Savic019 14 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ja se izvinjavam sto sam za ovo trebao da otvorim temu ali ako moze neko da mi pomogne. Hocu da uzmem drugi korman za suzuki gs 500 ja imam onaj standardni i ne svidja mi se hocu da ga promenim. Nabavio sam drzace sad samo korman da kupim. E sad ono sto me plasi. NAsao sam na kupujem prodajem Vicma cross korman duzine 81cm pa sad ne znam da li je to dugacko da se stavi na mom motoru ? Da li je neko stavljao drugi korman na suzuki gs ili na bilo koj (Nekad-street fighter)motor ? Ja kad izmerim kod mene od kraja do kraja rucica na standardnom kormanu iznosi 65cm a ovaj ima 81cm i ima onu precku,ali to je najmanji problem moze da se skine. Cena tog kormana je 20e (postavicu oglas - nadam se da je dozvoljeno). E sad naso sam i drugi korman metalni-"niklovani" isto za 20e duzine 77cm to je standardni korman,postavicu i njegovu sliku. Voleo bih da mi pomognete sta da radim,dal da uzmem cross korman (po meni je lepsi nego standardni metalni),ili da uzmem metalni ? http://www.kupujemprodajem.com/Korman-cross-aluminijumski-fi22-2-16398794-oglas.htm?filter_id=20922613 https://www.kupujemprodajem.com/kormani-20563037-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Maj 8, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi sta hoces od motora, sire kormane obicno stavljaju na streetfight radi lakseg manevrisanja, veca poluga znaci lakse upravljanje, ono sto ti je najbitnije je precnik volana tj fi, koji je 22 najcesce, kod nekih kroseva 25, kod harleya i ekipe moze i 28mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Maj 9, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam,plasim se da ne bude preveliki ovaj od 81cm,ne znam da li bi stigle sve sajle da se nameste,da ne mora da produzavam neku to mi je problem,zato sam pitao da li je neko stavljao na suzuki gs 500 drugi korman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12688 Napisano Maj 9, 2015 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 82cm. Izgleda onako, bas lepo i cini motocikl ozbiljnijim. Sve sam montirao bez modifikacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Maj 9, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti nije problem da postavis neku sliku da vidim kako izgleda ? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 9, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam aluminijumski enduro korman na Hondi CM400, 81cm sa 22mm podizačima. Kontrolišem je kao biciklu, ruke opuštene a i estetski izgleda kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Maj 9, 2015 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kolega sa foruma "SRBAC" iz Negotina je imao takav korman na svom bivsem SV-u. Kontaktiraj ga i raspitaj se o svemu. Ja sam taj motocikl probao, i vozi se predivno, kao biciklica. PS. Ti prodajes Mito-a? Odakle si tacno? Ng ili okolina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Maj 9, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ja prodajem Mita. Treba da ulazem u suzukija,treba da stavim nove gume,lanac-lancanike,registracija,servis,malo estecki korman,zmigavci,retrovizori ima mi izadje na 500e,prodajem Cagivu da bih sredio Suzuki. Iz Negotina sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Maj 10, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam aluminijumski enduro korman na Hondi CM400, 81cm sa 22mm podizačima. Kontrolišem je kao biciklu, ruke opuštene a i estetski izgleda kako treba. Ti nije problem da slikas tvoj korman,bas da vidim kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 10, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su slike iz decembra prošle godine, gde je skoro sve još uvek bilo u 'fazi završnih detalja' ali se motor vozi/o svakodnevno Od skorije nemam fotki a napravljena je komandna tabla i zamenjen poklopac rezervoara za kočionu tečnost. Znači, ignoriši moje personalizacije i pažnju usmeri na korman Na poslednjoj slici se vidi jasno kako sam dobio na visini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 10, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se vidi tačno kolika je širina guvernala : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Maj 10, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan uu odlicno je,odma drugaciji motor. Uzecu onda i ja takav Hvala ti na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Maj 10, 2015 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Savic019: Ajde ti uslikaj svoje motorce, da vidimo koji bi mu korman najbolje stajao. Mozda dobijes neki dobar savet i novu ideju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Maj 10, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo. http://prntscr.com/73pork http://prntscr.com/73pp7t http://prntscr.com/73ppiz i treba da dodje novi rep pa bi taman i korman stavio,takodje i druge retrovizore i zmigavce http://prntscr.com/73pq6b Pisao sam onom liku na kupujem prodajem,nadam se da ce da posalje korman,ovaj sam narucio http://prntscr.com/73pqog Nadam se da ce da mu stoji,sta vi mislite ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 10, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti nekoliko primera GS500 sa širokim enduro kormanom : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Maj 10, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda sa sirokim kormanom,narucicu onaj vicma crni pa sta bude. Hvala ti druze na odvojenom vremenu da postavis slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Maj 10, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lord Oblivion, de nam pojasni sve one dugmice i lampice u cockpitu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 10, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan To je samo skarabudž da imam struju za avgustovsku turu, od prošle godine. Sad je kulturnija tabla napravljena. Al' da ne otimamo temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 10, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda sa sirokim kormanom,narucicu onaj vicma crni pa sta bude. Hvala ti druze na odvojenom vremenu da postavis slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Jul 18, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posle druzeg vremena i ja da se oglasim. Uzeo sam korman za suzanu,ali sad kad stavim drzace i kad stavim korman,korman udara u ova 2 srafa na slici ( http://prntscr.com/7u3ejo) pa sam ih ja spustio skroz do dole i sad lepo pase. ZAnima me koju ulogu igraju ta 2 srafa i dal sme da se vozi kad su skroz spusteni,na slici su normalno postavljeni i ja sam ih spustio. NE razumem se mnogo pa zato pitam za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...