mrxfon 1495 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan E, a sto se ukuda do daljnjeg :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 9, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je pocela sezona moto skupova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti u nedelju septembarski Kuglas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 123 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Necemo valjda opet u onaj cumez, nedostojan ljudi? Da li se neko setio od prosle sezone da onaj prostor dovede u red i da pruzi bajkerima minimum pristojnosti prilikom berze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 3, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam cuo Niksa je potvrdio da ce se 06.09.2009. u klubu Kuglas sa pocetkom od 09h odrzati gore pomenuta berza... da li je cumez ili ne to je stvar o kojoj moze da se diskutuje dosta...ali samo da potsetim da je to jedino mesto unazad par godina gde se nesto ovako odrzavalo, sto se ne sme zaboraviti... inace ko hoce moze da pogleda u rubrici moto oprema u novoj temi NOVA Berza Moto Opreme u beogradu obavestenje da ce se od oktobra meseca u Bgd otvoriti jos jedno ovakvo mesto i nadam se da ce ih biti jos vise... link za novu Berzu Moto Opreme u Beogradu lokacija SKC klub Livingroom moze pogledati ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40595.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bio na berzi prvi put, mnogo skromnije nego sam ocekivao, al ipak sam nasao sta sam trazio. A sad spektakl ;D Motam se po okolnim ulicicama, nemogu da nadjem dje je Kuglas, nailazi neka starija gospodja (nije jos baba) i ja odlucujem da je pitam za smjer. Ja: Izvinite znate li gdje je Kuglas? Gospodja: Kuglas..... A sta ce vam Kuglas? Ja: (zbunjeno) Paaa treba mi......... tamo je neka berza Gospodja: Ma da....berza. Najgori sljam...evo tu su u ovoj ulici, nemozes ih promasit Ja: Hvala dovidjenja i okrecem se da nebi prso od smjeha tu ispred nje Koji je njen problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 6, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bio na berzi prvi put, mnogo skromnije nego sam ocekivao, al ipak sam nasao sta sam trazio. A sad spektakl ;D Motam se po okolnim ulicicama, nemogu da nadjem dje je Kuglas, nailazi neka starija gospodja (nije jos baba) i ja odlucujem da je pitam za smjer. Ja: Izvinite znate li gdje je Kuglas? Gospodja: Kuglas..... A sta ce vam Kuglas? Ja: (zbunjeno) Paaa treba mi......... tamo je neka berza Gospodja: Ma da....berza. Najgori sljam...evo tu su u ovoj ulici, nemozes ih promasit Ja: Hvala dovidjenja i okrecem se da nebi prso od smjeha tu ispred nje Koji je njen problem pa vidi zena svi dolaze motorima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 7, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je do malih promena u Kuglasu...Posto je berza diskova koja se godimnama u nazad odrzavala u SKC-u odande izbacena utociste su nasli kod Nikse u kuglasu..tako da su sada oni tamo svake nedelje...medjutim posto se nedeljno kod nikse odrzava vise bezi moto,foto,modelari itd, izlagaci na moto berzi su dobili veci deo tj levu traku kuglane dok su izlagaci diskova dobili manju desnu traku... Sto se tice moto berze septembarska i majska su uvek najmanje posecene jer se ljudi i dalje voze zbog lepog vremena a bilo je za vikend i par skupova i zurki... Izlagaca je bilo par,dostta izlagaca se najavilo da ne mgu da dodju ali su potvrdili svoj dolazak u oktobru... Tako da ko je bio prvi put a ocekivao je nesto vece neka ne ocajava vec neka dodje u oktobru i tada ce da vidi moto berzu i ponudu u pravom smislu... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 2, 2009 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima moto berze sutra,odnosno u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 3, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan trebala bi da bude 1. je nedelaj u oktobru mesecu ja dolazim.... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 3, 2009 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, onda i ja.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 4, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ama di vam je taj Kuglaš?????? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko god nije bio danas... nije propustio bilo šta. Sasvim malo ljudi je bilo. Bzvz skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 5, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan za oktobarsku berzu posecenost veoma slaba...izlagaca veoma malo...vise je bilo likova koji su razmenjivali ploce i prodavali cd-ove... jeste da je bio lep dan i da ljudi koriste lepo vreme da bi jos malo produzili sezonu ali ipak.... sve u svemu veoma slabo posecena berza moto opreme.... steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 5, 2009 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Slaba ponuda izlagača moto opreme oko 10 sati.Ja sam inače dugo posećivao razmenu ploča u SKC i ovo je sramota za i tradiciju i kulturu ovog grada i naroda.Naravno, uvreda je i za motorcikliste jer nam je ovo jedna lepa i korisna mogućnost da uvek saznamo i vidimo nešto valjano za bezbednost i da se i upoznamo i razmenimo po neko iskustvo opet vezano za sigurnost.Ja sam lično došao da pogledam kacigu i rukavice sa protektorima što direktno utiče na bezbednost.očekivao sam Prleta i Tihog da se pojave.Bruka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 5, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ama di vam je taj Kuglaš?????? ??? ??? ??? Bolje da ne znaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Sada, kada KUGLAS zamire uvidjam koliko je jedan takav prostor neophodan. Tu sam nasao mnogo potrebnih mi delova i stekao par prijatelja. KUGLASU VRATI SE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 10, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 28, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan 01.11.2009.-Nedelja Berza Moto Opreme u klubu Kuglas u Beogradu Ul.Djusina pocetak oko 09h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Octobar 30, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Dobro Djusina ulica al' jel ima neki orjentir u blizini kad vec nema broja??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5967 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ima, Rudarsko geoloski fakultet, pre njega je iz pravca 27.marta /kraljice Natalije sada, valjda/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 2, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan klub KUGLAS Djusina ulica br 5. u blizini rudarsko-geoloskog fakulteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 2, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro Djusina ulica al' jel ima neki orjentir u blizini kad vec nema broja??? a ako budes dolazio 3. nedelaj u mesecu u Bgd na moto berzu u SKC-u orjentir je Beogradjanka....tj SKC je u neposrednoj blizini iste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li ce sutra biti nesto u Kuglasu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 6, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...