Sale-VFR 457 Napisano Jul 26, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsena registracija..odmah i prvi krug...sta reci...savrsenstvo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Jul 26, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Uz ovakve hornete, nema nam druge do okaciti koju slikicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Jul 26, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh...gre'ota ovo terati po makadamu. Pregledaj hladnjak nakon vožnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Jul 26, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan A vise je bilo odgurivanje nego tjeranje, a da sam znao da ima i ovakav dio, isao ni drugim putem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Septembar 20, 2019 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Imamm user manual za Hondu Hornet prve generacije. U pitanju je ištampan PDF. Verovatno ima dosta toga što se odnosi i na sledeću generaciju, F2, F3 i slično. Poklanjam, pa ako nekome treba neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2163 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 881 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko menjao korman na Hornetu,pa ima fabricki viska,a raspolozen je za prodaju ? Ili zna nekog ko zna nekog ko ima fabricki na prodaju? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 23, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj menjao prosle nedelje.. ne bih ga prodavao...ali mogu da pitam drugare i oni menjali pa ako prodaju ..javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2163 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 881 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 23, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak nista..nemaju.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lion79 6 Napisano Octobar 3, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet 600, VFR800 Prijavi odgovor kao problematičan Samo smekeri voze Hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2163 Napisano Octobar 3, 2019 Drug član, 881 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam iz cega si to zakljucio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Octobar 6, 2019 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Jel vozi neko hornet 600 2007-2014 godište? Kakva su iskustva? Bas mi izgleda dobro, pogotovo od 2011te pa na dalje od kad su promenili tablu i integrisali je sa farom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18141 Napisano Januar 9, 2020 Integrisan, 5368 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na oglasima redovno je S varijanta jeftinija od N za par stotina, jel to zato sto je manje privlacan ? Lep motoric, taman za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 9, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.10.2019. at 20:31, Overpressure je napisao: Jel vozi neko hornet 600 2007-2014 godište? Kakva su iskustva? Bas mi izgleda dobro, pogotovo od 2011te pa na dalje od kad su promenili tablu i integrisali je sa farom. Taj od 2011 meni je prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 10, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Gotov konacno 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Januar 10, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan K'o lutka Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18141 Napisano Januar 18, 2020 Integrisan, 5368 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/10/2020 at 2:58 PM, Sale-VFR said: Gotov konacno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1808 Napisano Januar 18, 2020 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan @Sale-VFR Super ti je moped Ja se samo nikako ne bih mogao da naviknem na digitalnu tablu. Nije problem u njoj, problem je u meni 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 18, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja presao sa Vfr tako da mi nije tesko privikavanje Hvala hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_cvetkovic1 27 Napisano Januar 18, 2020 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelep Hornet puno sigurnih km Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Januar 19, 2020 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 19, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Biondi vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 19, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Sale-VFR Ne znam kad i kako mi je promaklo da si uzeo ovaj motor. Predobro izgleda nisam ljubitelj golaća,al ovo mi se bas svidja. Odusevljen sam Kazi mi par stvari: 1. Jel 600ccm? 2.Kojih godina su se pravili sa ovakvim satom? 3. Sta je na ovom tvom estetski promenjeno u odnosu na fabriku? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3309 Napisano Januar 19, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ova maska iznad fara originalna u Hondi košta 119 hiljada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Januar 19, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan 119 hiljada im majki...Ček to proverena informacija?Sent from my VTR-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...