Zlatko LA 1952 Napisano Februar 3, 2024 Drug član, 1056 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh kako ovo prenosi! Karburatori skroz tihi tu se ništa ne čuje. Detaljno sam preslušao ceo agregat radi veoma 'ugladjeno' i mirno da se tako izrazim. Gore na poklopcu je kuckanje definitivno, zvuk je jači na izduvnom delu nego na usisnom. Pokušao sam da čujem lanac ali zvuk više dolazi sa ventila koliko sam ja uspeo da odvojim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22179 Napisano Februar 3, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Eto locirao si mehanickarskim stetoskopom Bas ti je lep motor i drago mi je zbog tebe! Ali ako hoces da samo suska , bez dodatnih zvukova mora Honda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano Februar 3, 2024 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, N.F.S. said: Ali ako hoces da samo suska , bez dodatnih zvukova mora Honda. Ili BMW boxer,tamo sve lupa, bice ti svejedno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22179 Napisano Februar 3, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Legendo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1952 Napisano Februar 3, 2024 Drug član, 1056 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, N.F.S. je napisao: Eto locirao si mehanickarskim stetoskopom Bas ti je lep motor i drago mi je zbog tebe! Ali ako hoces da samo suska , bez dodatnih zvukova mora Honda. Hvala Nešo, tvoji saveti uvek pomognu! Prelepo očuvan primerak i pravo je uživanje voziti ga. Prezadovoljan sam njime. Samo hoću da rešim ovu misteriju da li tako treba ili ne. Definitivno je od poklopca, čuo sam kao da sam unutra. Zanimljivo je da osim ovog lupkanja sve radi tiho i mirno, prilično sam iznenađen, zamišljao sam ga veoma glasnijeg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8208 Napisano Februar 3, 2024 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA ako već skidaš poklopac za štelovanje ventila,ručno okreći radilicu i prati lanac bregaste.Ako ide zatednuto pa malo olabavi,onda je lanac,a možda i opruga španera.Mene je prošle jeseni izluđivao taj zvuk koji se pojavio odjednom i to samo kada je hladan.Zamenio sam lanac bregaste i španer.......i sad samo šapuće.I da,kada sam uporedio dužine lanaca,bio je istegnut,sada se već ne sećam za koliko,ali bilo je minimalno.Dovoljno da me nervira. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1952 Napisano Februar 3, 2024 Drug član, 1056 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&coslažem se, svakako ću proveriti i lanac i ventile. Koliko su koštali lanac i španer kada si menjao informativno pitam? Ja ovde sumnjam direktno na ventile ali ostaje da se vidi kad se skine poklopac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Big Bear 0 Napisano Februar 3, 2024 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko mogao da mi kaže koje gume da stavim na bandita 600s 2003? Nov sam u celoj ovoj priči, ovo mi je prvi motor(upada u A2 pa me je zbog svoje ustrojene snage i stvarno prelepog izgleda privukao) a sobzirom da sam bolesnik koji voli i želi da ga vozi i do crvenog ali i da obiđe makar neke delove Srbije za ovu sezonu. Hvala unapred Promenio Februar 3, 2024 član Big Bear Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8208 Napisano Februar 3, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Zlatko LA je napisao: @gebee&coslažem se, svakako ću proveriti i lanac i ventile. Koliko su koštali lanac i španer kada si menjao informativno pitam? Ja ovde sumnjam direktno na ventile ali ostaje da se vidi kad se skine poklopac. Uzeo sam na Mega Zip sajtu,oem deo,mislim da je bio oko 130e,ne drži me za reč,a ima i na Wemoto DID-ov on je oko 90e,normalno plus šiping,a sama opruga španera je oko 15e. @Big Bear napisah dimenzije al ti izgleda promenio tekst,ja trenutno imam Pirelli Angel ST,akoje ćeš gume staviti,zavisi od finansija.Ima svega. Promenio Februar 3, 2024 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1952 Napisano Februar 3, 2024 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Imaću to na umu ako bude zatrebalo. Ako šrafciger prenosi dobro onda je potrebno samo štelovanje ventila jer kad je hladan radi veoma tiho. Promenio Februar 3, 2024 član Zlatko LA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Big Bear 0 Napisano Februar 3, 2024 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dao bi oko 500 evra za obe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano Februar 3, 2024 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan I moj se isto tako cuje prilikom prvog palnenja, posle 20 s kuckanje prestane. Ventili su stelovani i sve isproveravano. Ima to karakteristicno kuckanje. Mozda je dobio i malo negde lufta ali sve to prestane kad provuce ulje kroz sistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1952 Napisano Februar 3, 2024 Drug član, 1056 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Zarkela je napisao: I moj se isto tako cuje prilikom prvog palnenja, posle 20 s kuckanje prestane. Ventili su stelovani i sve isproveravano. Ima to karakteristicno kuckanje. Mozda je dobio i malo negde lufta ali sve to prestane kad provuce ulje kroz sistem. U ovom slučaju ventili nisu štelovani ni kod Vuka (prethodnig vlaskina), nije baš da samo prodje ulje. Čuje se i malo kasnije, dok je zagrejan tih do te mere da mi prija za uvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano Februar 4, 2024 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan nas covek u Nemackoj sto je kacio na you tube. Kao pokusavao je da resi problem kuckanja. Kvario je masinu. Sta je uradio ne secam se. Ako neko ima zivaca da gleda, eto zanimacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1952 Napisano Februar 4, 2024 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo zanima kako je na ostalim Banditima. Jel to uobicajen zvuk za taj agregat. Ovo je prvi Bandit koji gledam izbliza pa sam znatiželjan. Promenio Februar 4, 2024 član Zlatko LA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6151 Napisano Februar 4, 2024 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ventili čuju, nemaš problem. Ako se ne čuju, mogu da budu pretegnuti. E, to napravi problem. Naravno, ne treba da lupaju kao doboši. Uživaj u vožnji, motor je prelep, sve pare uloži u gorivo i što više kilometara sa uživanjem ti želim. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Februar 4, 2024 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekli, "Nebi ja tu ništa diro" , sipaj i vozi Miško Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1952 Napisano Februar 4, 2024 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je to redovan servis, pregled ventila nije nešto što se ne bi diralo. Uostalom znaću kakvo je stanje lanca i ventila kad budemo skinuli poklopac. Jesam li pričao u množini, pazi stvarno. Čekamo vikend i lepo vreme. Nastavak sledi Promenio Februar 4, 2024 član Zlatko LA 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1952 Napisano Februar 10, 2024 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Od kako sam uzeo ovaj motor imam želju da vratim fabričke migavce, mislim da postoji razlog zbog čega su dugački jer onaj ko je pravio ovaj motor nije džaba tako stavio. Sad mi vizirče ima smisla, neka ga za sad. Eventualno bih stavio bele stakliće ako uopšte ima da se nabave. Ovako mi je kao bombona. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока Promenio Februar 10, 2024 član Zlatko LA 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8208 Napisano Februar 10, 2024 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Februar 10, 2024 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo sad je od mladića postao deda, kako mu i dolikuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1952 Napisano Februar 10, 2024 Drug član, 1056 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Bolje deda iz onog vremena nego ovi današnji klinci. Baki ti dobijaš mogućnost vraćanja onih 'modernih' migavaca i to tek kad budeš uživo video kako sada izgleda, dok popiješ hladan nes oni su već na motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Februar 10, 2024 Drug član, 875 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan "pravda za fabričke retrovizore" 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1952 Napisano Februar 10, 2024 Drug član, 1056 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Vuleta je napisao: "pravda za fabričke retrovizore" Vraćam ih sutra. Obećavam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano Februar 10, 2024 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA bela stakla za zmigavce sam i ja zainteresovan. Nisam ih nasao po povoljnoj ceni. Ima na e bay al kostaju 15 evra par plus dostava. Znaci oko 35 evra do 40. Sto je zaista mnogo. Ako nadjes povoljnije racunaj i mene Na aliju ih vise nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...