FJCharlie 2322 Napisano Decembar 28, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan HO HO HO! dame i gospodo, VOILA! tagujte se, shareujte itd 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan FJCharlie - svaka cast za fotke, pogotovo to sto si uspeo da pokrijes celo desavanje Ja sam nosio aparat ali nisam previse fotkao, na kraju sam najvise vremena proveo na stolu gde smo crtali pa odatle i imam najvise fotki. Evo par komada od mene: Timski rad Untitled by Vule07, on Flickr Umetnik by Vule07, on Flickr Gde god krenes, STenrau nacrtaj Popsy i ST by Vule07, on Flickr Vesela druzina Untitled by Vule07, on Flickr Untitled by Vule07, on Flickr Untitled by Vule07, on Flickr Untitled by Vule07, on Flickr A od kuma... by Vule07, on Flickr Untitled by Vule07, on Flickr Zagrljaj Untitled by Vule07, on Flickr Pozeri Untitled by Vule07, on Flickr STenara i zuta "afrika" Braca by Vule07, on Flickr 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 28, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nego shta! gepekovan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Decembar 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam rekao, 23h kasnije upload fotki na Fb je u toku..uskoro i linAk ka njemu. Izvolite: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152674358929531.1073741865.530374530&type=1&l=bb4db678b8 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 29, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Momci i devojke, sviiiiiima, svaka cast!! Skidam kacigu! Posto sam bio u kontaktu sa vaspitacima i direktorkom Doma zelim da vam prenesem i njihovu veliku zahvalnost za uspesnu akciju, a zahvalnost dece je nemerljiva. To ste osetili pa vam o tome ne moram ni pisati. Direktorka je imala jos jednu molbu za sve fotografe, ako je moguce skupiti slike na nekom prenosivom mediju koji bi joj ja dostavio kako bi oni postavili iste na svoj sajt. Kontaktirajte me na pp kako bi se oko toga dogovorili. Ako drugacije ne moze, postavite na neki file-sharing pa cu ja skinuti. Veli pozdrav Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acawroom 23 Napisano Decembar 29, 2014 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Motocikl: Vespa P200E Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Alexa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Decembar 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Fotografi su nam bili na visini zadatka uprkos teškim uslovima za rad i velikoj hladnoći :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Decembar 29, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nemam šta da dodam, sve ste rekli i opisali. Jedino nekoliko fotki i kasnije nekoliko snimaka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Decembar 29, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da me neko poveze do trga, i punto mi crkao. Tamo cu u kombi... hvala Sukiju, banetu45 i ostalima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Decembar 29, 2014 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan HO HO HO!dame i gospodo, VOILA! tagujte se, shareujte itd Kao što sam rekao, 23h kasnije upload fotki na Fb je u toku..uskoro i linAk ka njemu. :)Izvolite:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152674358929531.1073741865.530374530&type=1&l=bb4db678b8 Momci, želim da vam kažem da dajete ogroman doprinos ovim akcijama. Zahvaljujem vam se. Vaše fotografije uobličavaju sećanje na lepe trenutke, služe kao prepisana terapija u momentima kada duhom padnemo, a one koji nisu bili prisutni motivišu da se prvom prilikom pridruže. Čarlišu sam već hvalio u prethodnim akcijama, a drago mi je što mogu da hvalim i tebe, Aleksa. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 183 Napisano Decembar 29, 2014 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se prikljucim sa jos par fotki... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Decembar 29, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Milose, svaka cast - odlicne fotke Steta sto nisi mogao sa nama, za sledecu godinu nema izgovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 29, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Fotografi su nam bili na visini zadatka uprkos teškim uslovima za rad i velikoj hladnoći :care: bogami ja znam za sledechi put neke debele rukavice, jer sam uhvatio sebe kako pritiskam telo aparata umesto dugmeta za fotkanje HVALA! HO HO HO!dame i gospodo, VOILA! tagujte se, shareujte itd Kao što sam rekao, 23h kasnije upload fotki na Fb je u toku..uskoro i linAk ka njemu. :)Izvolite:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152674358929531.1073741865.530374530&type=1&l=bb4db678b8 Momci, želim da vam kažem da dajete ogroman doprinos ovim akcijama. Zahvaljujem vam se. Vaše fotografije uobličavaju sećanje na lepe trenutke, služe kao prepisana terapija u momentima kada duhom padnemo, a one koji nisu bili prisutni motivišu da se prvom prilikom pridruže. Čarlišu sam već hvalio u prethodnim akcijama, a drago mi je što mogu da hvalim i tebe, Aleksa. HVALA! