Jump to content

Moto Zajednica

Побољшање организације Макси Скутер клуба - предлози и размишљања

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

MOLIM SVE ZAINTERESOVANE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OVAJ POST!

A pošto me Rumba kulira za početak (za mene) priče o amblemima da počnem ja lagano... Da vidimo ko je kakav :neznam:

Ovako sam ja uvučen u priču o amblemima tj prišivcima...

rumba-sale-a.jpg

ovo su bili predlozi

3E6D6AF8-C21C-CA4C-80EF-C5E3DD2A0376_thumb.jpg

Moj odgovor:

sale-rumba-a.jpg

Ovo su izmenjeni predlozi:

5961052F-8794-C642-AF40-71E0AB8AED0D_thumb.jpg

Sledeći rumbin mail:

rumba-sale-b.jpg

Moj odgovor:

sale-rumba-b.jpg

Rumbin mail:

rumba-sale-c.jpg

Moj odgovor, kraj diskusije:

sale-rumba-c.jpg

Tema otvorena, dva a ne tri predloga izbačena sa opaskom da se NE BIRA izmedju ta dva već da su ravnopravni... Na Alexinom rođusu pitam rumbu da li imamo bilo kakav problem i da li sam se ogrešio o njega... Dobijam odgovor "ma opusti se sve je ok" uz zagrljaj...

Posle par meseci Bigi izjavljuje da je početkom godine USVOJEN novi logo :zbunjen:

GDE TO? Pričali smo o prišivcima za jakne LJUDI ???

Tako se formira stav većine i pripisuje Saletu da je ljuti protivnik ćirilice samo iz jednog, jedinog razloga:

NEĆE DA JE NATURA SVIMA... E zato ste manipulatori...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9285 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Ovo nikako ne ide u dobrom pravcu sta god i kako god voleo bih da se smire strasti ako se ne moze komunicirati na demokratski ili kako god hoces nazovi nacin najbolje je ne pricati nikako....

Ovo ide u odlicnom pravcu, trebalo je ranije poceti.....krcka se odavno al isplivace sve na povrsinu, samo polako.

Naziv teme je samo fore radi..... ciljevi su jasni, ko ne razume upecace se 0namigivanje.gif

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 786 postova

Laki napisao si na fb da ti piste jaja na slici gde su nasi motori i njihovi, ili si zaboravio da sam obrisao tvoj prostakluk! Toliko.

ЖЕЛИМ ДА МИ СЕ ДОКАЖЕ ГДЕ САМ НАПИСАО ДА МИ "ПИШТЕ ЈАЈА"?????

Одлично знам шта сам написао.

Оно што је неко извукао из тога је његова ствар!

Ovo nikako ne ide u dobrom pravcu sta god i kako god voleo bih da se smire strasti ako se ne moze komunicirati na demokratski ili kako god hoces nazovi nacin najbolje je ne pricati nikako....

Ovo ide u odlicnom pravcu, trebalo je ranije poceti.....krcka se odavno al isplivace sve na povrsinu, samo polako.

Naziv teme je samo fore radi..... ciljevi su jasni, ko ne razume upecace se 0namigivanje.gif

Ниси ми одговорио на питање ?!

A jos cemo se pobiti! Rumba obrisi temu ili Alexanto ti kao administrator obrisi! Koji vam je qrac? Od msc FAMILIJE dosli smo do je*anja m*ma!

1lud.gif

Vodimo konstruktivnu prepisku, nama brisanja ni zaključavanja teme :jok: Svako treba da kaže šta misli :takoje: Ako si ti negde video Je*anje m*ma prijavi da kaznimo psovanje. Red sa zna i bez kluba :zdravo:

• BJB Maxi Scooter Club, 329 postova
  • Motocikl: HONDA CTX700 DCT

ja sam se upecao , priznajem ... i počeo priču najboljoj nameri da nešto poboljšamo ako treba i ako može ... šta je podtekst i šta je stvarno u pitanju mislim da mi još uvek nije jasno ... ali protiv sam bilo kakvih nametanja , bilo kakve iskjučivosti i netolerancije ...

• Podržavam 3

• BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Au Sale...

Ne znam šta bih rekao na ovo, od prišivka odjednom usvojen logo...a ko ga je usvojio..?

