N.F.S. 22277 Napisano Januar 30, 2023 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sad radnju! Pre 10-ak godina sam izbusio gumu tu negde oko Cuprije, prednju, mislim da si mi bas ti dao na poklon jednu i spasio me... Ukoliko se ispostavi da mugu ovakvi tegovi kao sa slike (nista komplikovanije ovaj moj strugar ne ume) ja bih bio presretan da ti izradim par, plastificiram i licno donesem (ako neces cekati prolece poslacu ti postom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj je problem izgleda kicma i zato mi trnu ruke i bole me zglobovi tako da mozda i nije do tegova. Danas sam zastafio nekoliko srafova srafcigerom malo teze kroz tipli u zidu i odmah problem sa zglobovima. Tako da na rucno poliranje odmah mogu da zaboravim, bolje da potrazim ja majstora da to napravi od metala i da ofarbam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Januar 30, 2023 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne napisah iznad, tegove bih kao poklon doneo, u znak zahvalnosti 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3034 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što upadam, ako se budu pravili kakvi tegovi skorije računajte i mene da se učipim, da zamenim one imitacije na Atlanticu :-)Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1628 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napravio tegove za Bandita, cekam jos jednu laksu varijantu od 200 gr po tegu da mi strugar uradi. Al mi je rekao uradim ti jos ovo sr..e i nemoj ove pica boce da mi donosis Covek radi serije pa mu jeba da svaki put steluje strug zbog mojih prohteva. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Januar 31, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Bokes je napisao: Izvinjavam se što upadam, ako se budu pravili kakvi tegovi skorije računajte i mene da se učipim, da zamenim one imitacije na Atlanticu :-) Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Ja mogu da pitam kuma da ti napravi, vrati stranu nazad, videćeš kako su ispali. Jedino im fali plastifikacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Januar 31, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je greh farbati ili plastificirati prohrom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Januar 31, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je kum od neke spone napravio, na brzinu smo ofarbali i montirali pred put. Na par mesta se skinula boja... Svakako bi bili lepši da su sivi kao stari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Januar 31, 2023 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vise necu izradjivati kod strugara cije sam usluge koristio, ni za sebe niti za druge, toliko se izbezobrazio da mi je pokazao sliku nekih rizoma tegica koju je na internetu iskopao, kao vidi cenu... A posao lak, uradio nam je 40 pari tegova, i jos toliko je mogao da je pametan bio! Elem, ja sam se sa @Biker Q odmah preko PP cuo :), jeste on gumu darivao, dobro sam zapamtio, tegovi ce mu biti uradjeni (ili sta vec) samo da zeleno svetlo da... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3034 Napisano Januar 31, 2023 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 Hvala Aleksandra na dobroj volji i ponudi. Rado ću uzvratiti ljubaznost ako ti nešto zatreba iz KV.Javiću se kad odlučim šta mi treba, ako skorije ne uzmem gotove :-)Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Januar 31, 2023 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da odbijem N.F.S. ako mu se sklope kockice da napravi to (naravno da nema obavezu), ali ce imati obavezu da se provoza do Paracina kada vreme dozvoli. Ali ako se pravi neka organizacija hoce moj burazer za TA 700 da pravi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Januar 31, 2023 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Smatraj zavrsenim to! Za nedelju dana te ceka par, ili da saljem ili kada bude toplije da ti donesem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 132 Napisano Februar 16, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Pozdrav, jesi li trazio nekog drugog strugara za saradnju ili si digo ruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Februar 16, 2023 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam za sebe par, sve kada uokvirim da bude spremno za montazu izadje 30eura.Smatram da je puno i ne nudim ovde.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8310 Napisano Februar 16, 2023 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sve je poskupelo. Na kraju će biti....ako 'očeš plati. Možda da ponudiš "glot" opciju bez plastifikacije pa nek' se svako snalazi...farba,plastifikuje,nikluje kako hoće. Glupo je da zbog 10€ bride ruke....mada i tu ima neke čari Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Februar 16, 2023 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam preko kragujevacke gvozdjare "Matiko" narucio nesto srafova, matica, podloski. Sve je titanijum ili prohrom, kolicina "da stane u saku". M6 i M8, sve u standardu.. GR2 cist titanijum bez primesa . Jedan sraf, GR2 M8x60 kosta 700dinara. Sve sto sam kupio stane u kutiju cigareta i kosta skoro 10000din! A neko bi rekao "pa to su samo srafovi". Eto, dotakao sam se njih posto sam skoro kupovao, i dzaba da objasnjavam nekome zasto su mi na motoru srafovi lepi i sjajni Otisle cene metala bas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10563 Napisano Februar 16, 2023 Hronični Motociklopata, 7347 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Uradio sam za sebe par, sve kada uokvirim da bude spremno za montazu izadje 30eura. Smatram da je puno i ne nudim ovde Kada se uporedi sa cenama za obične fabričke ili ona aluminijska govna onda uopšte nije puno dati 30eura za tvoje tegove. https://motobikeshop.rs/sr/category/stajling/kormani/tegovi-kormana 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1628 Napisano Februar 16, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno nije. Ja sam napravio sebi. Al ih jos nisam farbao. Najveci problem je naci srafove duze nego sto su standardni a da je na imbus. Barem ih u Ki i okolini nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10563 Napisano Februar 16, 2023 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7347 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I mene je to mučilo, i konto sam da naručim da se izradi još jedan par ali sa rupom za 8mm šaraf jer od osmice ima duži nego šestice, ali problem je što onda nebi mogao da se stavlja na volane-heble koje fabrički na krajevima imaju 6mm rupu, idealno bi bilo imati od oba po par. Promenio Februar 16, 2023 član Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Februar 17, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako već ne može da se nađe M6 dovoljne dužine može ta osmica da se obradi na kraju i nareže navoj za šesticu. Ko radi tegove obrada šrafa je smešan posao. Jedino što se obradom gubi završna cementacija šrafa, osim ako je prohromski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8310 Napisano Februar 17, 2023 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela Pa kolika ti dužina treba?Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Februar 17, 2023 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 2. 2023. at 6:36, Disko Nindža je napisao: ali problem je što onda nebi mogao da se stavlja na volane-heble koje fabrički na krajevima imaju 6mm rupu Ja sam kod sebe to rešio tako što sam razbušio i urezao navoj za M8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Februar 17, 2023 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM kada bih znao kolika gramaža mi treba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8310 Napisano Februar 17, 2023 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM kada bih znao kolika gramaža mi treba.... 350 gr. + po komadu minimumPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Februar 17, 2023 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 24mm bi smesno na motoru izgledalo, ovo su nogice od necega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...