Zarkela 1629 Napisano Mart 27, 2024 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš. Ako ploča nije aluminijum možeš šta god, samo da lepo izgleda. Zavariš, posle sve to lepo obrusiš i ofarbaš. Disko Nindza ti je baš lepo poslao fotografiju. Jednostavno i pedantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano Mart 27, 2024 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana se spremam da pravim nosač za novog Bandita, samo biće malo komplikovanije jer 650-ka nema ona dva šarafa ispod sedišta, pa moram da spustim po jedan flah dole do šarafa od držača fuzastera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Mart 27, 2024 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Jes zajebana izvedba u kucnoj varijanti. Treba praviti alat da se tako iskrivi a da to lici na iole pristojno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano Mart 27, 2024 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela Nemam alat, tako da neće biti krivljenja cevi, ide ravna cev kao i na prethodnom motoru, samo ću od dole zavariti flah, saviti ga i zašarafti ga na nosač fuzastera, ovako nekako: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dindash 20 Napisano Mart 27, 2024 U prolazu, 48 postova Lokacija: BiH Motocikl: Suzuki GSF 600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Top izgleda kao original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10550 Napisano Mart 27, 2024 (promenjeno) Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Disko Nindža super će to da bude, imaš već iskustvo sa time. Ja bih samo promenio malo ugao ploče na koju se montira kofer. Da više prati liniju suvozačevog sedišta. Lepše će da izgleda a i neće se sam zatvarati poklopac kofera kada ga otvoriš... Promenio Mart 27, 2024 član bajker71 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Mart 27, 2024 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi, ovakav nosač ima mogućnost štelovanja ugla ploče. Kod mene je fiksni, ali svakako prati baš taj suvozačev deo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano Mart 27, 2024 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 E tu lekciju sam naučio davno pri prvom pokušaju pravljenja nosača, kofer mi se sam zatvarao, znači popizdeo sam Al što je najgore, imam one zglobove od GIVI/Kappa nosača kofera, ali NIGDE ne mogu da nađem takve cevi koje ulaze u njih jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Mart 27, 2024 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan U to bi mogle cevi od nekog namestaja. Stolice, stola. Al treba naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17465 Napisano Mart 27, 2024 Integrisan, 5154 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Zarkela said: U to bi mogle cevi od nekog namestaja. Stolice, stola. Al treba naci. Ja sam na gpz-u napravio od stolice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13126 Napisano Mart 27, 2024 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Zarkela said: U to bi mogle cevi od nekog namestaja. Stolice, stola. Al treba naci. U Ikeju sa šublerom pa polako dok te ne izbace @Motorcyclist Čoveče, ne pamtim kad sam poslednji put video GPZ500S uživo. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17465 Napisano Mart 27, 2024 Integrisan, 5154 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Alekre said: U Ikeju sa šublerom pa polako dok te ne izbace @Motorcyclist Čoveče, ne pamtim kad sam poslednji put video GPZ500S uživo. Slazem se. Secam se kad sam dosao na forum kad smo vozili ove motore, bili su u fazonu best buy za pocetnike, a sada kao relic motori nigde da ih vidis Kako je brzo proslo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano Mart 28, 2024 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih viđam tu i tamo, čak i onaj stariji tip sa 16" točkovima, ima par komada u Subaji. A što se tiče ikeje i slično bojim se da su te stolice tamo sve od cevi tankog zida... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano April 3, 2024 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Vremena za vožnju apsolutno ništa, ali je dovoljan mali krug da me vrati na reset. Naprava čoveče. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 133 Napisano April 18, 2024 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Pojma nemam kad sam kupio dva para semeringa,koji su bolji da ugradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8350 Napisano April 18, 2024 Ne silazi, 2161 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Sve jedno.....samo da su novi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 133 Napisano April 19, 2024 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Odradio servis stapova,od prosle zamene ulja tesko da ima 10k km a po boji kao da nikad nije menjano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano April 27, 2024 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, imam pitanje u vezi ciscenja kocnica (kljesta i diska) malo se cuje kao da ima kontakt bez kocenja dok guram motor, i ponekad malo zacvile prednji diskovi, da li samo skinuti kljesta ocistiti brake cleaner-om ili cuo sam da treba i disk malo da se prodje sa smirglom i onda lepo ocisti i on?Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10550 Napisano April 27, 2024 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koji točak se čuje? Kada postaviš na centralni štender i zavrtiš nogom zadnji točak da li napravi 2-3 kruga ili isto to prednji točak kada ga pridigneš pa zavrtiš? Ako se točkovi lepo vrte a češanje nije jako nego samo malo šuška, nemaš brige. Ako se teže vrte, odmah se zaustavljaju ili greju onda je servis neodložan.... Inače se, i ako je sve ok, ulje menja na 2-3 godine, poželjno je povaditi i ispolirati klipove i cilindre na šapama, prekontrolisati gumice (zameniti), očistiti i podmazati klizače (na prednjim). Ima tu lepog posla, ako nisi radio ne bih ti preporučio da sam nešto prčkaš... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 778 Napisano April 27, 2024 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Diskove ne struži šmirglom nego ih očisti brake cleaner-om pa pređi Scotch-Brite krpom pa ponovi cleaner. Klešta detaljno očisti, proveri da li se svi klipovi lepo vraćaju ako ne razradi ih. Pločice skini i pod pretpostavkom da su dobre, sa dovoljno mesa i da se troše podjednako lepo očisti. Ako su neravnomerno potrošene eto ti znaka koji klip ti zaglavljuje. Je recimo ne volim samu kočionu površinu da natapam cleanerom nego sapunica i topla voda, stara četkica za zube pa lepo oribaš i dobro ispereš. Kad ih osušiš možeš na staklo ili drugu sigurno ravnu površinu da zalepiš parče šmirgle i ovlaš ravno da prođeš po kočionoj površini. I sad dolazimo na ono glavno. Kad vraćaš očišćene pločice na očišćene čeljusti koristiš pastu za montažu koja u stvari sprečava mikro vibracije koje se u stvari čuju. To je ta famozna škripa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 778 Napisano April 27, 2024 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I što sad napisa kolega ako nisi vičan mehanici i nisi to do sada radio bolje da potražiš asistenciju nekog iskusnijeg makar za prvi put. Kočnice su ozbiljna stvar. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano April 27, 2024 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, samo gde naci tu krpu za disk? Tockovi se vrte ne naprave bas puno krugova ali relativno slobodno se vrte, malo se cuje i nije strasno i nema grejanja samo posto mislim da nije cisceno dugo sam mislio da otkacim od diska i skinem papucice i lepo oribam i disk da prodjem i da sve to vratim.Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano April 27, 2024 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi se videcu da nadjem nekog.Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 778 Napisano April 27, 2024 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Aleksandar0102 said: Hvala na savetima, samo gde naci tu krpu za disk? U boljim prodavnicama farbe i opreme za auto farbare. Bordo - grublja, zelena - finija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano April 27, 2024 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA Koje retrovizore koristiš?Tražim da kupim ovakve, pa ako su ti višak...Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...