bas mekana prednja viljuska i to mi smeta kad previse ljulja i tone pri kočennju. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8069 Napisano April 5, 2022 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ne moš' svetu ugoditi... Sad si me podsetio na onaj vic Šta je demagogija? Tako je bilo i na mom gsx650f-u (mekana prednja viljuška) ali sam se navikao i prilagodio (a i vozim pomalo defanzivno). Versis je došao malo tvrđi, što kaže Stefan, takav je pomalo fabrički, a i prethodni vlasnik ga je baš našpanovao na tvrdo, možda je i čačkao nešto unutra (gušće ulje, jača opruga). Ja sad hoću kontra, da ga malo omekšam... Najjeftinije mi je da probam sa ređim uljem, eventualno mekšim oprugama (progresivnim?), a o kertridžima mogu samo da maštam, da ne dobijem razvod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano April 5, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan A da ja i ti zamenimo motore i resen problem. Dobro i jednom i drugom aaaa sta kazes? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1279 Napisano April 8, 2022 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Malo higijene poslije zamjene ulja,i hidrauličnih tečnost!! Još da hoće da se utrefi vikend da ne pada kiša ili snijeg,mojij sreći kraja ne bi bilo!!poslato sa nove rupovke sa kurblom 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano April 8, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam i rekao iskoristicu prvi lep dan da iztestiram prednje vile i kočnice. Do Rudnika na kafu i nazad, sasvim dovoljno da se donese neki zaključak. Izuzetno zadovoljan postignutim efektom. Nije razlika VAU, ali se oseca i te kako. Nema da zvace u krivini i uvija se, dosta stabilnije i preciznije i pri agresivnijem kočenju ne tone viljuska previse kao pre. Što se tiče prednjih pločica u kombinaciji nisin klesta i nisin pločice u sinteru nema dalje. Nije jeftino ali posle prvog kočenja opravdava svoju cenu. Lep dan, idealni uslovi i bas sam uzivao. Na koti 555 tek po neki motor, milina kad nema guzve. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...