• Podržavam 1

• MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova
  • Motocikl: Kawasaki J300 ABS

Kolege sa malo dužim forumskim stažom se sigurno sećaju da se pre nekoliko godina vodila slična diskusija. Doduše, u tom trenutku je postojala ideja da se umesto BJB foruma osnuje Asocijacija motociklista Srbije - "AMS" i na taj način čitava organizacija podigne na viši nivo. Zagovornici ove ideje su imali skoro iste ciljeve (bolja organizacija vožnji, ozbiljniji nastup u cilju zaštite čitave moto populacije itd.) Ako se ne varam, u tom cilju je pripremljen Statut, osmišljene članske karte i još mnogo toga, ali je sve bilo uzalud. Većina fotumaša je očigledno tu upravo zbog "labave" organizacije a oni koji žele nešto više su se jednostavno učlanili u neki pravi moto klub.

Zato smatram da ne treba insistirati na reorganizaciji MSC-a jer se plašim da će to negativno uticati na ono što smo do sada zajednički postigli.

• Podržavam 4

Овако, не желим било кога да увредим, али би замолио људе, који никад у животу ниси били ни на једној вожњи МСК-а, са се уздржају од гласања овде. Ипак је ово ствар, о којој одлуку треба да донесу они, који су активни у клубу. Благодарим.

Ovo je već viđen obrazac demokratije... Citiran je tvoj komentar na JAVNU temu Predlozi za majice

Ја не знам колико си пратио макси скутер подфорум,али од пролећа од када је уведен нови лого као пришивак,било је две велике и неколико мањих интернационалних вожњи,тако да смо у региону већ виђени ко смо и одакле смо..и бар сам ја и браћа са којом сам путовао наишао на веома позитивне реакције,код бајкера а и код људи уопште!!!

O ovome sam pisao u prethodnom postu :takoje:

`Nemo s ljutis Bigi,ja sam samo izneo moje misljenje.

Sto se tice koliko pratim forum...pa,kad imam vremena,to je hobi i mozda nekad ponesto i promakne.

To sto ste vidjeni i poznati ne znaci da ste najpoznatiji.

Sto se tice pozitivnih reakcija....ima i negativnih.

Ako se ime kluba brendira(фабричку марку; заштитни знак; врсту или тип производа; заједничку ознаку за све информације о неком производу или услузи...производ, обичај, поступак или популарну личност који су постали познати у свету; одређена очекивања конзумента од неког производа или услуге)onda i dalje stojim pri misljenju da treba da ide latinica jer,kao sto sam vec rekao,kad vec klub ima sve strane reci onda te reci gube boju i smisao na cirilici.

Slazem se da treba cuvati nas jezik i izbegavati koriscenje stranih reci u nasem jeziku jer lagano odumire,ali ne treba preterivati.

Ako se pak vezuje stvar pisma za patriotizam i Srpski jezik,kao i ocuvanje nacionalnog dobra,onda treba da jasemo konje a ne motore.

Kako god,opet kazem da je to moje misljenje....pa zato glasamo.

Kupicu majicu sta god da pise na njoj.

Vise mi je iskreno stalo do voznji i druzenja ali drago mi je i da pomognem klub,na nacin na koji ljudi koji zive za njega,vole i hoce,da ga prezentiraju drugima.

У реду је. Дао си своје мишљење гласањем ....видели смо.

Замолио би те само да не гушиш тему...гласање је у питању а не шта ћемо да радимо,возимо, ко ће којим писмом да пише, шта ће да носи.....

Ovakav način komunikacije će verovatno biti poželjan u klubu, i rado viđen :care:

• BJB Maxi Scooter Club, 863 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP

Neki mozda nemaju dovoljno razvijenje kognitvne sposobnosti da jasno komuniciraju pa cu malo kristalizovati stvari

tema : Poboljsanje organizacije

prvo: organizovanje voznji sa vise od 10 ucesnika,zbog POBOLJSANJA grupnih voznji trebalo bi organizovati nabavku radio stanica

dva: majice na cirlici ili latinici su nebitne za organizaciju jer tema glasi poboljsavanje organizacije ne pismo maski skuter kluba

tri: lično bi voleo da se oformi neki objekat gde bi mogli da se okupimo s tim sto sam svestan da je to tesko izvodivo zbog nepovoljne finansijke klime ali nek stoji tu u podsvesti mozda se izrodi neka racionalna ideja

