Jump to content

Moto Zajednica

Bojke1207

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Zemun
  • Motocikl
    Honda Silver Wing 400

Poslednji posetioci profila

113 profile views

Bojke1207's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Ја сам у Делти семеринг радилице чекао месец дана и на крају ми дали погрешан !! А иста прича у почетку , стиже као за 10-15 дана !
  2. Другари једно питање за вас ако је неко имао сличан проблем . На вишим обртајима почне да пали и гаси таблу , али се сам агрегат не гаси , иде нормално ? После тога и на нижим обртајима то ради , угасим упалим све нормално док опет не одем у више обртаје !
  3. Срђан тапацирање седишта 061/658 90 20
  4. Мало смо га и модификовали ( повисили и избацили фабрички наслон ) ! Добили пар сантиметара у дужини и бољи положај седења ! Не ударам коленима више од таблу !!
  5. Имао сам исти проблем клизања са седишта и на препоруку другара и прочитане теме од стране Сателиса пресвукао сам седиште код Срђана и проблем решен !!! Топла препорука !!
  6. Питање за искусније чланове !? Када кочим имам неки ход волана , помера се напред - назад !! Мислио сам да је због диска јер ми је био прилично укопан и кад сам га заменио мање је изражено ,, мрдање ,, али га и даље има !! Напред је некако мекан и има приличан ход амортизера и не цури нигде и виле су суве , али како сам читао на форуму фабрички је мекши напред ! Шта би могло бити ? Празније виљушке ? Можда лежај или .... ??
  7. Поздрав колеге ! Од недавно возим силвер 400 и интересује ме пар ствари !! Где могу да се купе жабице за пластику и део где је ова рупа изнад фара ??
  8. Hvala na dobrodošlici ! Komšija vidimo se !!
  9. Ja sam Miroslav , iz Zemuna sam i volim da vozim skutere !! Do sad sam imao Keeway Matrix 50 , Malaguti Madison 200 i sad Honda Silver Wing 400 !!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja