Satelis 15957 Napisano Februar 20, 2023 Integrisan, 9321 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Od SW ne odgovara na AA, juri Burgerove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 20, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi sam za novim akumulatorom, stari je na izdisaju, ali nigde ne mogu da nadjem od 12Ah, svi u dimenziji za silvera su od 12 i od 11Ah. (150x110x88). Po manualu kod mene ide od 12Ah, trenutno mi je Yuassa, uzeo bih EXIDE ili Vartu, da li da jurim AGM ili gel? Da li smeta da uzmem od 10 ili 11Ah, ako ne nađem od 12? Ne znam koliku startnu snagu imaju, ne piše u specifikacijama.. EDIT: Ne znam da li ima veze, ali kod SW akumulator leži na boku, nije uspravan kao kod većine.. Promenio Februar 20, 2023 član Predator016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3020 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 1061 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ti je pametno da uzimaš Vartu. Ja moju šaljem na reklamaciju i spremam im emotivnu čestitku, pa ako ne usvoje garanciju bar da mi ne bude žao.Inače, zeza od prvih meseci kupovine.I nisam jedini sa problematičnom Vartom.Za ostala pitanja ti ne mogu pomoći :-/Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Februar 20, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Predator016 je napisao: U potrazi sam za novim akumulatorom, stari je na izdisaju, ali nigde ne mogu da nadjem od 12Ah, svi u dimenziji za silvera su od 12 i od 11Ah. (150x110x88). Po manualu kod mene ide od 12Ah, trenutno mi je Yuassa, uzeo bih EXIDE ili Vartu, da li da jurim AGM ili gel? Da li smeta da uzmem od 10 ili 11Ah, ako ne nađem od 12? Ne znam koliku startnu snagu imaju, ne piše u specifikacijama.. EDIT: Ne znam da li ima veze, ali kod SW akumulator leži na boku, nije uspravan kao kod većine.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 20, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, sad mi je mnogo jasnije.. onda Exide definitivno, 11Ah Agm. Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15957 Napisano Februar 20, 2023 Integrisan, 9321 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Varta ni u ludilu.... Exide, Banner ili Fulbat. Trebaće ti sa Z oznakom jer je položen. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 20, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Uz rizik da ispadnem glup u drustvu, moram da pitam. Jel se ta Z oznaka nalazi u oznaci modela ili negde posebno? Konkretno me interesuje ovaj model YTZ14-BS EXIDE.Ima Z u oznaci, jel se to računa ili ima negde posebno da piše?Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 20, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo pitam jer sam malopre skinuo moj akumulator, i ne vidim nigde Z oznaku.. Stigao je s motorom, ali tek sad vidim da je slabiji nego sto treba. Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3020 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 1061 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Varta ni u ludilu.... Exide, Banner ili Fulbat. Trebaće ti sa Z oznakom jer je položen.'vako Z ili neko drugo? (Praštajte, morao sam, prilika je bila jedinstvena)Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Februar 20, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Predator016 je napisao: Ovo pitam jer sam malopre skinuo moj akumulator, i ne vidim nigde Z oznaku.. Stigao je s motorom, ali tek sad vidim da je slabiji nego sto treba. Sent from my SM-A515F using Tapatalk Taj je proizveden pre rata u Ukrajini, zato nema Z 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Februar 20, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motovip.ro/ytz14-bs-ytz12s---acumulator-exide-12v-11ah/8774.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15957 Napisano Februar 20, 2023 Integrisan, 9321 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Predator016 je napisao: Ovo pitam jer sam malopre skinuo moj akumulator, i ne vidim nigde Z oznaku.. Stigao je s motorom, ali tek sad vidim da je slabiji nego sto treba. Ovaj akumulator nije za SW ili ti YTX ne ide, skrati mu radni vek zbog polozaja u kom ne treba biti. YTZ recimo Fulbat gelski akumuletor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Februar 21, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Predator016 je napisao: Danas radio registraciju na silveru, mislim na produzenje registracije, cena 20700din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 21, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je i dalje ista cena registracije. Sa tehnickim?Inače kad već menjam akumulator, promeniću i svecice. Porucio sam NGK obične, iridijumske nemaju na stanju. Nisam ih menjao od kad sam uzeo motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 24, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uz rizik da ispadnem glup u drustvu, moram da pitam. Jel se ta Z oznaka nalazi u oznaci modela ili negde posebno? Konkretno me interesuje ovaj model YTZ14-BS EXIDE.Ima Z u oznaci, jel se to računa ili ima negde posebno da piše?Sent from my SM-A515F using TapatalkZ ti dođe ono kao "zaeban" Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 24, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sprdnja naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 132 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 1. 