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 29, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštenje: zaboravljene su cipele u kesi kod ozvučenja, nek mi se na pp javi vlasnik. Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Decembar 29, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/aleksander.arsic.9/media_set?set=a.10205445714526016.1073741837.1344911052&type=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Decembar 29, 2014 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek sam pod utiskom ljudi, previse je ono emocija za mene za jedan dan ! Pocev od okupljanja ispred skupstine, lepog vremena i sunca, prve voznje u koloni motociklista i naravno ona cudesna deca. Mislim da su ta deca veci poklon nama nego bilo sta sto smo mi njima doneli... Ono sto je na mene ostavilo najveci utisak je kako su ta deca lepo vaspitana! Prilaze, upoznaju se, ljubazno pitaju da se slikaju na motoru, nestvarno... Bio je jedan momak koji je trazio nekog Duleta za neke diskove, pa gde si bre Dule?! Evo jos par fotki kod skupstine: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 29, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jel ima ko fotku mene u gepeku? volio bih to da vidim iz druge perspektive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Decembar 29, 2014 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @ FJCharlie & @ AlexaBGD - momci, svaka čast za trud i hvala za fotografije; plaćam piće kada se sretnemo. @ milosducati - dobar osećaj i oštro oko; koji objektiv je u pitanju? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 135mm f2 L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Decembar 30, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i bravo za muzičare, evo deo atmosfere. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 30, 2014 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan BJB Moto Deda Mraz Akcija 27.12.2014.-Charity Ride, Belgrade Akcija 100% uspela, a i vreme nas je posluzilo... Veliko hvala na Video podrsci GoProShop.rs-u i Dejan Markovic Manhattan koji mi uvek velikodusno ustupe GoPro kameru na koriscenje. Veliko hvala i Aleksandar Pejčinović i Marko Vrcelj- Marko Vrcelj Photography na lepim fotkama. Veliko hvala svima koji su pomogli akciju... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 183 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan @drs Hvala, upravo ovo sto Marko07 rece 135-ica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Decembar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Drvodelja Nije prvi put, fotkao sam ja i prošle godine celu akciju, kao i Uskršnju posetu... Ali, veliko Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 31, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Od mene skroman doprinos sa fotkama...vec 4ta mraz akcija na kojoj sam ucestvovala...ali svaka je posebna i emotivna... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Januar 8, 2015 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek se pitam,kada god dodjemo na one velike stepenice , ispred one velike bele kuce ,gde obavljamo fotografisanje, pred polazak za Sremcicu, ko tamo zivi i kakvi su to domacini. Nikada ne izlaze da pitaju ,sta radimo na njihovim basamcima, zasto smo obuceni u deda mrazove i gde idemo. Pravi srpski domacin uvek izadje pred svoju kucu i pita se sa putnicima namernicima, ponudi i podeli ono sto se zatekne u njegovoj kuci. Nekada je to solja toplog caja a nekada solja toplog razgovora. Vrata su zatvorena , domacina nema, krecemo velikog srca. Zao mi vas je domacine sto ste stvarno mali a i vas domali a i vas veliki,sto nikada necete osetiti u svojim srcima ono sto mi osetimo u zagrljaju i druzenju sa decom iz doma u Sremcici. Hvala BJB na odlicnoj organizaciji ,svim ljudima koji su ucestvovali , posebno ljudima koji su dosli iz daleka kao i onima koji su bili spreceni da dodju.Hvala onoj deci sto nas cine boljim. Svaka ti cast kolega !!! Sve si rekao!! Sve u svemu u pojedinim trenucima -6 i poledica na kolovozu nam nije smetala! Dace Bog da se svi ponovo skupimo sledece godine samo u jos mnogo vecem broju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...