cetiri: msm da bi bilo bolje pro forme ozvaniciti klub,sad sa pravne organizacije ne znam sta sve to nosi ,troskovi,izrada pecata pa molim nekog kompetentnijeg da se izjasni po tom pitanju,licno ne bi nista menjao u postojecoj strukturi i msm da bi skupstine i formalni izbori bili previse,zvanicnu prezentaciju u drustvu maksi skuter kluba predlazem zbog eventualnih beneficja koje bi to nosilo kada 2042 postanemo evropska unija,ni zbog cega drugog

iskreno sam izneo poboljsanja sto bi molio i ostale da iznesu pod tackama,brojevima... bez primitivnih reci i sarkazma

Kolege sa malo dužim forumskim stažom se sigurno sećaju da se pre nekoliko godina vodila slična diskusija. Doduše, u tom trenutku je postojala ideja da se umesto BJB foruma osnuje Asocijacija motociklista Srbije - "AMS" i na taj način čitava organizacija podigne na viši nivo. Zagovornici ove ideje su imali skoro iste ciljeve (bolja organizacija vožnji, ozbiljniji nastup u cilju zaštite čitave moto populacije itd.) Ako se ne varam, u tom cilju je pripremljen Statut, osmišljene članske karte i još mnogo toga, ali je sve bilo uzalud. Većina fotumaša je očigledno tu upravo zbog "labave" organizacije a oni koji žele nešto više su se jednostavno učlanili u neki pravi moto klub.

Zato smatram da ne treba insistirati na reorganizaciji MSC-a jer se plašim da će to negativno uticati na ono što smo do sada zajednički postigli.

Sale, hvala na tvom stavu (ne zato što se slažem sa njim). Molio bih i ostale drugare da se izjasne i kažu (napišu) šta misle o ovome jer svojim ćutanjem daju pravo 10-orici ljudi da sebe nazivaju većinom

Budite kulturni i iznesite svoj stav :takoje:

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

@Алексанто:Па зар и није аутоматски то и постао,нови лого обзиром да смо да ставили на јакне!?

• Integrisan, 9285 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

У реду. Када и ко је започео причу око тога пошто ти знаш?

Dobar si dobar, praviti se naivian u danasnje vreme zna biti dobra stvar...... znas ti mnogo bolje od mene, nema potreba da ti solim pamet.

Jedared si me zeznuo, ispao sam crna ovca ali nema veze, drugi put neces mo'c ponoviti.

• Podržavam 2

@Алексанто:Па зар и није аутоматски то и постао,нови лого обзиром да смо да ставили на јакне!?

Nije lepi moj: pročitaj prvi Rumbin mail upućen meni i temu koju je otvorio o prišivcima :takoje:

Laki stidi se!!!!!!! S T I D I S E !!!

Карло : Питао сам те да ми наведеш када сам то написао а ти ми кажеш да се стидим?!

Чега???

Да се стидим тога што си нафиловао мој пост?

Важи....1zdravo.gif

Дај нешто конкретно да причамо....не овако бзвз.

П.С. Немам чега да се стидим. Стојим апсолутно иза свега што сам рекао и увек ћу стати па макар и не био у праву.

• BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

I sutra kad se sretnu svi ljudi iz teme negde na ulici, kafiću, kafani..biće kao da ništa nije bilo.

Kao i obično :lol:

• Drug član, 1089 postova

Овако, не желим било кога да увредим, али би замолио људе, који никад у животу ниси били ни на једној вожњи МСК-а, са се уздржају од гласања овде. Ипак је ово ствар, о којој одлуку треба да донесу они, који су активни у клубу. Благодарим.

Ovo je već viđen obrazac demokratije... Citiran je tvoj komentar na JAVNU temu Predlozi za majice

Ја не знам колико си пратио макси скутер подфорум,али од пролећа од када је уведен нови лого као пришивак,било је две велике и неколико мањих интернационалних вожњи,тако да смо у региону већ виђени ко смо и одакле смо..и бар сам ја и браћа са којом сам путовао наишао на веома позитивне реакције,код бајкера а и код људи уопште!!!

O ovome sam pisao u prethodnom postu :takoje:

`Nemo s ljutis Bigi,ja sam samo izneo moje misljenje.

Sto se tice koliko pratim forum...pa,kad imam vremena,to je hobi i mozda nekad ponesto i promakne.

