RedCloud 24 Napisano Novembar 30, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd,Dušanovac Motocikl: Suzuki GSF 600N BANDIT nekad,sad 400 :) Prijavi odgovor kao problematičan Potrudicemo se I smaracemo za savete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AWT 23 Napisano Decembar 1, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cime sredjujes grane? Nosio sam se mislju da ja skinem moje posle deda mraz akcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedCloud 24 Napisano Decembar 1, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd,Dušanovac Motocikl: Suzuki GSF 600N BANDIT nekad,sad 400 :) Prijavi odgovor kao problematičan Cime sredjujes grane? Nosio sam se mislju da ja skinem moje posle deda mraz akcije Ja jos neznam.citam i gledam sta su ljudi radili Koliko vidim sve je to kratkog veka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Decembar 2, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Cime sredjujes grane? Nosio sam se mislju da ja skinem moje posle deda mraz akcije http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/3MIndustrial/Abrasives/Products/~/Scotch-Brite-Hand-Pad-7447?N=7581709+3293241244&rt=rud Naravno posle trazi odrzavanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 6, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan ili bilo koja druga kiselina za wc solju, pamucna krpica i posle ispiranje vodom i resen problem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 6, 2016 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Do prve kise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 6, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan moze i kombinacija vode i alu folije za domacinstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedCloud 24 Napisano Decembar 6, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd,Dušanovac Motocikl: Suzuki GSF 600N BANDIT nekad,sad 400 :) Prijavi odgovor kao problematičan ili bilo koja druga kiselina za wc solju, pamucna krpica i posle ispiranje vodom i resen problem... Izgleda ekstra Kako to posle odrzavas,koliko ostaje tako sjajno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 11, 2016 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Колеге, Да ли неко може да ми открије како се скида седиште на бандиту 2000 год? Нигде нисам могао да нађем на интернету а сваки пут сам одустајао од озбиљног проналажења решења и одлагао за неки други пут. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Decembar 11, 2016 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Imas bravicu sa leve strane (gledano iz pozicije vozaca) ispod sedista, ka lancu,u koju gurnes kljuc i okrenes. Dok drzis kljuc okrenut, podignes sediste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Decembar 11, 2016 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Oznacih crnom strelicom, kad se zumira, vidi se. Daj neku sliku tvog bandita, mozda je kod tebe drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 11, 2016 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам мислио да је то само за закуљчавање кациге?! Ставим слику само да оспособим комп. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 13, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan ili bilo koja druga kiselina za wc solju, pamucna krpica i posle ispiranje vodom i resen problem... Izgleda ekstra Kako to posle odrzavas,koliko ostaje tako sjajno? Nisam primetio da je potrebno bilo kakvo odrzavanje.. ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Decembar 14, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nile znas kakve su moje izduvne cevi!!! Ja sam ih smirglama "polirao"-to niko nije cistio od kada su nove bile. A auspuh sam smirglama, pa spec pastama za poliranje i filcom pa na brusilicu... Ali probacu ovo sredstvo na granama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 14, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @nile Тако једноставно? Само напрскаш и трљаш крпом? Мораћу и ја покушати Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 14, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Samo je problem sto mi nemamo ovaj harpic, ali imamo druge kiseline za ribanje toaleta.. naspricas grane, sacekas da odstoji malo, 5-6-7min, istrljas pamucnom krpom ili bilo cime vec, isperes vodom i to je cela prica... Neko koristi i pastu za poliranje metala posle, neko ne... p.s. (RUKAVICE ZASTITNE - MEDICINSKE OBAVEZNO!! KISELINA GORI KOZU) evo i video uputstva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Decembar 16, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Problem kod Bandita (i dosta drugih motora) sa izduvnim granama i svecicom,ako je motor V2 potice od toga da taj deo motorcikla dobija dosta vode sa prednjeg tocka kad je napolju vlazno. S obzirom da je u pitanju nejked naravno da se nece pribegavati nekim plastikama/oklopima i naruziti tu savrsenu liniju Bandita,nego bi trebalo nadograditi prednji blatobran (kao na slici) koji ce u dobroj meri popraviti situaciju,ako nista onda produziti interval izmedju sredjivanja izduvnih grana.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam remusov top...sta dalje kako moze da se namesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Januar 21, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Moras kod nekog da ti napravi prikljucnu cev za taj top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 21, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Po promeru ulaznog dela za granu deluje da je za 1000ccm plus, mnogo veliki promer... premeri, 50-54mm unutrasnji promer plafon, a na ovoj slici deluje da je oko 60mm, nadam se da me oko vara... Taj top bi sraf na sraf pasovao na bandita 1200, i to na fabricku granu jer ima identicno kacenje za takav top, dok je kod 600 sve izjedno i mora da se pravi novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Merio sam precnik je 60...dal ae isplati zezati se...dal neko zna kakav je ovaj remus mislim kakav je zvuk i jel ima neki dobar majstor za preporuku da mi namesti ovaj top? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 21, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Vlado top sa unutrasnjim promerom fi60 ne ide na motor od 600 kubika, da ti ne objasnjavam detaljnije, gubis performanse.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Problem kod Bandita (i dosta drugih motora) sa izduvnim granama i svecicom,ako je motor V2 potice od toga da taj deo motorcikla dobija dosta vode sa prednjeg tocka kad je napolju vlazno. S obzirom da je u pitanju nejked naravno da se nece pribegavati nekim plastikama/oklopima i naruziti tu savrsenu liniju Bandita,nego bi trebalo nadograditi prednji blatobran (kao na slici) koji ce u dobroj meri popraviti situaciju,ako nista onda produziti interval izmedju sredjivanja izduvnih grana.... Gde ovo mogu da kupim? Mozda neko zna i koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan https://www.revzilla.com/motorcycle/puig-front-fender-extender ......evo ovo je prvi na koji sam naišao. Ako ti ne odgovara ,samo googlaj "fron fender extension" pa gledaj gde ima povoljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...