ekozelj 777 Napisano April 27, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandre evo ti kratak video sa procedurom. Taj deo posla možeš slobodno i sam da uradiš. Promenio April 27, 2024 član ekozelj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3587 Napisano April 28, 2024 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Aleksandar0102 je napisao: Tockovi se vrte ne naprave bas puno krugova ali relativno slobodno se vrte, malo se cuje i nije strasno i nema grejanja To ti je normalno, proveriš po grejanju diskova tako što ćeš provozati malo motor i zaustaviti se samo koristeći zadnju kočnicu, prednji diskovi moraju da budu hladni, posle teraš dalje (naravno kada se ohladi zadnji disk, ne odmah) i zaustaviš se samo prednjom, ako je i zadnji disk potpuno hladan, sve je ok, u suprotnom moraš da razradiš klipove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano April 28, 2024 (promenjeno) Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 4. 2024. at 21:56, Bokes je napisao: @Zlatko LA Koje retrovizore koristiš? Tražim da kupim ovakve, pa ako su ti višak... Sent from my SM-G998B using Tapatalk Izvini molim te nije mi stiglo obaveštenje od oznake, ne znam kako. Ovo su retrovozori original od Horneta, kupio sam za CM (u međuvremenu nabavio oroginal) i kad je došao Bandit uklopili su se samo tako. Ne verujem da ću vratiti original okrugle, stoje u fioci. Ovi su em lepši em je bolja preglednost sa njima. Promenio April 28, 2024 član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano April 29, 2024 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/27/2024 at 9:56 PM, Bokes said: Tražim da kupim ovakve... Traži Ken-Sean 031, ima ih na netu gomila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano April 29, 2024 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA I meni se ovi prsvougaoni više dopadaju.Hvala ti na odgovoru.@MOTOM Hvala ti na preporuci, viđao sam ih na nekoliko mesta, ali mi se ne plaća nov 5.000,00 din komad.Pratim - izleteće neki polovni a dobri.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano April 29, 2024 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih uzeo ovde na forumu za 5000 din oba, bukvalno kao novi. Nikad ih ne bih menjao za okrugle. Stvar navike i ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaBNS 5 Napisano April 30, 2024 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Piaggio x9,Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh u manual-u. Sta vi koristite ngk,denso,obicne iridiumske? Ima li kakve razlike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8221 Napisano April 30, 2024 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Lično,NGK Iridijum.Dal ima razlike?Možda,ali je sigurnost u radu na strani Iridijuma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10279 Napisano April 30, 2024 Drug član, 1515 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada standardne Denso dvokrake U27ETR. U planu su Denso IU27A iridijumske pa ću videti razliku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3587 Napisano April 30, 2024 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan NGK CR9EK već 60 000 km bez greške. 4 svećice sam platio oko 50 evra 2015. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1623 Napisano April 30, 2024 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Presao na Denso. Uklapa se sa bombinama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1623 Napisano April 30, 2024 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Inace stavljen mi je amort na banditu od gsx750f 1993 god. Psse sraf na sraf. Motor se preporodio. Nikad vise ne bih vracao fabricki banditom. Jos kad bih kruce prednje viljuske imao, bio bi taman. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Maj 3, 2024 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga ne vozim ne znači da ne treba da mu uzmem veći, lepši i bolji kofer. Staju dve full face kacige, slažu mu se katadiopteri sa stop svetlom i uz njega ide ona bolja ploča za montažu, to je to. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Maj 3, 2024 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan HAHA, tapatalk je sila. Po ko zna koji put molim admine da obrisu 'sub zera', to je moj profil ali eto i dalje je aktivan po nekad kad mu tapatalk ubaci automatski sifru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4852 Napisano Maj 4, 2024 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Jaoo Zlatkane hakeru stari, ko te ne zna skupo bi te platio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Maj 4, 2024 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ti se samo smej, ova promena ide i tebi u korist. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4852 Napisano Maj 4, 2024 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahah, samo ti njega mazi i glancaj, imas 10 drugih vozila da vozis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Maj 5, 2024 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je 'Shed & buried' na Discivery-ju ostavila preveliki trag u mom životu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Maj 9, 2024 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zanima me vase mišljenje gde mogu nabaviti crash bar za bandita s 2002 i koja je otprilike cena Promenio Maj 9, 2024 član Paun99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Maj 15, 2024 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zanima me informacija da li treba menjati sajbnu(podlosku) srafa za ispustanje ulja pri menjaju istog?Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10279 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 1515 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Šajbna je aluminijumska i nije je potrebno menjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Maj 15, 2024 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako je bakarna, menjaj, a ako nemaš novu onda dooobrano zagreješ staru pre ponovne upotrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Maj 15, 2024 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Okej hvala lepo, koliko sam video filter moze rukom da se stegne i dovoljno je a posto nemam moment kljuc sraf da ne pretezem puno?Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3587 Napisano Maj 15, 2024 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Maj 16, 2024 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ni filter ni šaraf za ispuštanje ulja se ne stežu jako, otkad sam sjebo navoj na karteru šaraf stežem kilo-ključem, jer vrednosti navedene u manualu su smešne, 2-3 kg plafon za skoro svaki motor... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...