Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Bandit 600

Recommended Posts

• Drug član, 1057 postova
  • Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35.

Svako ko nije video uživo Žaretovog Bandita ne zna šta je posvećenost. U današnje vreme on je jedan od onih 1% koji na taj način pristupa motoru. Imao sam tu čast da vidim dok je zadnja viljuška bila skinuta, sve lepo odloženo, podmazano, na svom mestu.

• Hvala 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hronični Motociklopata, 7358 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

@Motorcyclist Tako sam ja bio primoran da dodam 200eura i kupim FZ6 sa EFI, umesto onog plavog FZS600 iz Subotice kojeg merkas :D , al srecom sad mu je najzad pala cena, priblizila se realnoj.

Moje misljenje je da vredi dati 2500eur za Bandit 600mk2 sa nesto opreme (nosac i kofer), da je dugo registrovan u odlicnom stanju,

ja sam mog pred istek registracije prodao za 2000eur, ali nije bio u odlicnom stanju, dobra osnova da, fabrika, prva boja, zdrav prav, masina dobra, karburatori dobri, ali gume su mu bile zrele za zamenu, i rezervoar iznutra nije bio bas najbolji, elektrolizu i epoxi bi radio da je ostao kod mene, ali generalno dobar pouzdan motor, navozao se s njim, bio dvaput na moru problema bez.

Promenio član Disko Nindža
  • Sviđa mi se 4

• Drug član, 1012 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Meni je puno za Fazer prvu generaciju dati 2700. Pa sve i da je redizajn. A nisam mogao da verujem. Lik je oglasio tdm 850 za 2500 i prodao ga i sa taj sto ga kupio trazi vecu cenu i na oglasima je. Ko je tu lud. Tdm 850 bih maksimalno dao 2200. 

• Integrisan, 5139 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
10 hours ago, Zarkela said:

Meni je puno za Fazer prvu generaciju dati 2700. Pa sve i da je redizajn. A nisam mogao da verujem. Lik je oglasio tdm 850 za 2500 i prodao ga i sa taj sto ga kupio trazi vecu cenu i na oglasima je. Ko je tu lud. Tdm 850 bih maksimalno dao 2200. 

I meni je ali sta ces. Meni je puno npr. i za Bandita prve i druge generacije dati 2500e al eto takve su sada cene. Nekada su bile normalnije pa bi Bandit sada kostao 1600-1700e and taj Fazer maksimala 2200e. Pricam o klot bez opreme.

TDM mi se nikada nije svidjao. 

• Drug član, 1012 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

3VD ni nema vise na oglasima a da je pristojan. Svaki put kad odem da pogledam neki, bandit mi je sve lepsi i lepsi. Hvalte svoga ata 😅

• Sviđa mi se 1

Bez obzira na nas standard ovde, ali treba pogledati oglase i preko. Ni tamo ih nema za oko 2000e, da ne racunamo prevoz i carinu. Postoje ljudi koji su nekada davno vozili starije motore i nakon odredjenih godina bi ponovo da ih imaju, ocuvani primerci i treba da budu skuplji po meni. 

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 2152 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0
Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao:

Da ubijem malo dosadu - da li je neko od Banditasa vozio ZR7? Neko poredjenje sa Banditom.

Mala razlika u snazi,agregat takođe pravljen da traje.Samo naći pristojan primerak i to je to.I tu postoji ,,N" i ,,S" verzija.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 3395 postova
  • Motocikl: Blackie
Pre 7 sati, Motorcyclist je napisao:

Da ubijem malo dosadu - da li je neko od Banditasa vozio ZR7? Neko poredjenje sa Banditom.

Ne mogu ga porediti sa Banditom 600,tu su negde, dok 650 je bolji, u svakom smislu. 

Evo ga moj nekadašnji zr7 u S verziji 2003god.

Z0vXTqZ.jpeg

Oko 55kw 76ks,dugotrajan agregat, mana namotaji, kočnice slabe.Skoro nemoguće naći dobar,već prevaziđen, možda ali... Ako već gledaš Kawe onda Z750s, jede oba za večeru, najbolji motor i za grad i za dalje,šteta što ga pravili u s verziji samo 2005-2006 god. Ovi novi sprčeni, samo za decu. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

Listam temu pa mi je zapala za oko slavina goriva. Koja je tacno boljka kod nje na ovom motoru, gumice? Da li je slavina vakuumska kao na GPZ-u pa je potrebno zameniti set i to je to ili je neki drugi problem? Ako je samo set za reparaciju to je ok.

