Zigi011 216 Napisano April 10, 2021 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da obezbedim isporuku preko Svajcarske. Ako nas ima jos pa da porucimo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 129 Napisano April 10, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan On 9.4.2021. at 6:14, Zigi011 je napisao: Slicna situacija se meni desila pre par meseci sa autom. Ja reko aj da se provozamo krug, cisto da vidim da li je u voznji kao sto je vizuelno. I prodavac kao ma ako nisi ozbiljan ne mogu, sad sam ga oprao drz ne daj, totalno neozbiljna prodaja. Ja u shoku, pruzim ruku i odem kuci. Medjutim nisam hteo da propustim potencijalno dobru priliku pa ipak polizem sto sam pljunuo, sto bi rekli. Pozovem ga i objasnim sta imam. Ispostavilo se kao jedna od boljih kupovina, auto besprekoran! Prodavac je jednostavno bio idiot, nije mu bio dan sta li.... Zigi011 Štef A zaboravili ste ovo sranje . Promenio April 10, 2021 član rajmax63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salehonda 0 Napisano April 18, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda Silver Wing Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , molim za pomoc ili odgovor , prosle godine sam kupio Hondu SW 400 sa predjenih 40 000 km, dosad sam pesao oko 5 000 km ,i za to vrijeme sam dosuo oko 0,5 l ulja u motor , uradjen je servis , ulje i filter , ali sam primjetio da mi je, na nekih 500-600 km potrosila oko 1 dcl ulja , napominjem da je motor suh kao barut da ne dimi ni hladan ni vruc, a ni u voznji. Pa eto ako je neko imao slicno iskustvo da podijeli sa mnom . Pozdrav iz Banjaluke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16421 Napisano April 18, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zdravo, nisi morao otvarati novu temu jer za ovaj model postoji vec tema. Dao si malo informacija da bi mogao dobiti valjan odgovor..... Da li je km prava ili je motor iz uvoza, koje je godiste motor, koje je ulje sipano kad je servis radjen i koja gradacija, koji je stil voznje i gde se tera tocak grad-magistrala ili autoban gde su vece brzine, koliko je sipano ulja kad je servis radjen? Pozzz 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salehonda 0 Napisano April 18, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda Silver Wing Prijavi odgovor kao problematičan Ne zamjeri , od nedavno sam na forumu . Da postavim pitanje na drugom mjestu na forumu ? Za kilometrazu nemam nista osim rijeci momka od kojeg sam kupio motor i da ga je on kupio sa 29 000 km , sad je 44 000 km, 2007. je godiste, ulje je ENI RIDE 10w-40 usuto je oko 2,5 l , stil voznje je radnim danom gradska voznja a vikendom otvorena cesta ,ne jurcam , bez autoputa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16421 Napisano April 18, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da zameram, admini ce spojiti temu sa postojecom. 14 godina star motor sa 44K na satu..... tesko da ce bidne istinito, izvrteo je sigurno vise jer Eni ulje nije loseg kvaliteta, pitanje je kako je odrzavan. Njemu je recimo ser. interval zamene ulja na 12K a to je bas velika km i preporuka je da se zamena radi na manjoj km ili ti 6 max 7K od poslednje zamene + ako je je imao flisovanje/curenje ulja na desnoj dekli lako moze biti da je radio na maloj i losoj kolicini ulja u agregatu. Probaj na sledecem servisu Eneos Max Performance 10w40, ako ti i njega bude trosio mnogo, slika je jasna kao dan.... glava, cilindar, klip, karike sve dole pa na sredjivanje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salehonda 0 Napisano April 18, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda Silver Wing Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salehonda 0 Napisano April 18, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda Silver Wing Prijavi odgovor kao problematičan Make sher your breather hose system is not plugged and that it is working good . If it is plugged or not working corectly that will make your Silverwing use oil. Malo sam cackao po nekom engleskom forumu pa mi je ovo izbacilo , pretpostavljam da se redi o nekom odusku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3166 Napisano April 18, 2021 8-bit, 1921 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Satelis je napisao: ako ti i njega bude trosio mnogo, slika je jasna kao dan.... glava, cilindar, klip, karike sve dole pa na sredjivanje. Generalnu da radi sa potrošnjom ulja 0.5L na 5000km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11528 Napisano April 18, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2415 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan :" dosad sam pesao oko 5 000 km ,i za to vrijeme sam dosuo oko 0,5 l ulja u motor , uradjen je servis , ulje i filter , ali sam primjetio da mi je, na nekih 500-600 km potrosila oko 1 dcl ulja" Meri ponovo mozda je ispario benzin iz ulja posle gradske voznje. Promenio April 18, 2021 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jedan_dva 81 Napisano April 18, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: 2022 NT1100 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Od prosle godine vozim SW T400 2010. godiste i prosto sam odusevljen motorom. Jeste tezak, ali sam i ja tezak 189cm 130kg pa se ćeramo. Kako sam u Podgorici i zujim po obali, slabo nalazim majstore i pa se snalazim na razlicite nacine. Vec sam maltretirao @Satelissa raznim pitanjima i covek je kao sto i videh na ovom podforumu genije gigantskih dimenzija Da bih odmah bio koristan clan ove zajednice, a znajuci na netu jako slabo ima videa i tekstova na engleskom o ovom motoru, pronadjoh danas italijanski forum na kojem ima podosta objasnjenja, tutorijala sa fotkama, skoro dobro kao ovo sto objavljuje @Satelis. Kome treba, evo adrese (nadam se da admini nemaju nista protiv): Archivio Tecnico WWW.SWCI.IT zveknite je u chrome, pa kad otvori, klik gore desno tri tackice i klik na prevedi na engleski, jer kontam da ce prevod na srpski da bude los. Super vreme, kraj ovoj covid igranci i mnogo bezbednih kilometara svima zelim! