srbac 2373 Napisano Januar 10, 2021 Andragog, 4946 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar na Banditu 600 98 god ima 120/70-17 i 170/60-17. Prezadovoljan je i na felnama sasvim lepo stoje, mada po merama i širini felni nisu predviđene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On trenutno ima napred 120 i ne svidja mu se uopste, nije standardna i mnogo odudara, a i nema tu agilnost. Jednostavno nije dobro, nisu oni u fabrici ludi sto su propisali neku meru 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Januar 10, 2021 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio 2 sezone 120 napred, 160 nazad, Dunlop Sportmax Qualifier. Kad sam kupio motor bile su na njemu, iste takve. Bandit 600n 96. godišteSent from my Mi A1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Januar 10, 2021 Andragog, 4946 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Znam iz iskustva da te mere na gumama nisu baš takve kakve bi trebale biti. Recimo guma 160 od nekog proizvođača bude široka 165mm a guma 170 od nekog drugog proizvođača bude široka isto 165mm. Svak proizveđać ima neke svoje mere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ najbolje je poslusati fabriku, dao sam ti gore mere bt023 ako nadje u toj dimenziji, nek uzima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Markone88 said: @drmilan_ najbolje je poslusati fabriku, dao sam ti gore mere bt023 ako nadje u toj dimenziji, nek uzima Hvala Marko! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10436 Napisano Januar 10, 2021 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, srbac je napisao: Znam iz iskustva da te mere na gumama nisu baš takve kakve bi trebale biti. Recimo guma 160 od nekog proizvođača bude široka 165mm a guma 170 od nekog drugog proizvođača bude široka isto 165mm. Svak proizveđać ima neke svoje mere Ja sam se lično uverio, stoje motori jedan podred drugog Yamaha FZR600 i Thundercat 600, imaju identične zadnje točkove, i montirane gume istih dimenzija, jedna obuvena u Pirelli Diablo, druga u Dunlop sportmax roadsmart, i Dunlop okom vidno šira guma, za ne poverovat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Januar 10, 2021 Andragog, 4946 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Markone88 je napisao: @drmilan_ najbolje je poslusati fabriku, dao sam ti gore mere bt023 ako nadje u toj dimenziji, nek uzima Fabrika je promenila mišljenje. Do 98 Bandit je nazad imao 150/70-17 a od 99 ima 160/60-17 . Felna je ostala ista 4,5 cola Prednja felna je od 99 sa 3 cola otišla na 3,5. Šta da se radi i fabrika menja mišljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal sam ja nesto lose rekao. Ali 99% sam siguran da je mera za bandit 600 iz 1998 napred 110/70-17 i nazad 150/70-17. Za model iz 2001 sam 100%siguran da je napred 120 a nazad 160. @drmilan_ tebi treba za 1998? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mu je 96 bandit. Nasao sam na netu da je za to godiste to sto si napisao a posle 2000.tog je 120 napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Januar 10, 2021 Andragog, 4946 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Markone88 je napisao: Ne znam dal sam ja nesto lose rekao. Ali 99% sam siguran da je mera za bandit 600 iz 1998 napred 110/70-17 i nazad 150/70-17. Za model iz 2001 sam 100%siguran da je napred 120 a nazad 160. @drmilan_ tebi treba za 1998? Da tako je . To su mere !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Februar 7, 2021 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako skinuti ovo? Posto bi zamenio pokvarenu lampicu za zmigavac. Pa reko sto da ne promenim i boju sata u belu kako se kazaljka skida ? jer ne moze bez nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7919 Napisano Februar 7, 2021 Drug član, 2091 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da podvučeš viljušku za jelo,ilagano podižeš trebalo bi da ide samo obrati pažnju kod vraćanja da bude na istoj poziciji,ako osovinica nije zarezana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Februar 7, 2021 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Probao i to al nece nisam bas zapinjo ko konj al sam poprilicno zapno i ne mrda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9417 