mali_zmaj 1285 Napisano Novembar 3, 2021 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Svi problemi sa mekanim ovjesom se riješavaju progresivnim oprugama,srećom ja ih nisam kupovao,došle na motoru. Hyperpro. Švaba ih kupio i ugradio prije mene. Imam i orginalne,sve je poslao. poslato sa nove rupovke sa kurblom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12976 Napisano Novembar 3, 2021 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mali_zmaj said: Svi problemi sa mekanim ovjesom se riješavaju progresivnim oprugama,srećom ja ih nisam kupovao,došle na motoru. Hyperpro. Švaba ih kupio i ugradio prije mene. Imam i orginalne,sve je poslao. poslato sa nove rupovke sa kurblom Delimično. Jedina dobra stvar kod progresivne opruge jeste ta sposobnost da se nosi sa različitim opsegom težine. Na primer, voziš se sam, ponekada sa suprugom, sa prtljagom, bez prtljaga, itd. Okej je za nekog od 70kg i za nekoga od 90. To je sve. U suštini nije loša varijanta za motocikle koji imaju mekane linearne opruge fabrički. Oslanjanje može da se podesi precizno jedino sa linearnom oprugom ali pod uslovom da tačno znaš kako ćeš koristiti motocikl. Druga stvar, na performanse utiče i sam sistem prednjeg ogibljenja. Većina motocikla iz te klase ala CBF, TDM, Varadero, Strom, itd. ima taj jednostavan sistem koji je u suštini dosta limitiran. Upravo u ogibljenju leži razlika u ceni motocikla, tipa KTM, Ducati, itd. koji imaju ozbiljnije sisteme napred. Ima to i kod japanaca, samo što isto košta puna šušaka. Svakako, za početak treba imati potpuno ispravno to što je fabrika ugradila. Možda tada budeš skroz zadovoljan, ako ne, ideš dalje. Svakako, kad izmeniš oslanjanje, to je onda sasvim druga priča i takav motocikl nije komparativan sa bilo čime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9077 Napisano Novembar 3, 2021 Drug član, 1911 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi, iskreno jedan je od kandidata u tom cenovnom rangu koji merkam negde za 2 godine, ali opet kazem sta ce se dalje desavati zavisi od mnogo faktora a ponajvise od finansiske situacije. Poslato sa JNY-LX1 pomoću TapatokaDaj odmah da rešimo to...Zimus radim veliki servis ( lanac, spaner, klizače, stelovanje ventila) i verovatno korekciju softvera računara motora. Vozim ga narednu sezonu i na zimu je tvoj.. Eto, čestitaj ženi i deci, prvi put će tata imati motor u kući.. Do sad sve neki skuteri i lomovi.. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Novembar 4, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo ti njega dobro sredi, pa ako ne za mene ono za nekoga drugog, sacekace vec pravog kupca. Znas kako ono ide, nije kome je namenjeno, vec kome je sudjenoPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Novembar 4, 2021 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E napaliste me sa tim CBF-ovima! Odoh da uzmem od drugara i da se vozim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Novembar 4, 2021 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .... ima i nastavak! "Daj malo Hondu da se provozam!" -U garazi je, idi uzmi... (Kaze mi) Doterao ja na plac, da se presvucem i sacekam drustvo, stize poruka... - Vucem u koferu lanac i lancanike, zameni dok je kod tebe, hvala I tako... .... ne vozim se, radim (Ali posle idem sa novom finalnim prenosom) 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12976 Napisano Novembar 4, 2021 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan AFAM je odličan lanac. Malo ljudi zna. NFS, ti si zreo za CB1300S 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Novembar 4, 2021 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaa, afam je super japanski lanac! Ovaj ugradih u kompletu sa lancanicima... Ljut je bas, alat za krimpanje ne koristim kineski ali sam morao koristiti ovaj iz samogradnje Deformacija pinova treba biti 0.6-0.7mm, poceo se uvijati ovaj manji alat. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Novembar 24, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko pouzdano da kaže, da li pasuje zadnji blatobran od 600-tke na 1000-rku. Ima li razlike u kačenju?Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Novembar 24, 2021 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko pouzdano da kaže, da li pasuje zadnji blatobran od 600-tke na 1000-rku. Ima li razlike u kačenju?Poslato sa JNY-LX1 pomoću TapatokaНе пасује, ја имам од 600ке пробао на 1000 не иде не поклапа се ни по рупама ни по обликуSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Novembar 24, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti bralePoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Novembar 25, 2021 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Doktorski said: Не пасује, ја имам од 600ке пробао на 1000 не иде не поклапа се ни по рупама ни по облику Sent from my iPhone using Tapatalk oces mozda da prodas taj za 600 - mislim ako je visak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Novembar 25, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kod Brke u Mladenovcu za 600- tku, crni, lep, spreman, ja hteo da uzmem ali dzaba ako nemože na moj bajkPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Decembar 29, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Deda mraz je bio vredan pa je čak iz Kine poranio i doneo stvarčice da i mi veliki dečaci ulepšavamo ove naše igračke na dva točka. Sve je iznenadjujuće brzo stiglo, samo su se štitnici rol barova negde ovde zagubili ali kapiram da ce se već pojaviti.Da razbijemo malo crnilo i pravimo crno-crvenu kombinaciju sa sitnim detaljima- crvene kapice za ventile sa logom cbf- crveni poklopci posudica za ulje- nalepnice za felne- proširenje ćopave- privezak za ključeve sa logom- štitnici ručica ( univerzalni)Štitnici ručki i kad se namontiraju smetace pri okretanju kormana do kraja u jednu i drugu stranu, tako da ce verovatno ići na oglas. Proširenje ćopave će isto morati malo da se nabudzi jer ne leže baš najbolje jer nije tipsko. Nalepnice ću morati još jedan set da naručim da bi stavio po 4 na svaku stranu felne. Za sad po dve na jednu stranu ali će biti dosta lepše sa po 4.Čekamo znači još jedan paketić u JanuaruPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Decembar 29, 2021 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo druze! Daj link do priveska CBF, da obradujem drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Decembar 29, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan RSD 445.66 14%OFF | For Honda CBF1000 CBF 1000 Keyring Motorcycle Cowhide Keychain Key Ring Für Honda CBF1000 CBF 1000 Schlüsselring Motorrad Rind Keychain Schlüssel Ring|Covers & Ornamental Mouldings| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Evo ga Šone, ima masu zanimljivih stvarčica koje sitno koštaju. Ali moj savet je da se poruči sa malom poštarinom, stiže brže i sigurnije nego bez poštarine. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Decembar 30, 2021 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg Vidim stavljao si reisere volana. Nisi imao problema sa sajlama,strujom i ostalim komandama na volanu,tj duzinom istih?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Decembar 30, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Brale to je sve bilo već rešeno na motoru kad sam ga kupio, tako da mi sve savršeno odgovara. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Decembar 30, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan I moram reći da je ovaj široki korman keva, kad sam seo na fabrički totalno je drugačije. Za nijansu si naget više samim ti što ti je hvat ruku širi, ali tako se dobro vlada i ponaša po krivinama tako da bi iskreno svakome preporučio ko ima mogućnosti da zameni neće se pokajatiPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Februar 2, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan On 12/30/2021 at 5:43 PM, Nole Bg said: I moram reći da je ovaj široki korman keva, kad sam seo na fabrički totalno je drugačije. Za nijansu si naget više samim ti što ti je hvat ruku širi, ali tako se dobro vlada i ponaša po krivinama tako da bi iskreno svakome preporučio ko ima mogućnosti da zameni neće se pokajati Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Да ли би шири корман ударао приликом управљања у пластике ако би поставио без ових наставака? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Februar 2, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne, ali nisam bas bas siguran ali možeš baciti oko kad se vidimo sad s prolećaPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se upisem u temu +1 CBFdžija Od prvobitno planiranog Varadera, 1150GS ili Stroma ispade CBF samo zbog stanja, perfekcija! free screenshot Promenio Februar 12, 2022 član Gile_Extremeboy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Februar 12, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda, ta mu boja baš stoji, dobro došao i da se u zdravlju lepo družiš sa njimPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 12, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Zlatna ili narandzasta bi mi bile draže 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 809 Napisano Februar 12, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na novijem CBF-u poluga mjenjača je okrenuta ka nazad dok je na starom okrenuta ka narijed (osovina poluge je nazad a dio koji pritišćemo nogom je naprijed). Jesu li velike razlike u položaju mjenjača, u agregatu, ramu itd. između starog i novijeg modela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...