puska tandzara 0 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan SuperDuke :o Bice slika, bice...ja gledao i uzivao a vreme? 40sec by Milos Savaka cast momci, imate 00 do.... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 525 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd postavite neka vremena da otprilike znam sta jurim :-) Sad za vikend sam odvezao sa losijim touring gumama 48.8sek, da li je to ok? Moze jos brze, ali mi trebaju gume koje malo bolje drze. Slicni su nam motori dosta, moje vreme je danas popravljeno na 48 sto mislim da je odlicno za nase mrcine:), inace na kraju smo merili Milosu ponovo i novo zvanicno vreme je 39,7.Moram napomenitu da je kisica padala tako da ko zna sta bi bilo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 6, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Slikali smo se kada si ti otišao, Sloba pravio video zapis, ma ful program KTM, GSXR 1000 i moj racer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 6, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Slobin brat, zaboravio sam kako se momak zove :-\ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci.....kakvi ljudi......kakvi drugari.......kakvi vozaci..... Ovo se ne moze opisati, ovo se mora doziveti. Ko nije dosao mnogo je propustio. Bilo mi je extra...prosto nemam reci jer su me svi odusevil.... Padalo se, cepale su se cipele, farmerke , kolena .....ali na kraju je sve to vredelo... Vremena: Milos Pauk 39.7 Ove godine kupio svoj prvi motor i vec sad sa svojih 115kg obara sve rekorde. Cudo od coveka... Coka 41 Milos Ducati 44-45 Ja mozda 43-44 ..... Evo slika od danas... kratko sam slikao pa su uglavnom isti likovi na slikama...kisica me omela pa sam spakovao aparat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 6, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan da farmerke ;D by Milos Ducati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 525 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan hehehhehe, a ne vidi se da sam i druge probio a i koleno poderao:))))) Nije bilo Vlade pa nisam imao cije slajdere da pozajmim:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A slika br 24 je slikana dok je motor stajao na slajderima ako tvrdis da nije onda me zovi kad budes vozio sledeci put da dodjem to da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan A slika br 24 je slikana dok je motor stajao na slajderima ako tvrdis da nije onda me zovi kad budes vozio sledeci put da dodjem to da vidim То је поза "Атомски с`лева"! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan A slika br 24 je slikana dok je motor stajao na slajderima ako tvrdis da nije onda me zovi kad budes vozio sledeci put da dodjem to da vidim forenzičar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 6, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Fotka br. 27- crvene carapice.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo Vlade pa nisam imao cije slajdere da pozajmim:) Nisam mogao danas da se pridružim... Kuća poso poso kuća Ostaviću ti ih sledeći put, urnisao si još jedne farmerke, pobogu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 6, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Fotka br. 27- crvene carapice.... ;D ;D ;D hahah zrače oči seksi zar ne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 6, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan A slika br 24 je slikana dok je motor stajao na slajderima ako tvrdis da nije onda me zovi kad budes vozio sledeci put da dodjem to da vidim Al si nepoverljiv :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 6, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ Marko011 Ultramegagigasuperextra seksi! ;D ;D ;D Khm khm... `ocu i ja takve! Elem, fotke su vam kul! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A slika br 24 je slikana dok je motor stajao na slajderima ako tvrdis da nije onda me zovi kad budes vozio sledeci put da dodjem to da vidim podrzavam.. i ja mislim da je motor u mestu naslonjen na slajdere,lakat i koleno... u svakom slucaju svaka cast za tockarenje sa nogama napred. I mogli smo se organizovati da coveku kupimo kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan A slika br 24 je slikana dok je motor stajao na slajderima ako tvrdis da nije onda me zovi kad budes vozio sledeci put da dodjem to da vidim То је поза "Атомски с`лева"! :D Eto vam razloga da sledeci put dodjete pa da saznate... I naravno da se druzimo.... Pozdrav Mrdjnu koji je zbog kvara motora dosao biciklom...cisto da ispostuje drugare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zavidim vam na jucerasnjem provodu,moram se i ja upisati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...