mile fazer 4466 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan odlican putopis, bravo majstore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Uzivao sam u putopisu samo steta za povredu (limenka i Fata-koliko sam se smejao) Pozz! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka časta Rade! Pravo je uživanje bilo čitati, kao što je i pravo uživanje pričati uživo s tobom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 13, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Radeee majstoreee evoo odmah posle ovog citanja sam pozelio da podjem kod Vanje i dosadjujem se malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 13, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Brate, opisao si ga ...kao da sam bio i ja sa tobom . Svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Januar 13, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Osim toga, imao sam u planu da , dok njupam te cevape u Sarajevu, pozovem VanjuGS-a i Bracu Romanijaksa, pa ko se javi i bude imao vremena, kod njega svratim na kafu i casicu razgovora. Usli smo u Sokolac i hteo je Vanja da prodjemo centralnom ulicom ne bi li videli negde Bracu. Ili da sednemo u ficka i nazovemo ga. Ulica je bila zatvorena za saobracaj. Nista Braco, nekom drugom prilikom, ne mogu da se namestam sa ovim rebrima. Ko trazi taj i nadje Salim se naravno, da sam znao da ces prolaziti skocio bi ti ja iz sume kao pravi roManijak p.s. gledao sam neke slike Vanjinog kampa i super izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Rade majstorčino! Madiv je "krivac" za ono putešestvije po Durmitoru, ti ćeš izgleda biti krivac za putešestvije poBosni! Nego, šta bi sa rebrima na kraju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 16, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan @ korniSh1 Kvrc rebarce - dva meseca oporavka, bez dana bolovanja. Arcobaleno PX200e ce da izdrzi i neasfaltirane dzade poBosni, pa cimaj ako treba neka sugestija. A mozes i na Enguro 2015. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 16, 2015 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan @ korniSh1 Kvrc rebarce - dva meseca oporavka, bez dana bolovanja. Arcobaleno PX200e ce da izdrzi i neasfaltirane dzade poBosni, pa cimaj ako treba neka sugestija. A mozes i na Enguro 2015. Kažu, koliko imaš godina toliko ti treba dana da rebro preraste, kod mene je bilo tako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je bilo odlično 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Januar 16, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ,momci ...lepo ste se provozali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Januar 17, 2015 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovu avanturu, uživam a svo vreme sam kao na iglama. Sa'će... Neće... Pošto sam znao da si "malo" polomio rebarca, čitam i samo čekam kada će da se desi sranje. Kakve ste sve puteve prešli, kamenje, šljunak, pesak... i da se maler desi na asfaltu... E to stvarno nije u redu. Zaključak: Ćevapi su krivi za rebarca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Januar 18, 2015 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dogurao si ovu pricu do kraja...i svaka ti cast na tome! A sto se tice rebara, nazalost i ja poznajem taj osecaj, doduse sa skijanja...morao sam da vozim oko 500km, nisam hteo da izadjem iz auta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 18, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Rade je na rehabilitaciju išao na Glindžu odmah posle ovog putovanja...Ne dugo zatim i u valjevske planine, što potvrđujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Januar 19, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Bravo BusMan-eee!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan O Radee! Pa ja na ovo slučajno naleteh! Čitam sve natenane cin prodje slava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 20, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Rade....Putopis i tura fantasticni. Sledeci put kad budes prolazio javi se na jednu casicu razgovora. P.S Imam lepsu rakiju od Libera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 21, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ima dosta iskusnih rebrolomaca. On 17.1.2015. at 8:54, Furious Panda je napisao: Pratim ovu avanturu, uživam a svo vreme sam kao na iglama. Sa'će... Neće... Pošto sam znao da si "malo" polomio rebarca, čitam i samo čekam kada će da se desi sranje. Kakve ste sve puteve prešli, kamenje, šljunak, pesak... i da se maler desi na asfaltu... E to stvarno nije u redu. Zaključak: Ćevapi su krivi za rebarca. DA! Tada, kada sam bacio pogled u daljinu ne bi li ugledao konturu Sarajeva, ja sam ustvari pokusao da namirisem cevape; i eto. On 21.1.2015. at 0:55, IGOR VA je napisao: Bravo Rade....Putopis i tura fantasticni. Sledeci put kad budes prolazio javi se na jednu casicu razgovora. P.S Imam lepsu rakiju od Libera. Auuuuuu, sad kad vidi Dejan ovo!! On 18.1.2015. at 21:00, Cedo11 je napisao: Rade je na rehabilitaciju išao na Glindžu odmah posle ovog putovanja...Ne dugo zatim i u valjevske planine, što potvrđujem! Cedo sine, jel` mi da pricamo ili ces sam?! Mozda je bolje da nas trojica potvrdimo da je bilo kako ti ispricas?! Nesto ti se mnogo svideo Kanjon Tresnjice! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 21, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Reću sam, kad dođe vreme za to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Januar 22, 2015 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti dobro ide ovo pisanije komotno možeš da promenis nick u BookMan;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KnezRu 39 Napisano Januar 23, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: Shenzhen, China Prijavi odgovor kao problematičan Čitam sve u cugu i iz posta u post mi sve više raste raspoloženje, želja da što pre iskusim ovakvo putovanje, neverovatna neka euforija... I onda u fokus priče uleti konzerva, raspoloženje mi se u momentu promenilo. To bi verovatno značilo da pisac dobro priča priču Svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 17, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1381 Napisano April 17, 2016 prisutan, 1169 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, zeznu te Fata na kraju!! Jel barem icemu Fata bila,sem sto pojma o voznji nema!!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Maj 9, 2016 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rale, ponovo sam otplovio s tobom. Svaka čast, domaći zadatak iz entuzijazma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kako je VAMA dobro!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...