Napisano Februar 7, 2021 Drug član, 1453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam morao da rasturam instrumen tablu na kolima pošto je skala za gorivo počela da luduje. Kao što sam i predpostavio pojavili su se hladni lemovi na ploči na mestu konektora, nebitno... Da bih preletovao ploču bilo je neophodno skinuti taj panel na kome su brzinomer, obrtomer itd. skazaljke. Isto nisam znao kako da skinem skazaljke, dobro nisam nešto polomio. Na kraju sam provalio da se skazaljke skidaju komplet sa tom prednjom pločom i ostaje štampana ploča slobodna, što verujem da je i kod tebe slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Februar 7, 2021 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan kad skinem sve srafove i hocu da odvojim od stampane ploce udara u kazaljku obelezeno crvenom proverio sam sve nigde nema sta da se skine dodatno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Februar 7, 2021 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, gebee&co said: Probaj da podvučeš viljušku za jelo,ilagano podižeš trebalo bi da ide samo obrati pažnju kod vraćanja da bude na istoj poziciji,ako osovinica nije zarezana. uspeo sam al bas je bilo napeto reko polomice se al nije.. Hvala brale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Februar 8, 2021 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Super, i na kraju nam pokazi kako je ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7919 Napisano Februar 8, 2021 Drug član, 2091 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je,mislim da tvojoj sreći nema kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Februar 9, 2021 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam odustao od menjanja smd dioda. Ne mogu da skinem lcd ekran odlemio sam sve pinove al ga nesto drzi lepak neki. Nisam hteo da idem dalje da nesto ne zeznem.. Jbg ostaje zuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor99 12 Napisano Mart 2, 2021 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Koje su dimenzije semeringa na vilama na modelu 2001-2004? I koje ste ulje sipali u prednje vile? Promenio Mart 2, 2021 član Igor99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnny55 13 Napisano April 13, 2021 U prolazu, 49 postova Lokacija: Mužlja Motocikl: Suzuki GSF 600s Prijavi odgovor kao problematičan Katalog brenda Ariete kaze 41x53x8/9,5 Ja sam zamenuo sa 41x53x8/10,5 i sve je ok. Sipano Motul gradacije W10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano April 15, 2021 (promenjeno) Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumasi. Sta mislite o ovom Banditu. Zelim da odem da ga vidim za vikend pa me interesuje da li neko zna nesto vise o ovom motoru. Cuo sam se sa vlasnikom, ljubazan i preko telefona korektan covek. Svaka pomoc bi bila dobro dosla, jer sam nov u moto svetu. Suzuki GSF 600 Bandit WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSF 600 Bandit, 2001. godište, Naked, vozilo prešlo 60991 km, Sremska Kamenica... Promenio April 15, 2021 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10436 Napisano April 15, 2021 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Motor super izgleda, i skroz korektna cena, samo kofer i nosac su ti 200eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5536 Napisano April 15, 2021 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Zarkela je napisao: Pozdrav forumasi. Sta mislite o ovom Banditu. Zelim da odem da ga vidim za vikend pa me interesuje da li neko zna nesto vise o ovom motoru. Cuo sam se sa vlasnikom, ljubazan i preko telefona korektan covek. Svaka pomoc bi bila dobro dosla, jer sam nov u moto svetu. Suzuki GSF 600 Bandit WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSF 600 Bandit, 2001. godište, Naked, vozilo prešlo 60991 km, Sremska Kamenica... Suzuki BANDIT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki BANDIT, 2002. godište, Touring, vozilo prešlo 65000 km, Užice. Cena 2.300 € - Motori -... Ja mogu da ti preporučim ovog bandita. Već 6-7 godina je u Ue, i znam svu četvoricu prethodnih vlasnika. Ako te bude zanimao reci cu ti i detaljno. Mislim da cena nije fiksna, tj. pretpostavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...