alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 5, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan @sale-kum Moracu to da sredim.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Jun 5, 2021 BJB Maxi scooter club, 1661 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @alagor2000@gmail.comnapravi to da bude kao fabrika. Ovako ces imati kljuc za bravu,rezervoar i od kofera... 3x komada,ako dodas kucu,garazu,sve je to bezpotrebno. Km nije merilo stanja,ljudi prelaze preko 100 000km pa i dalje ide. Sto se tice rolnica i to na fabriku vrati i opet ce lepo ubrzavati. Bev je zverka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jun 5, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan za oprugu rezervoara za T400 i za nesto iz Malossijevog programa neka pise u inbox, narucujem. Jedan update: pocela je bila pumpa za gorivo da mi kmeci, cim sam presao na bolje gorivo (probao sam obicno aditivirano i drugo sa navodno vise oktana) prestala je da kmeci i usledilo je smanjenje potrosnje za 0.3 - 0.5L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 5, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan @DaliborBP Bev je povozan da je to cudo. Juce sam probao.i x8, ni blizu Beva.Bev kad da vozim godinama.Mana je jedino sto ne moze ni polukaciga ispod sjedista. Mora kofer.Dao mi drug da vozim 7 dana pa da onda odlucim da platim lili ne. 1000 e odmah i jos 350 e u septembru.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11147 Napisano Jun 5, 2021 Ne silazi, 2237 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Bev ima zamerku na sediste,nekako je malo i neudobno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 5, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Bev ima zamerku na sediste,nekako je malo i neudobno.Meni je vise klizavo kad kocim, klizim napred.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @alagor2000@gmail.com B'ate, tema je honda... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 819 Napisano Jun 5, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpa sto je apsolutno tacno, ja sa mojih 183/75 sam super sto se tice polozaja na bevu ali sediste bi trebalo da je malo podignuto i nekog boljeg materijala koji ne klizi..sto znaci preraditi ga , cak sam negde procitao da ga na neki nacin i podizu u prednjem kraju.. a da ide lagano to da, za grad je neprevazidjen.., za duze tu i tamo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11147 Napisano Jun 5, 2021 Ne silazi, 2237 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 185cm/100kg onaj vozacki deo sedista je poprilicno mali.Na sadasnjem Bevu ne klizi,ali na proslom tureru kad naglo kocim skliznem za sedista napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, MaxiS je napisao: B'ate, tema je honda... Khm, khm Ova tema je dobra, skut je dobar, i pratim je da vidim sta ima, a svaki put kad otvorim, vidim temu o "bevu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojke1207 8 Napisano Jun 8, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Имао сам исти проблем клизања са седишта и на препоруку другара и прочитане теме од стране Сателиса пресвукао сам седиште код Срђана и проблем решен !!! Топла препорука !! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojke1207 8 Napisano Jun 8, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Мало смо га и модификовали ( повисили и избацили фабрички наслон ) ! Добили пар сантиметара у дужини и бољи положај седења ! Не ударам коленима више од таблу !! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Jun 9, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Прејако изгледа, јел можеш да ми пустиш број Срђана у ПМ. Да шаљем и моје да уради. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan у ПМHahaha, sjajna slučajna greška! Umesto PP (privatna poruka) ti bi da šalješ u... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Jun 9, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, lomitelj je napisao: Hahaha, sjajna slučajna greška! Umesto PP (privatna poruka) ti bi da šalješ u... Хахаха, а није грешка навика ми је "pm" private message. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al' na ćirilici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojke1207 8 Napisano Jun 9, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Срђан тапацирање седишта 061/658 90 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jun 10, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan @k1z4 @Predator016 @root012 Imam obavestenje u vezi cuvene opruge za plasticni poklopac rezervoara. Krenuo sam da narucujem preko neta medjutim u poslednjem trenutku slucajno pronadjem broj originalnog Honda dela. Uspeo sam da porucim 5 opruga preko Honda Stojanov. Rok isporuke je 2-3 nedelje. Cena je nepunih 700 dinara po komadu (toliko kosta kod njih, ja samo cinim svima nama uslugu, nista ne naplacujem). Kada stignu javicu vam se pojedinacno da se dogovorimo oko slanja. Da znaju i drugi jer je trazena roba, OEM broj dela je 64322-MFT-640. SPRING, PLATE 64322-MFT-640 Search by part number # HONDA Motorcycles & ATVS Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-HONDA.COM Pricamo o ovome 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Jun 10, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo legendo...Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Jun 10, 2021 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu i ja preventivno ako nekada resim da kupim hondu Salim se. Svaka cast na gestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jun 10, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan @k1z4 @Predator016 @root012 Imam obavestenje u vezi cuvene opruge za plasticni poklopac rezervoara. Krenuo sam da narucujem preko neta medjutim u poslednjem trenutku slucajno pronadjem broj originalnog Honda dela. Uspeo sam da porucim 5 opruga preko Honda Stojanov. Rok isporuke je 2-3 nedelje. Cena je nepunih 700 dinara po komadu (toliko kosta kod njih, ja samo cinim svima nama uslugu, nista ne naplacujem). Kada stignu javicu vam se pojedinacno da se dogovorimo oko slanja. Da znaju i drugi jer je trazena roba, OEM broj dela je 64322-MFT-640. SPRING, PLATE 64322-MFT-640 Search by part number # HONDA Motorcycles & ATVS Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-HONDA.COM Pricamo o ovome Ma da li je ovo moglo da se napravi u nekoj kućnoj režiji Mislim za 700kinti se ne vredi cimati, ali opet...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 128 Napisano Jun 10, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Štef je napisao: Ma da li je ovo moglo da se napravi u nekoj kućnoj režiji Mislim za 700kinti se ne vredi cimati, ali opet... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Malo da pametujem oko kućne režije . Mašinac sam po struci,privatnik oko 38 godina i još unek ništa ne znam u zanatu. U pitanju je opružni čelik ili što bi prost narod rekao feder. Druga stvar , ovo rađeno na presi u alatu koji recimo cca košta 20,000€ Garaža majsori u unuštili prave majstore,jer kada nešto zaseru porede ih sa pravim majstorima. Tebi Zigi011 svaka čast na cimanju oko nabavke . Promenio Jun 10, 2021 član rajmax63 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jun 10, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga vala ne bih pravio ni da je 30e, preko toga bih mooozda razmislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jun 10, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da pametujem oko kućne režije . Mašinac sam po struci,privatnik oko 38 godina i još unek ništa ne znam u zanatu. U pitanju je opružni čelik ili što bi prost narod rekao feder. Druga stvar , ovo rađeno na presi u alatu koji recimo cca košta 20,000€ Garaža majsori u unuštili prave majstore,jer kada nešto zaseru porede ih sa pravim majstorima. Tebi Zigi011 svaka čast na cimanju oko nabavke . Pitam, ne se razumem... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Jun 13, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Drugari šta stoji na ovom srafu što sam označio? Vidi se da je bila plastika. Na slikama vaših motora mi se cini kao da je poklopac. Dali je bitan ili može i bez njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...