pronto 6588 Napisano Novembar 18, 2020 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan I auto i moto industrija je danas ozbiljno ukalupljena. Motocikli, pa i skuteri su svi ko jaje jajetu...svi sa kljunovima i ADV..... Ovaj Tracer je isto jedan takav primer. Apsolutno ne sumnjam da će dobro da radi...ima sve moderne dugmiće...mene onako kao nekoga ko masti ruke zanima, koliko će to da traje i kakve problematike da pravi. Za nekoga ko odreši kesu i pazari novo, problema i ako bude, biče verovatno na neki način rešeni. Kada prođe neko vreme i kilometri se nanižu...interesuje me kako će onda biti? Šta li će pametnjakovići da izmisle da poisključuju sve te elektronike. Vidim da je mašina očišćena za euro5...a najznačajnija karakteristika, po mom mišljenju, je malo više obrtnog momenta na 1500 obrtaja manje. Par konjića više, ne smetaju, ali sumnjam da su baš toliko prepoznatljivi. Agregat jednako treba da se zavrti da bi pokazali zube (na 10000rpm). Ko može danas sebi da priušti nov moderan motocikl, bilo koji...čestitam mu situaciju. Ovo je u svakom slučaju dobar izbor. Ostaje da se vidi, opet za bilo koji, kakvi će ovi "nažicani" motocikli biti u drugoj..i daljim rukama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 18, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Evolucija neminovno ide svojim pravcem. Drago mi je da je yamaha ostala i dalje bez kljuna za razliku od ostalih japanaca. A taj kljun mi ni dan danas nije jasan cemu sluzi. Shvatam da je samo na nekim motorima lep, ali i to dak se oci ne naviknu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano Novembar 18, 2020 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne uklapa mi se nekako ta gornja svetlosna grupa. Mada evo gledam ga već par puta i sve mi manje smeta. Inače, kljun su izmislili japanci, konkretno Suzuki. Posle su preuzeli ovi što prave kardane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Novembar 19, 2020 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lijep, a kao i kolega par postova prije, lici mi na Multistradu (pogotovo crveni). Cak pomisljam i na zamjenu (samo pomisljam ). Bice zanimljivo vidjeti razliku u opremi izmedju obicnog i GT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5368 Napisano Novembar 19, 2020 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Pirotehnicar je napisao: Bice zanimljivo vidjeti razliku u opremi izmedju obicnog i GT Tracer 9 GT još nisam opisao, ali on od standardne opreme ima: Bočne kofere KYB elektronski polu aktivno podesivo ogibljenje LED cornering svetla Grejače ručica Opisao sam juče Tracer 9, GT verziju ću nekom drugom prilikom, ako uopšte ima smisla da je detaljno opisujem, pošto osim par gorepomenutih detalja nema razlike. Još spremnija za putovanja - Yamaha Tracer 9 za 2021. godinu - BJBIKERS.COM Zapravo i oznaka mu je skraćena, pa se sada umesto "Tracer 900" označava sa jednostavnijim "Tracer 9". Više snage, manja težina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Novembar 19, 2020 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je off pa obrisite ako treba. Da li ima najava nekih radikalnih osvjezenja Super Tenere za 2021? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 20, 2020 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja ispratih, nema...naročito ne radikalnih. Valjda napravili sve kako treba, pa nema šta da se menja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 5, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo price o modelu za 2021. (engleski titlovi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Januar 10, 2021 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju - Bocni koferi GIVI TRK33B - Nosac kofera GIVI PLR2122 (montira se za 30sekudni) - unutrasnje torbe KAPPA TK756 Ovo je bilo 3 sezone na mom motoru Yamaha MT09 Tracer 2017 Koferi mogu da idu i na drugi motor samo moraju da se kupe odgovarajuci nosaci cena za sve 450e Moze i posebno cena dogovor Stefan 0691081989 Srecna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Januar 10, 2021 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan GIVI TRK33B Trekker bočni koferi | Motoland WWW.MOTOLAND.RS GIVI TRK33B Trekker bočni koferi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Januar 15, 2021 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Bocni koferi i torbe prodate Ostao samo Nosac kofera GIVI PLR2122 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.del 9 Napisano Januar 25, 2021 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima neku preporuku u vezi tapaciranja sedista za Tracera. Cuo sam da neko to ovde radi. Ako mozete posaljite mi kontakt. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Januar 27, 2021 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam radio na 09 ko low land custom iz zrenjanina..ja sam zadovoljan.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Februar 24, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sektaši, kupih na nevidjeno od Marka iz Vranja, Tracer, pa dok cekam vikend da skocim po njega, da pitam nešto..Da li je neko od vas postavljao ovaj nosač za gedgete i kako se pokazao ?Sent from my Mate20Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16523 Napisano Februar 26, 2021 Integrisan, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican update je dobila 9ka za 2021. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Say hello to my little friend Sent from my Mate20Pro using Tapatalk 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put je opran u perionici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put je opran u perionici Samo crevo, a ? Sent from my Mate20Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Crevo, sampon, i na kraju vosak. Pusku taj video nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Mart 29, 2021 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Vrijeme mijenjati akomulator izgleda Savjeti sta je odgovarajuce a da nije 140E kao Yuasa YTZ10S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano April 2, 2021 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 29.3.2021. at 19:40, Pirotehnicar je napisao: Vrijeme mijenjati akomulator izgleda Savjeti sta je odgovarajuce a da nije 125 E kao Yuasa YTZ10S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8260 Napisano April 2, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan On 27.2.2021. at 23:19, Marko tracer je napisao: Crevo, sampon, i na kraju vosak. Pusku taj video nije Reče mi majstor Boban iz Pančeva da je puška smrt za ležajeve točka, ni semerninzi ne štite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9508 Napisano April 2, 2021 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan MotoBoban, legenda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 5, 2021 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan On 2.4.2021. at 8:09, Pirotehnicar je napisao: UNIBAT CTZ10S BS, u Barelu 4650din (40e) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano April 5, 2021 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ovo mi bas pase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...