dvlns 13549 Napisano Maj 31, 2015 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Delim misljenje sa tobom. Mislim da ce on sigurno da napravi karambol a mislim da i Rossi ima sanse da se "prelozi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 31, 2015 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da je tip izjavio da Tito Rabat nije nesto talentovan sofer, ali je vredan i radan pa eto pobedjuje, ja ne mogu da veujem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 31, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da je tip izjavio da Tito Rabat nije nesto talentovan sofer, ali je vredan i radan pa eto pobedjuje, ja ne mogu da veujem.... vidis da jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Maj 31, 2015 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Al se Horhe razgoropadio... Kako je počeo sezonu mislio sam da je bleda senka nekadašnjeg šampona , međutim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Maj 31, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Mali je na talasu loše sreće a izgleda da nisu shvatili da nema silaska pre vremena. Hteli su da sačuvaju dve gume za Q1 da bi se borili za prvi red.. Imam srednje jak osećaj da će da napravi sranje u prve tri krivine sutra*. Samo da ne izbaci Pedrosu, sve drugo je OK *edit: OK.. možda prva dva kruga. Poceo je da pravi sranja jos prosle sezone. Inace, samo slucajno nisi pogodio za prvi krug - mali me sve snaznije podseca na onaj kran sa kuglom za rusenje. Ianone, tigar! Steta za Dovija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Maj 31, 2015 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Šteta za Cala, Marca i Dovija... a svaka čast prvoj četvorici! Još da je Rosi prošao Iannonea ja bi uzeo max bodova na kladži. (a ne bi ga prošao ni da ima još 3 kruga ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano Maj 31, 2015 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvi krug Markeza je bio ludački rizičan, kapa dole - nema šta. Šteta za pad... Šteta i za Dovicioza. Iannoneu i naročito Lorencu, kapa dole... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13549 Napisano Maj 31, 2015 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je krivo za Markeza jer zaista je pokazao zasto se trka a i kako. Sa 13 na 2 mesto brzinom svetlosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 31, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Rece ja za Horhea... Trenutno, mislim da jedino Rossi moze da ga zaustavi ako je u prednjim redovima sa njim. Kada je daleko pozadi kao danas, onda mrka kapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 31, 2015 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mali je na talasu loše sreće a izgleda da nisu shvatili da nema silaska pre vremena. Hteli su da sačuvaju dve gume za Q1 da bi se borili za prvi red.. Imam srednje jak osećaj da će da napravi sranje u prve tri krivine sutra*. Samo da ne izbaci Pedrosu, sve drugo je OK *edit: OK.. možda prva dva kruga. Za dlaku ga je omašio na kočenju za prvu krivinu posle starta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano Maj 31, 2015 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Torrent MOTO GP Italija 1,41 GB MotoGP.2015.Round06.Italy.Race.Web-Rip.720p.H264.English.Natural.Sounds-CasStudio.zip 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Maj 31, 2015 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Drugari... seo sam PRVI put ove godine da vidim komplet vikend... I deluje mi da je knjiga spala na 2 slova... Lorenzo je jak mehanicki, psihicki, fizicki...to ce biti tesko da drugi savladaju. Marquez je zaista mogao odmah na startu da sjebe nekoga(mislim bas Pedrosu) i bilo je gotovo izvesno da ce se to u trci i dogoditi, nije se znalo samo hoce li sa sobom povuci jos koga. Izbor da se napred stavi hard (mislim jedini) govori (barem meni) da nisu bili potpuno spremni i da se ocekivala velika borba narocito na kocenjima, zbog tog neceg malog sto im fali da budu 100% spremni. Plesala je Honda ceo vikend i nisu joj nasli leka da je smire, a kad srce 'oce a dupe klokoce, onda se obicno udari kicmom o ledinu jer se trazi vise od onoga sto moze. Nekada to i uspe, ovaj put Fortuna je gledala na drugu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Maj 31, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Super trka. Šteta što je Lorenco pobegao odmah, pa niko nije mogao da ga ugrozi... ostatak ekipe se baš lepo peglao... krivo mi zbog Markeza i Dovocioza... Doviju baš nije bio dan, glup pad na warmup-u, kvar u toku trke... a Markez koji je za jedan krug stigao sa 13-e na 2-gu