Astral 6236 Napisano Novembar 16, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da banditi imaju up side down forks. Koje je godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedCloud 24 Napisano Novembar 16, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd,Dušanovac Motocikl: Suzuki GSF 600N BANDIT nekad,sad 400 :) Prijavi odgovor kao problematičan On 3/15/2015 at 19:56, punisa 16 je napisao: Jedno pitanje za iskusnije bajkere od mene a to je vecina vas Na koliko se obrtaja menjaju brzine? meni po sluhu zasmeta na preko 3000 pa saltam. da li je to ispravno? ili prosto nema veze nego saltas kako ti odgovara ,naravno ne da maltretiras masinu na 7000... Ja uglavnom vozim na 4500-5000 saltam kada predje 6000. Neka normalna voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3605 Napisano Novembar 16, 2017 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju, ovo je neka prerada, cak ni noviji nemaju usd vile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 16, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja gledam.. al ne poznajem bandite dovoljno,rekoh mozda sam propustio nesto.. Ne stoji mu lose! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Novembar 17, 2017 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni jedan Bandit usd, ja sam stavio ovu od gsxr-a 750 '94 god. Nije velika prerada bila jer i gornji i donji ležaj su 100% isti.. Vidjao sam bandite po netu sa usd viljuškama ali mislim da ni jedan nema na našim prostorima, meni to mnogo moćno izgleda.. Prvo je drugar iz kluba istu ovakvu viljušku stavio na diverziju 900 pa sam onda i ja rekao što da ne.. Rezultat, dosta bolje se vozi po krivinama i mnogo bolje kočenje ima (jer je komplet prednji kraj od gsxr-a 750).. Neki će reći da je lomnljen bandit pa otud ova viljuška, ali ne.. Jeste imao pad na levu stranu ali ja sam se sa njegovom viljuškom navozao celu prošlu sezonu.. Farban jeste jer je imao ulubljenje na rezervoaru, ali meni omiljena bela boja mislim da mu je baš lepo čučnula, takodje je retko videti bandita mk1 u beloj boji Budite slobodni svi komentarisati motor, možda pomogne eventualnom kupcu da ga kupi ili ne Svakako ćemo temu najboljeg oldschool nakeda držati u top-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 17, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene ponovo, nisam kupio još uvek bandita... Zapravo kupio sam auto, pa sada prodajem moj motor, jer sam kratak do 2000jura koliki mi je bio budžet za bandita... Kolega iz Valjeva, više nego zainteresovan sam za tvoj. Daj piši još nešto o njemu, pa da vidim da zajmim keš dok ne prodam mog Vidim novi sat, digitalan sa analog RPMom? Kakva je zaštita od vetra sa tim vizirom? Ja bih tu još dodao gelsko sedište, kreš barove i nosače bočnoh kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Novembar 17, 2017 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sat je marke Koso, njega je stavio predhodni vlasnik (drugar iz kluba) a ja sam ga povezao tek Zaštita od vetra i nije neka pogotovo preko 120km/h ali je svakako bolja nego bez ičega, u stvari štiti od vetra grudi ali ne i glavu osim ako ne legneš na rezervoar Što se tiče sedišta, i ja sam imao u planu da pošaljem na preradu ove zime za Niš ali finansije ne dozvoljavaju.. Što se tiče bočnih kofera, ja sam imao u planu samo da dodam odbojnike za bočne torbe (imam torbe marke moto detail) mogu ih i pokloniti uz motor naravno ako uzme neki kolega sa foruma.. Imao sam još stvari u planu kao što su izduv od Roberta (race ada) pancirna creva i još po neka sitnica ali opet ponavljam ove zime nisam u mogućnosti.. Ako se izvučem finansijski, povlačim ga iz prodaje i na proleće rešavam to jedno po jedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Novembar 17, 2017 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Od redovnog održavanja ove godine je uradjeno sledeće Nov Unibat akomulator Zadnje pločice nove, prednje su na 80% Novo ulje za kočnice Gume su na 70% Očišćeni i naštelovani karburatori potrošnja 5-6l kombinovano Registrovan do 6/2018 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 17, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Poznat mi je koso sat. A jel sve povezano na njemu, mislim na menjač pa pokazuje brzinu, onda rezerva za gorivo, itd...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Novembar 17, 2017 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan To nije.. Može da se uradi ali je malo komplikovanije, za pokazivač stepena treba da se uradi nešto na senzoru gde je i kontakt za neutral, da se urade kontakti za ostale brzine (neutral pokazuje) i na satu ima kablova da se povežu ostale brzine..Ima tema ovde na forumu kako se to radi..A za gorivo bi morao neki plovak da se ubaci u rezervoar, o tome se nisam raspitivao.. (to je na satu ostavljeno, jer ima motora koji to sve imaju i samo se poveže) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 17, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, BanditVA said: To nije.. Može da se uradi ali je malo komplikovanije, za pokazivač stepena treba da se uradi nešto na senzoru gde je i kontakt za neutral, da se urade kontakti za ostale brzine (neutral pokazuje) i na satu ima kablova da se povežu ostale brzine..Ima tema ovde na forumu kako se to radi..A za gorivo bi morao neki plovak da se ubaci u rezervoar, o tome se nisam raspitivao.. (to je na satu ostavljeno, jer ima motora koji to sve imaju i samo se poveže) Od starog 1100 paše senzor rezerve .