On 11/5/2022 at 10:47 AM, bajker71 said:

Juče i danas sam se zezao oko ugradnje pokazivača stepena prenosa i pošteno se namučio da sve te kabliće provučem, da se ne vidi ali rezultat mi se sviđa.  8)

IMG_20221105_103120.jpg

Ovo su satovi modela 2000-2002. godine dok od 2002. dobija jos jedno digitalno prozorce u satu kod obrtaljke koje je nivo goriva?

Promenio član Motorcyclist

pre 16 minuta, Motorcyclist je napisao:

Listam temu pa mi je zapala za oko slavina goriva. Koja je tacno boljka kod nje na ovom motoru, gumice? Da li je slavina vakuumska kao na GPZ-u pa je potrebno zameniti set i to je to ili je neki drugi problem? Ako je samo set za reparaciju to je ok.

Ništa specijalno, klasična vakumska slavina koju Suzuki od pamtiveka koristi na svojim motorima još od '80-ih, isti princip,  kupiš set za reparaciju,zameniš i vozi miško,

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1540 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600
Pre 8 sati, Motorcyclist je napisao:

Ovo su satovi modela 2000-2002. godine dok od 2002. dobija jos jedno digitalno prozorce u satu kod obrtaljke koje je nivo goriva?

Tako je. Inače cajgeri, i ako klasičnog oblika, su elektronski (ne postoji sajla i pinjon u prednjem točku) sa onim step motorčićima pa kazaljke odrade ceo krug i vrate se pri davanju kontakta.  ;)

• Sviđa mi se 1

Odoh ja u drugu sektu, klik i eto. Zamena sa skolskim drugom, njemu se svidja Bandit a meni Shadow. Treba mu puno paznje, malo je zapušten ali vraticemo mi njega u sam vrh, to mi pruza cisto zadovoljstvo. Izvinjavam se na off-u. :)c99d3cc75d51d18c267b73c69c1faa0c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Promenio član Zlatko LA
  • Sviđa mi se 12

Da niste vas dvojica @Zlatko LA i @N.F.S. možda u srodstvu? Imate slična obeležja, kupi se motor, sredi se do daske, i menja se u roku od odma :D

Inače i ja sam počeo po malo da zagledam kruzere, čopere... ne znam šta mi bi, valjda to ide s godinama :neznam: :rolleyes:

• Sviđa mi se 2

@N.F.S. Hvala veliko Nešo!

@Disko Nindža probaj ako imas u blizini, na kraju krajeva porodica je broj 1, sve ostalo se menja.

Shadow je dobra sprava, drugi svet u odnosu na Bandita. Svi gledaju u tvoj motor, parkiran ili u voznji, upadljiv si prosto receno. Osecaj kao da vozis tenk, nije startan previse a na malim obrtajima ima snage. 

• Sviđa mi se 3

Ja nisam nikad vozio kruzera/copera, imao sam priliku da probam Intrudera 1400 ali nisam, jedine V2 sprave koje sam vozio su Vstrom 1000 i Ducati 1198, e to je ludilo od motora,otkida.
Mene kanda muci sto se vec godinama vrtim u krug, kupujem "sigurne" motore, 4 cilindra u redu, na to sam navikao, to volim, sa Banditom ne mozes da pogresis, ali se ponekad zasitim, pa bi nesto novo, drugacije, ali se bojim da cu se posle razocarati...

• Sviđa mi se 1

Koliko znam kolega Tumbe je pre vozio samo 4 u redu i sada je rekao nikada vise cetiri redna nakon sto je kupio KTM-a. 

Ja najvise volim zvuk 4 redna, jeste da neki znaju biti smor ali kad gledas polovnjake ulozeno-dobijeno mozda najbolji izbor. Za 2000-3000evra nema nista krsteno za offroad da nisu neke rage od 20+ godina...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja