knezmoto 642 Napisano Octobar 19, 2014 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svi su odlični ali samo jedan je DOKTOR... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 19, 2014 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Danas su gume u kombinaciji sa vremenom bas dosta uticale. Dosta ih je popaslo radi guma, pa i Lorenzo se zeznuo sa gumama, nije mu prvi put. Rossi se drzao konstantno, stari macak, mada eno Markez rece da je popasao kad je spustio ritam i da jednostavno ne zna sta se desilo. Lorenzo nije imao nacina da odgovori, posto je izgleda razduzio prednju prerano. Cal je mozda mogao malo i da popusti, nije mu mogao Lorenzo nista, a ostali su bili daleko. Zao mi je Espargara, obojice, pogotovo Aleixa. I na kraju anemicni dodje na podijum, a nije ga zasluzio Cak devet vozaca nije zavrsilo. Bas nezgodna trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 19, 2014 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 1 25 46 Valentino ROSSI ITA Movistar Yamaha MotoGP Yamaha 176.7 40'46.405 2 20 99 Jorge LORENZO SPA Movistar Yamaha MotoGP Yamaha 175.9 +10.836 3 16 38 Bradley SMITH GBR Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 175.8 +12.294 4 13 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Ducati Team Ducati 175.6 +14.893 5 11 8 Hector BARBERA SPA Avintia Racing Ducati 174.5 +30.089 6 10 19 Alvaro BAUTISTA SPA GO&FUN Honda Gresini Honda 174.5 +30.154 7 9 45 Scott REDDING GBR GO&FUN Honda Gresini Honda 174.5 +30.158 8 8 7 Hiroshi AOYAMA JPN Drive M7 Aspar Honda 174.3 +33.166 9 7 15 Alex DE ANGELIS RSM NGM Forward Racing Forward Yamaha 174.3 +33.577 10 6 69 Nicky HAYDEN USA Drive M7 Aspar Honda 174.2 +34.144 11 5 68 Yonny HERNANDEZ COL Energy T.I. Pramac Racing Ducati 173.9 +39.468 12 4 9 Danilo PETRUCCI ITA Octo IodaRacing Team ART 172.7 +56.684 13 3 70 Michael LAVERTY GBR Paul Bird Motorsport PBM 171.6 +1'12.813 14 2 63 Mike DI MEGLIO FRA Avintia Racing Avintia 170.5 +1'28.050 Not Classified 35 Cal CRUTCHLOW GBR Ducati Team Ducati 176.4 1 Lap 44 Pol ESPARGARO SPA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 175.9 3 Laps 41 Aleix ESPARGARO SPA NGM Forward Racing Forward Yamaha 175.7 7 Laps 6 Stefan BRADL GER LCR Honda MotoGP Honda 175.7 8 Laps 93 Marc MARQUEZ SPA Repsol Honda Team Honda 177.4 10 Laps 23 Broc PARKES AUS Paul Bird Motorsport PBM 170.2 14 Laps 26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda 171.5 21 Laps 29 Andrea IANNONE ITA Pramac Racing Ducati 173.9 22 Laps 17 Karel ABRAHAM CZE Cardion AB Motoracing Honda 170.6 23 Laps Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Octobar 19, 2014 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko anemicni nije zasluzio podijum toliko i Rossi nije zasluzio pobedu !!! Markez vec dugo bez pobede.... proradili su gremlini i kod njega.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 19, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas su gume u kombinaciji sa vremenom bas dosta uticale. Dosta ih je popaslo radi guma, pa i Lorenzo se zeznuo sa gumama, nije mu prvi put. MM, Pol E. i Kal su koristili nove asimetrične prednje pneumatike. VR46, 99 i Bredli su koristili prednje eksta meke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Octobar 19, 2014 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Markez ih je odrao 4 sekunde... to je ipak mnogo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 19, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Markez ih je odrao 4 sekunde... to je ipak mnogo .... I onda je odrao reklamu sa kombinezona za sve 4 sekunde AJMO GERONTOLOZI !!! go VALE GO 46 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 19, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Danas je odrao samo pantalone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 19, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Pu, Milky! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 19, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je stvarno istina da je Calvina zabolelo dupe da se potrudi da vozi Ducatija kao što ovi SK mandrili pričaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 19, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, baš mi je žao cele ekipe koja se družila sa travom (sem Abrahama). Svi su zveketali dok su se borili. Respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Octobar 19, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Markez koliko je bio veverica u prošloj trci, ovde je bio previše lucidan, hteo da pokaže ko je gazda, pa mu se vratilo u bulju...Deda objasnio Lorencu, ali upišao sam se od smeha, kada Lorenco pokazuje motor Rosiju, kao u fazonu, gume me jebale, inače bih te razvalio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 19, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nije zasluzio ovo ono ma idi bre DOKTOREEE 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 19, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Jorge Lorenzo 2 hrs · [/url]Mala suerte con el neumático defectuoso pero mucha suerte con el resultado! / Bad luck with the defective tyre but very lucky with the result! