Disko Nindža 10436 Napisano Mart 17 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Taj ko je napravio motor (fabrika), valjda najbolje zna, namesti na 1100rpm i uživaj, ne dobijaš ama baš ništa sa lerom na 1500rpm sem veće potrošnje naravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Mart 17 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da se pokusalo nesto sakriti. Ako je losa kompresija u motoru ili su losi karbovi (mozda su prljavi, zapuseni ili samo nisu sunhronizovani) na 1100 obrtaja hoce da stuca, pa je mozda neko namerno podesio na 1500, da umiri motor i sakrije defekt. Proveri ti to, moj iskren savet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21543 Napisano Mart 17 Integrisan, 9412 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...ni menjac nije bas sretan sa tim obrtajima kada ga u prvu gurnes! Nije za temu ali se ler obrtaja tice Agregati koji imaju teski i masivni zamajac (ima inercije) rade na nizim ler obrtajima i sporo se zavrte, obicno imaju brdo snage i voznja je "dizelaska", ne bune se ni u 2000 obrtaja a u visokom stepenu prenosa. Oni sa manjim i laganim zamajcem obicno rade na visim ler obrtajima, lako se zavrte ali je i snaga gore negde visoko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Mart 17 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Evo kod mene kako radi, negde otprilike na 1100 obrtaja kako fabrika kaže. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Mart 17 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljao blatobran i okretao prednji tocak. Kad je puklo, sunce ti. Ja mislio zaboravio sam da izvucem kljuc polomio sam bravu. Pogledam bolje a centralni po varovima se razisao. Sad mu sledi jednu kvalitetno varenje u izvedbi co2 aparata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Mart 17 (promenjeno) Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, kad sam kupio motor sraf od centralno je skoro pa ispao. Vrv je dolazilo do natezanja i stvorila se pukotina. Sto se i vidi. Kako sam ga danas pomerao krak sile je odradio da i gornja precaga pukne. Mozda ga samo ofarbam a mozda cu i plastifikaciju. Al ne znam ko to radi. Promenio Mart 17 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Mart 17 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan A moze da bude i da nije bio nastelovan? Predhodni vlasnik mi je rekao da je vozio motor na ciscenje karburatora i od tad malo vise trosi, mozda je njemu lose radio i kad je bio ociscen i onda samim tim radio na vecim obrtajima cist ako to ima smisla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Mart 17 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Aleksandar0102 je napisao: A moze da bude i da nije bio nastelovan? Predhodni vlasnik mi je rekao da je vozio motor na ciscenje karburatora i od tad malo vise trosi, mozda je njemu lose radio i kad je bio ociscen i onda samim tim radio na vecim obrtajima cist ako to ima smisla? Pokušaj da na onom šrafu za ler gas, kod tebe je verovatno sa strane. Vodi računa da ti se ne odvije do kraja. Možda je samo tu loše podešen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Mart 17 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela ovo mi je lekcija, treba voditi računa o tome. Nikad nisam obraćao pažnju, milion puta dam tako pomerao motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0103 1 Napisano Mart 17 U prolazu, 5 postova Motocikl: Suzuki GS 500 e 1994 Prijavi odgovor kao problematičan Pokušaj da na onom šrafu za ler gas, kod tebe je verovatno sa strane. Vodi računa da ti se ne odvije do kraja. Možda je samo tu loše podešen. Da sa leve strane je, smanjicu ga pa da vidim kako se ponasaSent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Mart 17 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Aleksandar0102 @Aleksandar0103 Pokušajte obojica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Mart 17 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Haha greskom sam povezao drugi nalog ali evo sad sam povezao kako treba Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Mart 17 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Kad budem vozio smanjicu i testiracu ga evo snimak od pre neki dan kako radi hladan, malo je prljav pa zanemarite haha. https://youtube.com/shorts/95ZFyVVWmVQ?si=_n4-pzwne-uyjv_Q 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7919 Napisano Mart 17 Drug član, 2091 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Čudno mi je da za 2004-to nema merač nivoa goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Mart 17 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Predhodni vlasnik mu je menjao satove i nazalost stavio ove bez meraca i nije vratio kilometrazu tako da sad ispada da je motor preso 20k vise, ali meni ne smeta.Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Mart 17 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da ćeš ler veoma jednostavno rešiti. Ja bih sad otišao da probam, ali nismo svi isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Mart 17 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Zlatko LA je napisao: Čini mi se da ćeš ler veoma jednostavno rešiti. Ja bih sad otišao da probam, ali nismo svi isti. Hahaha da sam kuci i ja bih odma, ali sam na poslu pa ne mogu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Mart 17 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika mog bande Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Mart 17 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je ralica bila na njemu kad si ga uzeo? Prelepo izgleda. To mi je želja, samo još uvek imam druge prioritete, šta ću, žena krupna deca sitna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Mart 17 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je ralica bila na njemu kad si ga uzeo? Prelepo izgleda. To mi je želja, samo još uvek imam druge prioritete, šta ću, žena krupna deca sitna. Da da bila je na njemu. Hvala, dobro izgleda i bez nje ali je ovako nekako kompletan. Verujem da ce biti prilike Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Mart 19 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle mi maglenke iz cajna. Napokon. Pitanje: Gde ih postaviti? Mislio sam kao na fotografiji, medjutim bojim se da je suvise blizu uljnog hladnjaka i agregata. Ima da se ,,istope,, od vrucine. Problem mi je sto mi je i crash bar svugde zakrivljen te gde god da pomerim maglenku stoji ukoso. Ili da pravim nosac za njih pa da ga veze na sasiju, izgledace kao budz. Ne znam ni sam. Ne bih ni nisko da ih stavčjam, ni sa spoljne strane jer cu ih 99% kad tad zakaciti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10436 Napisano Mart 19 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, slobodno ih ostavi tamo gde su na slici, neće im ništa faliti, tamo da dobijaju vetar i konstantno da se hlade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Mart 23 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam proverio kako sam far naštelovao, prvobitno mi nije odgovaralo. I na ovome sam zahvalan jer je Vuk to odradio, Osram Night Breaker kida. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Mart 24 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kakvo ulje koristite u vasim banditima, uskoro planiram da menjam svoje pa me zanima ima li neka bolja opcija, cena nije bitna samo da je sto bolje zasticen, trenutno je u mom Silkolene Pro 4 10-40, ono je oko 1600 dinara litar.Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12478 Napisano Mart 24 Ne silazi, 7291 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavi sa Silkolene. To je jedno od najboljih ulja na tržištu. Ima i skuplja ali je upitno da li su bolja. Ja sipam Pro4 skoro 10 godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...