poziciju mi je bilo potpuno ludilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 31, 2015 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Super trka. Šteta što je Lorenco pobegao odmah, pa niko nije mogao da ga ugrozi... ostatak ekipe se baš lepo peglao... krivo mi zbog Markeza i Dovocioza... Doviju baš nije bio dan, glup pad na warmup-u, kvar u toku trke... a Markez koji je za jedan krug stigao sa 13-e na 2-gu poziciju mi je bilo potpuno ludilo... Šta šteta? Kao žao ti što si odvalio u kladionici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano Maj 31, 2015 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Markez u WSBK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Jun 1, 2015 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Janone ušao u pucanj na startu, možda i prestupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja neznam sta je ali ove godine su sve trke uglavnom zanimljive od moto 3 do gp-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jun 1, 2015 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prestupio 100%!! malo su popustili sa pravilima ove godine, nije više automatski drive through nego po proceni - samo ako je stekao nekakvu prednost. A Iannone je prešao bar pola metra pre nego su se svetla ugasila i još je bio u pokretu kad je dodao gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Jun 1, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Šta šteta? Kao žao ti što si odvalio u kladionici? :D Ma kladža je sporedna stvar, ja to odokativno Mislio sam da Markes nema šanse do podijuma, s obzirom na očigledne probleme sa motorom, ali ga baš gotivim i kad sam video kako je pokidao na startu, baš sam bio happy... ali jbg, onda pad... šteta malo i za šampoinat, bilo bi baš gusto da je uzeo bodove... nije još ništa gotovo naravno, ali bi bilo dosta napetije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Jun 1, 2015 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prestupio 100%!! malo su popustili sa pravilima ove godine, nije više automatski drive through nego po proceni - samo ako je stekao nekakvu prednost. A Iannone je prešao bar pola metra pre nego su se svetla ugasila i još je bio u pokretu kad je dodao gas... Ali trebalo je stisnuti muda pa svirati Janoneu prestup u onakvoj situaciji... Nego, zanimljivo: Horhe i ekipa imitiraju mrava, bespomoćnog, na leđima. Ćao Mark 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 1, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I treba da ga zezaju. Mali sad prolazi kroz skolu koja ce od njega da napravi pravog sampiona. Mozda ne osvoji titulu ove godine, ali ce iz ove krize sigurno izaci jaci nego sto je ikad bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano Jun 1, 2015 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odakle vam to da zazaju Marka_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serWolf 24 Napisano Jun 1, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Erbil, Iraq - Šabac Motocikl: Honda CBR 600 RR, Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Torrent MOTO GP Italija 1,41 GB Jao, Srbac, kralju ponoći, grmljavine, oluje, poplava i ostalih elementarnih nepogoda! Hvala bratac za link do neba. Ja se juče (k'o pravi) spremio da gledam trku, na'vatao neki signal interneta ovde u pustinji, našao neki sajt da pratim SK1 i na samom početku trke prebaciše na... tenis. Kad se tad ne šlogirah, nikad neću. Ali, večeras repriza. Praviću se da ništa ne znam, da nisam čitao vaše komentare i čak ću se iznervirati kad Markez padne. (Malo ću se iznervirati). Srbac - Živi i zdravi bili! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 1, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Prestupio 100%!! malo su popustili sa pravilima ove godine, nije više automatski drive through nego po proceni - samo ako je stekao nekakvu prednost. A Iannone je prešao bar pola metra pre nego su se svetla ugasila i još je bio u pokretu kad je dodao gas... Ali trebalo je stisnuti muda pa svirati Janoneu prestup u onakvoj situaciji... Nego, zanimljivo: Horhe i ekipa imitiraju mrava, bespomoćnog, na leđima. Ćao Mark Imitiraju ga zbog pada ili..? Ako je zato onda skroz pederski, kao i onaj pozdrav sa 2 prsta dukatijevoj tribini, imitacija pozdrava koji je valjda dan ranije uputio vozac dukatija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Jun 1, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Horhe tako moze da nakupi fanove, ono kopiranje rosija je bzv..ovo mi se svidja Danas otresli na miselinkama sva troica L, M i R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...