To sto ste vidjeni i poznati ne znaci da ste najpoznatiji.

Sto se tice pozitivnih reakcija....ima i negativnih.

Ako se ime kluba brendira(фабричку марку; заштитни знак; врсту или тип производа; заједничку ознаку за све информације о неком производу или услузи...производ, обичај, поступак или популарну личност који су постали познати у свету; одређена очекивања конзумента од неког производа или услуге)onda i dalje stojim pri misljenju da treba da ide latinica jer,kao sto sam vec rekao,kad vec klub ima sve strane reci onda te reci gube boju i smisao na cirilici.

Slazem se da treba cuvati nas jezik i izbegavati koriscenje stranih reci u nasem jeziku jer lagano odumire,ali ne treba preterivati.

Ako se pak vezuje stvar pisma za patriotizam i Srpski jezik,kao i ocuvanje nacionalnog dobra,onda treba da jasemo konje a ne motore.

Kako god,opet kazem da je to moje misljenje....pa zato glasamo.

Kupicu majicu sta god da pise na njoj.

Vise mi je iskreno stalo do voznji i druzenja ali drago mi je i da pomognem klub,na nacin na koji ljudi koji zive za njega,vole i hoce,da ga prezentiraju drugima.

У реду је. Дао си своје мишљење гласањем ....видели смо.

Замолио би те само да не гушиш тему...гласање је у питању а не шта ћемо да радимо,возимо, ко ће којим писмом да пише, шта ће да носи.....

Ovakav način komunikacije će verovatno biti poželjan u klubu, i rado viđen :care:

Mislim da je do ovakvih stvari i doslo jer nema preciznih pravila o donosenju odluka. Jednostavno nismo svi isti. Ja mogu da „progutam" neke stvari a neko ne moze i reaguje kako reaguje.

Drugo, mislim da je logicno da ne glasaju ljudi koji se ne voze sa nama. Sta je tu cudno? Nije nikakva diskriminacija niti je to nesto lose. Najnormalnija stvar.

Trece, cemu je uopste sluzila ona maskarada oko glasanja? Stvarno bi logicnije bilo da je svako uradio sta je hteo. Licno sam se vrlo glupo osetio posle toga.

У реду. Када и ко је започео причу око тога пошто ти знаш?

Dobar si dobar, praviti se naivian u danasnje vreme zna biti dobra stvar...... znas ti mnogo bolje od mene, nema potreba da ti solim pamet.

Jedared si me zeznuo, ispao sam crna ovca ali nema veze, drugi put neces mo'c ponoviti.

1lol.gif1lol.gif1lol.gif

Лепо сам те питао ко је и када започео причу о томе пошто си рекао да је то почело пре годину дана а ти избегаваш да ми даш одговор?

Чак иако знам (а прилично сам сигуран да не знам) подсети ме тј обелодани овде па да сви знају! Посоли ми памет молим те.

Другу реченицу нећу да коментаришем јер сам ипак савестан човек и уздржаћу се а знам и више него што бих требао.

Нека остане на томе да сам те зезнуо и извини због тога.1zdravo.gif

Само те молим да ово прво испоштујеш и одговориш!

Хвала унапред.

• BJB Maxi Scooter Club, 329 postova
  • Motocikl: HONDA CTX700 DCT

П.С. Немам чега да се стидим. Стојим апсолутно иза свега што сам рекао и увек ћу стати па макар и не био у праву.

ja bih rekao da imaš ... jer onaj ko ima muda da prizna grešku je ipak evolutivno na malo višem nivou od onog ko tvrdoglavo stoji iza nečega čak i kad zna da nije u pravu ... a ti si se upravo samoinicijativno svrstao među ove druge ... 1Mina.gif

• Podržavam 1

I sutra kad se sretnu svi ljudi iz teme negde na ulici, kafiću, kafani..biće kao da ništa nije bilo.

Što bi rek'o Dragan torbica: A u stvari neće ;)

• Drug član, 1089 postova

Pa ne bi trebali da ovo prenosimo na licni nivo. Odnosno ne bi trebalo da se stav oko funkcionisanja kluba odrazi na medjusobne odnose. Vidim da je bilo dosta licnih prozivki doduse. Mislim da to ne bi trebalo koristiti kao nekakve argumente u raspravi.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja