Mediterraneo 1766 Napisano Januar 7, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan HTC je prezentovao prvi, i kako kazu jedini, SMARTSCOOTER™ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Januar 7, 2015 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmm, zanimljivo. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 7, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se koncept. Oduvek sam se pitao zašto ne bi i za automobile mogao takav sistem točenje goriva. Staneš na pumpu i zameniš svoje prazne baterije za pune baterije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Januar 9, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Max speed 95 Km/h!Naša goveda će tražiti punu A kategoriju.Dobra stvar,ali mi smo daleko od ovoga.Mnogo daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 9, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se koncept. Oduvek sam se pitao zašto ne bi i za automobile mogao takav sistem točenje goriva. Staneš na pumpu i zameniš svoje prazne baterije za pune baterije. http://www.youtube.com/watch?v=xiXzAheypMc Malo mnogo mi se ne sviđa priča o Cloud-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Januar 9, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo izgleda ZAKON! )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Januar 10, 2015 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima par stvari koje mi se ne sviđaju Prvo i što bi me definitivno odvratilo od kupovine(mada mi ne bi ni nudili) je što baterije ne mogu da se pune, već se menjaju u za to predviđenim stanicama. Ove performanse su za ukupnu težinu od 165 do 185 kg, a samo vozilo ima 112 kg što znači da bi mu domet bio ne veći od 50 km što u kombinaciji sa prvom stavkom čini ovo čudo nezanimljivim. A cena će izgleda da bude fina. Tako da još bar 10 godina treba da bi ispeglali neke stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...