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Novembar 17, 2017 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ni to nije toliko komplikovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1997 Napisano Novembar 18, 2017 Drug član, 966 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan USD viljuske su prebrutalan detalj, i i tekako mu lepo stoje! josh ako poboljsavaju ciklistiku - ihaj! odlican upgrade! Nego, kako stvari stoje, postoji sansa da ce i moj bandit u oglase za vise ciljeve pokusavam da otvorim privatni biznis u januaru, da obezbedim zenu, i ako ne zatvorim finansijsku konstrukciju - bandit je na prvoj liniji odbrane! a neko mora da padne za slobodu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 18, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Mogućnosti se samo otvaraju, u pregovorima sam... Ako uspe, bićete kontaktirani obojica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Bandža pronašao sebi novog vlasnika.. Dodje dečko, pogleda, proba, izvadi pare, a meni bi malo krivo..ipak mnogo truda i vremena sam uložio u njega praveći ga po mom, al nek mu je sa srećom i da ga služi kao što je i mene! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22649 Napisano Novembar 19, 2017 Integrisan, 9698 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @zlig0r, Kako lepo cakli bandit druze! Uradjeno sve sto se uraditi treba, sem eventualno polozaja prednjeg blatobrana... Ako moja honda "ode" svakako i tvoj motor dolazi u razmatranje za kupovinu! P.S. Ne vidim ni blatobran zadnjeg tocka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1997 Napisano Novembar 19, 2017 Drug član, 966 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. bas mi kolega BanditVA pre par dana resio problem prednjeg blatobrana u mojoj temi o preradi, kaze da sam pri sastavljanju rotirao nosac blatobrana za 180 stepeni, pa je zato prednji kraj odaljeniji od gume nego zadnji blatobran zadnjeg tocka je bio kupljen od Brke kad i ralica...medjutim naleteo sam posle na nekog momka koji je imao drugaciji mali blatobran i sa njim se menjao. meni je bio lepsi njegov, jer blatobran na sebi ima i lancobran. sve iz jednog dela. eno ga u garazi, stoji da bude namontiran... ako budem prodavao iz gore navedenog razloga, imam nameru da prodajem iskljucivo sve komplet. to je 3u1 motor ima ova moja verzija sa slika, imam sve originalno da se prebaci u N verziju sa okruglim farom, i imam isto sve originalno da se prebaci u S verziju. pri tom su svi oklopi za S verziju takodje ofarbani u sadasnju boju... imam i hepco&becker 40l bocne kofere...i sve originalne delove koji su skinuti da bi se stavili ovi trenutno na njemu...tipa zadnji far (sad je led), satovi, auspuh.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22649 Napisano Novembar 19, 2017 Integrisan, 9698 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imas znaci sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1997 Napisano Novembar 19, 2017 Drug član, 966 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: Imas znaci sve! lazem! nema originalne retrovizore jer kad sam ga kupio je imao dva veoma slicna ali ne ista i originalna, i njih sam dao jednom drugaru, a drugom dao originalne rucice kvacila i kocnice kad sam sebi namontirao ove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5605 Napisano Novembar 22, 2017 Pana, 547 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan - Filter ulja za Bandita 600 / 98 godište ? Ima li neku oznaku ? Treba da menjam ulje pa da znam šta da tražim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 22, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Jašim je napisao: - Filter ulja za Bandita 600 / 98 godište ? Ima li neku oznaku ? Treba da menjam ulje pa da znam šta da tražim. Barem je za renomirane motocikle to lako. Nije egzotika... Svaki filter ima manual koji kaže gde oni pasuju. Ili odeš u radnju i kažeš, treba mi filter za bandita. Ista procedura je i za onlajn pretraživanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Novembar 30, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Продајем носач сва три кофера скинут са бандита 1200. Верујем да паше шраф на шраф за 600. Најбоље да се проба. Ја сам у Бг у. Цена 90€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 22 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 149 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan pozz drugari imam problem sa mojim banditom...imam velike vibracije na ruckama bukvalno puno trese kad pustim rucke ima rad od oko 5-7 cm sigurno sto bi trebalo da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22649 Napisano Januar 30, 2018 Integrisan, 9698 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vibracija je 1/2mm, tebi je druze kriva guma/felna/diskovi ili istroseni lezajevi u tocku/vratu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 22 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 149 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...