bdada 14015 Napisano Jun 16, 2014 moto merkat °°, 4877 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Vecita dilema,dali je deo original ili fals? Pokusavajući prepoznati dali je svecica original ili ne nailazio sam na svakakva objasnjenja e sad ovo je cisto moje zapazanje i poredjenje. Na prvoj slici su dve svecice kupljene u Madjarskoj,proizvod za EU,na obe svecice su oznake utisnute tj odstampane na istom mestu,oznaka na keramici(NGK R),utisnutu brojevi na mestu za kljuc(k02...),vide se sa leve strane i sve sam ih slagao da im ti brojevi stoje na istom mestu kada ih slikam i oznaka svecice ispod toga(DPR8...)! Na ostalim svecicama (kupljene kod nas) te oznake se ne poklapaju,e sada dali je to puka slucajnost? Mada ne verujem, poredjenjem je vidno losija stampa,utisnuti brojevi (plice,dublje) i ostalo... Evo slika pa prosudite sami! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 16, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja narucih 2 seta Densa iz Engleske i ne razmisljam. Sto god mogu narucujem preko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12497 Napisano Jun 16, 2014 Ne silazi, 7301 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Desavalo mi se dok sam vozio skuter da montiram novu NGK i da traje 50-100km. Od tada samo Denso, kupljene van. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 632 Napisano Jun 16, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan A gde su kod nas kupljene mislim ove sto se ne poklapaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 16, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan hiljadu puta sam rekao da svaki kupljen kod nas NGK je krs i sranje. ko god da je uvoznik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14015 Napisano Jun 16, 2014 moto merkat °°, 4877 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan A gde su kod nas kupljene mislim ove sto se ne poklapaju Sve su kupovane kod "renomiranih" dilera i uvoznika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 16, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ngk-sparkplugs.jp/english/techinfo/fake/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jun 16, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ngk-spark.../techinfo/fake/ Krades mi sliku http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/102306-svecice-ngk/page__p__1641647__fromsearch__1#entry1641647 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 16, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja, Google je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14015 Napisano Jun 16, 2014 moto merkat °°, 4877 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ngk-spark.../techinfo/fake/ Krades mi sliku http://forum.bjbiker..._1#entry1641647 Nije problem sto ti je acim "ukrao" sliku nego ovi falsifikatori pa dobili instrukcije! Zbog te slike sam poredio svecice i kada bi gledali sliku i svecicu moglo bi i da prodje,tek kada sam ih poslagao uvideo sam razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Jun 16, 2014 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti denso u SRB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Jun 16, 2014 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti denso u SRB? Ja sam kupio u Kompp- u Batajnici prosle godine,presao 18000 km,nikakav problem.Sutra mi stizu nove iz Motobike-Kać,videemo kakve su.Dosta su jeftinije nego u Kompp-u,bas dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2509 Napisano Jun 16, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2619 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo kod mene u Zemunu u Prvomajskoj ulici na uglu sa Železničkom ulicom. Za sada rade OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 16, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupovao NGK u MASSu i nikad problem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 16, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da je pametnije kupovati Denso, za njega ni falsifikatori nisu čuli, a odlična svećica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na oko mi deluju isto. Ali razlicita pakovanja mi ubacise crva sumnje. Sa svecama iz Mass company nisam imao problem. Ali mass su zatvotili u N.S. kupio sam ubprodvanici u kojoj sam nasao. Ranije, Denso mi je izdrzao pola sezone. Rekoh da uzmem ipak NGk. Ali ovaj sada ngk sam uzeo na 2 razlicite lokacije u Cubi NS i Sigmatic Moto Futog. Razlicita su pakovanja... a nisu jeftine , da li je upitna originalnost zbog pakovanja? Promenio pre 2 sati član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...