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16421 Napisano April 18, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mradomir je napisao: Generalnu da radi sa potrošnjom ulja 0.5L na 5000km? Mislim da nisi dobro razumeo, jedno je koliko je dosuo na 5.000km od servisa, drugo je koliko mu trosi ulja na 500/600km predjena. 1dl = 100ml ulja trosi na 500km predjena kako je napisao gore. 400ml na 2.000km = 500ml ulja potrosi na 2.500km predjan 1L ode na 5.000km a to je mnogo jer sledecu zamenu tj servis nece docekati sa uljem u motoru ako se gleda po knjizici i intervalu zamene na 12.000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brka21 16 Napisano April 26, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje vezane za fabricke rucice na SW ako neko zna, posle koje kilometraze je realno da budu solidno izlizane/estetski vec ruzne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1253 Napisano April 27, 2021 Zainteresovan, 802 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Meni su posle cca 30k km na satu kao nove. Mada to nista ne mora da znaci. Nit da je kilometraza prava, nit da mi ručice nisu menjane. Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano April 27, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 18.4.2021. at 20:00, mradomir je napisao: Generalnu da radi sa potrošnjom ulja 0.5L na 5000km? Sta ti nije jasno.....gumice ventila sami ventili kompresija se meri itd,,i eto posla cas Ne sme da trosi toliko na toj kilometrazia verujem da nije stvarana ,da je presao mnogoooo vise..Sa mojom sw600 sam isao dva put do Grcke i terao je kao djavola na autoputu od 140 do 160 km i bila je tada presla oko 77,000 gram ulja nije popila .A auto put i forsirana voznja su bas parametri za lepo skidanje ulja .. Promenio April 27, 2021 član srbenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano April 27, 2021 (promenjeno) Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Први пут чујем да силвервинг троши уље. То мора да је прешло бога оца... Promenio April 28, 2021 član root012 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k1z4 23 Napisano April 28, 2021 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja ovde upisem, kao novopeceni vlasnik SW-a! Utisci posle 300-njak kilometara su fantasticni, zaista sam prezadovaljan skuterom, ima taj neki problem tresenja prednjeg tocka pri brzinama vecim od 115km/h, ali detaljan pretres kod Dareta je vec zakazan, tako da cekamo u redu da se vidi sta je u pitanju kao i da vidimo kakva je situacija sa skuterom sa njegovih 60k predjenih i dal su pravi ili jok. Jedina zamerka, a to se ne tice samog skutera vec ostalih ucesnika u saobracaju je bezobzirnost vozaca automobila. Iskreno, nisam imao isksutava do sada sa voznjom "poveceg" skutera po gradu, samo sam slusao price drugih... ali dok se ne osetis kao akter tako necega, prosto ne mozes sebe ubediti da ima takvih (NE)vozaca... Ona dva pretinca napred su super prakticna i konforna stvar na SW-u, u desnom sam juce metnuo takticku palicu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 129 Napisano April 29, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se danas vozio. Kupio pre mesec i po dana i tek sada našao vremena. Motor ide veoma lepo. Sve je zategnuto i ništa ne zvoni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11654 Napisano April 29, 2021 Ne silazi, 2699 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa ladja ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 30, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan On 28.4.2021. at 15:58, k1z4 je napisao: Evo da se i ja ovde upisem, kao novopeceni vlasnik SW-a! Utisci posle 300-njak kilometara su fantasticni, zaista sam prezadovaljan skuterom, ima taj neki problem tresenja prednjeg tocka pri brzinama vecim od 115km/h, ali detaljan pretres kod Dareta je vec zakazan, tako da cekamo u redu da se vidi sta je u pitanju kao i da vidimo kakva je situacija sa skuterom sa njegovih 60k predjenih i dal su pravi ili jok. Jedina zamerka, a to se ne tice samog skutera vec ostalih ucesnika u saobracaju je bezobzirnost vozaca automobila. Iskreno, nisam imao isksutava do sada sa voznjom "poveceg" skutera po gradu, samo sam slusao price drugih... ali dok se ne osetis kao akter tako necega, prosto ne mozes sebe ubediti da ima takvih (NE)vozaca... Ona dva pretinca napred su super prakticna i konforna stvar na SW-u, u desnom sam juce metnuo takticku palicu. Tek ces se nagledati situacija. Sve mi se cini da nasi ljudi nikad gore nisu vozili... Svidja mi se ta ideja za takticku palicu, moracu da te iskopiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Maj 4, 2021 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari. Pocela je pumpa za gorivo da mi kmeci. Dok stojim na semaforu pocne, pa kad dodam gas da krenem prestane. Cuje se onako solidno, pre par dana je to krenulo. Jel to znaci da se sprema da krepa ili sta? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 129 Napisano Maj 4, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Zigi011 je napisao: Cao drugari. Pocela je pumpa za gorivo da mi kmeci. Dok stojim na semaforu pocne, pa kad dodam gas da krenem prestane. Cuje se onako solidno, pre par dana je to krenulo. Jel to znaci da se sprema da krepa ili sta? Zašto bi bila pred crkavanje . Možda ima neka prljavština. Kako god što pre da se skine i pregleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojke1207 8 Napisano Maj 5, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав колеге ! Од недавно возим силвер 400 и интересује ме пар ствари !! Где могу да се купе жабице за пластику и део где је ова рупа изнад фара ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11708 Napisano Maj 5, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4384 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Žabice pravi plastičar, a ta rupa ispod fara se ne popunjava ničim, samo idu dva šrafa u te dve rupe i to je to. Vidiš? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 6, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan "Ni sa čim" Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...