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Octobar 19, 2014 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta kaze pametan covek. I to je majstorija, da osetis da sa gumom nesto nije u redu i da ostanes na nogama. Nego...da mi nesto pojasnite, ozbiljni pratioci ovog ludog sporta. Trku sam gledao jednim okom, bez tona i ucinilo mi se da je u jednoim trenutku reziser prikazao boxove gde svi uzurbano priremaju motor za zamenu. Sam ja to video dobro? Primetio sam, doduse nesto kasnije kada sam se malo rasanio i koju kap kise na objektivu kamere. Da nije padanje bilo malo i zbog toga, prica li ko sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 19, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam, doduse nesto kasnije kada sam se malo rasanio i koju kap kise na objektivu kamere. Da nije padanje bilo malo i zbog toga, prica li ko sta? Ne. Trka je krenula kasnije nego obično, zbog fanova u Evropi što se odrazilo i na temperaturu na stazi. Oni koji su pljusnuli sa asimetričnim pneumaticima su svi pali na desnu stranu što govori da se tvrđa mešavima brzo hladila. U Hondi kažu da je asimetričan pneumatik bio jedina opcija za njih, Kal kaže da je morao da koristi asimetričan pneumatik jer je na testu u Martu "pojeo" ekstra meki p. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Octobar 19, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Koliko anemicni nije zasluzio podijum toliko i Rossi nije zasluzio pobedu !!! Markez vec dugo bez pobede.... proradili su gremlini i kod njega.... ?? Šta je trebalo da uradi pa da ZASLUŽI pobedu??Da je startovao iz boksa bilo bi verovatno isto... Није човек рекао да Роси није заслужио победу, већ да је Бредли заслужио подијум исто као што је и Роси заслужио победу,односно падом возача испред њих, а обојица су зарадили своје позиције, јер је данас било успех само завршити трку на точковима. С` тим што би Роси имао више шансе да стигне Маркеза него да се Смитх домогне па чак и петог места да су завршили сви ови што су попасли. ШББ-КББ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 19, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ali B. Smith na podijumu Za CRU-a sam bio uveren da će da zvekne. Rossi beži 12 bodova Lorenzu, biće zezanja u Sepangu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 19, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi beži 12 bodova Lorenzu, biće zezanja u Sepangu. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 19, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A, da.. pao CRU u međuvremenu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 20, 2014 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Није човек рекао да Роси није заслужио победу, већ да је Бредли заслужио подијум исто као што је и Роси заслужио победу,односно падом возача испред њих, а обојица су зарадили своје позиције, јер је данас било успех само завршити трку на точковима. С` тим што би Роси имао више шансе да стигне Маркеза него да се Смитх домогне па чак и петог места да су завршили сви ови што су попасли. ШББ-КББ Upravo to sam htio da kažem, ispred Rossija je popasao SAMO Markez, a ispred anemije je morala da padne armada, uostalom, Rossi je već ove godine pokazao da može na prvo mjesto, a Smith, pa baš se ne sjećam tih njegovih podijuma. A mučeni A. Espargaro, baš nije imao sreće, nije ni čudo što je raspizdio po motoru. I dok je bio na točkovima, drao je Smitha, a nije njegova klasa. Ne znam ko drži Smitha, dođe mu kao Pedrosa u Yamahi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 20, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko drži Smitha, Jaki sponzori i ovaj lik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 20, 2014 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Iako nisam gotivio Smitha jos od 125 cinjenica je da on odradjuje posao maksimalno korektno. Ne znam zasto vam toliko smeta. Zna se da ce biti drugi vozac i vodonosa i svestan je toga. Na kraju krajeva vise me nervira Iannone koje je vise u pesku i kada pogledamo Smith je ispred njega u generalnom a na 8-9 bodova za Pol i A.Espargarom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Markez ih je odrao 4 sekunde... to je ipak mnogo .... I onda je odrao reklamu sa kombinezona za sve 4 sekunde AJMO GERONTOLOZI !!! go VALE GO 46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan GOOO Vale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...