2023. at 9:29, N.F.S. je napisao: Cek, cek... Covek kupio skuter pa mu ga je Darko polupao?!? Cccccc... A ja mislio da je taj Darko dobar covek! Cccccc.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15957 Napisano Mart 21, 2023 Integrisan, 9321 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 1. 2023. at 11:46, Satelis je napisao: Bio je dobar, sta vise odlican primerak ondak se desilo sra*e Kao sto mozes videti tocak je stigao do rezervoara, ram pukao, upreden.... Ako mene pitas, bocni razanj da se vrti, gajba piva pored sebe pa polako rasturaj. Za 4-5h guma na jednu, plastika na drugu, gvozdje na trecu stranu... taman dok se prasence il jaga ispece. Odvoj sta je zdravo, oglas i krcmi polako. ima i onih koji ce ovakvo stanje "srediti" pa ...... On 7. 1. 2023. at 13:50, Alexa90 je napisao: Gledam prvu sliku, reko vidi ga isti kao moj što je bio, pa još i isti auspuh.. kad ono stvarno moj Čekaj, da dodamo malo dramatike Alex i ja sto smo okacili slike je jedan te isti motor polupan pa "opravljen". evo jedne sveze slike, upecao krakonja frankenstajna, kotrlja se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba odati priznanje i tom koji je tako nešto sklopio ponovo... Koliko je siguran takav motor posle havarije je pitanje, ali se svakako potrudio da ga sklopi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15957 Napisano Mart 21, 2023 Integrisan, 9321 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovakva havarija se ne popravlja jer tu gde je puko ram (pa jos upreden) bas u toj tačci dolazi do najvecih naprezanja. Dovoljno je da na jednom mestu pusti var, vremenom od vibracija, jaceg kocenja, rupa... linija krece da se siri, var se otvara i ondak ko grom iz vedra neba moze doci do crne hronike. Tako da se ciki koji ga je sklopio moze odati samo ludost. Meni je burazer profi varilac, sve sertifikate ima. Redovne rigorozne kontrole na godisnjem nivou ima gde dobije razne komade da zavari pa se isti salju na ispitivanje. Verujte da ni sam nisam znao kolika je to nauka od pripreme do krajnjeg rezultata, ni malo naivno kako se na prvu cini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Treba tu mnogo toga znati, a rek’o bi čovek samo zavaris. naravno za ovog sto je sklopio tako olupan skuter svaka čast Al u negativnom kontekstu. koliko li je samo na ulicama takvih… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22258 Napisano Mart 21, 2023 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih vam pricao sta sve kod nakupaca vidjam, par njih su mi prijatelji pa cesto i pre vlasnika (tog nakupca) motore vidim (dok uzimam sa prikolice). A jaoooooo! Da se najezis.... Naravno da se kupuje "sljam" gde je zarada dobra, evo ima 5 motora koji su skupi i dobri, stoje na oglasima, zarobio novac! Prodaje se krs koji se nasminka malo. Od puknutih ramova do kutije filtera vazduha pune miseva (usli ilegalno u zemlju! ), zavarene radilice, zavarene osovine, pokidani navoji iz aluminijuma pa zaliveno epoksijem... Kupe to ljudi, voze, bezbrizni 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade Rus 0 Napisano Mart 27, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Imam Honda Silver Wing 600cc 2001 god. Većinu stvari radim sam jer se kod majstora čeka do mesec dana. Na leru mi u većinu slučajeva lošije radi(ne smeta, ne gasi se samo ne drži jednacito obrtaje) a zato prima gas vrh bez ikakvog trzaja, savršeno. Da li će se ler rešiti ako se očiste dizne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15957 Napisano April 2, 2023 Integrisan, 9321 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Milanova makina kupljena od Gavre iz Subotice Svasta nesto je radjeno, ono sto mi je zapalao za oko je upravljanje. Ne da ga nema nego ne mozes 1m preci kako treba. Milan nema iskustva pa manje-vise nije mu mnogo cudno bilo.... meni katastrofa lose! osovina jedva je izasla ali ne zbog rdje vec zbog razlike u visinama lezajevi bas losi jedno sredjeno drugo zamenjeno amorti prepeglani sta reci za.... zatim ide skoro nisam video ovako nakucan lezaj Ni gume nisu sjajne, valjalo bi zameniti ali bar sad moze se normalno vozati bajk, ono je ludilo bilo kako se ponasa 230kg . 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2054 Napisano April 2, 2023 Skuteras, 3697 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta onaj originalan semering za lezaj guvernala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...