N.F.S. 21690 Napisano Maj 14, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da, jedan je kolega odjavio, znaci ima jos par tegova ako nekome treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21690 Napisano Maj 14, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan G.Bane... Mogu li zamoliti za sliku celog dukca? Onaj mega greh sa zicom na rucici da ne komentrisem, Antonio Ducati se prevrce u grobu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7761 Napisano Maj 14, 2021 Solo Rider, 3087 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21690 Napisano Maj 14, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21690 Napisano Maj 14, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm... Mogu sebe da zamislim na njemu, 1000ccm, prostran... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 14, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, N.F.S. je napisao: Gde nabavis ove sundjeraste rucice? Koliko vidim navucene su preko fabrickih gumenih? One za bajs su mnogo uske,mogu samo na korman bez rucica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21690 Napisano Maj 14, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sa Alije druze, kada kuci stignem bacam link! Udobne i zilave samo tako... Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21690 Napisano Maj 14, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://www.aliexpress.com/item/1005002252365343.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.277732804cmJZq&algo_pvid=null&algo_expid=null&btsid=0b0a555d16210020807944154ef3d0&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Maj 14, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo danas, jedva čekam da testiram. Dosta su masivniji od fabričkih. Hvala jos jednom @N.F.S. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21690 Napisano Maj 14, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je to To sto se tezine tice... Uzdravlje ih vozio! Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 17, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. konacno stigoh skinuti i izmeriti sada. 180g mi je na NC-u tegic.Da podsetim, primetio sam da kad stavim top case na +/-80km/h imam vibracije, nisu prejake, probao sam da drzim ruke samo blizu za svaki slucaj ako bas poblesavi ali definitivno postoje.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21690 Napisano Maj 18, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 12.5.2021. at 9:58, N.F.S. je napisao: @misa-pei tegovi i dugacki, brunirani srafovi (ne mogu te duzine naci prohrom) Danas treba stici posiljka Miso, potvredite kada tako bude, da bacim potvrdu o slanju. Hvala Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Maj 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Primljeno, montirano i probano Na nižim obrtajima, savršeo, preko 5 000 do 8 000 se osećaju vibracije, preko 8 000 nisam danas išao. Ali najbolje, posle 90 km, nisu mi utrnule ruke! A i lepi su tegići, baš. Hvala na deranžmanu! Promenio Maj 18, 2021 član misa-pei 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21690 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, samo treba biti uporan sa promenom mesta gde se guma u guvernalu siri, naci poziciju gde bude prihvatljivo za obrtaje koji se koriste. Licno,nikada "iz prve" pogodio nisam, mora se eksperimentisati i doci do komfora! Pozdrav Nend. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21690 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos par ako nekome treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 17.5.2021. at 13:14, Chika Jimi je napisao: @N.F.S. konacno stigoh skinuti i izmeriti sada. 180g mi je na NC-u tegic. Da podsetim, primetio sam da kad stavim top case na +/-80km/h imam vibracije, nisu prejake, probao sam da drzim ruke samo blizu za svaki slucaj ako bas poblesavi ali definitivno postoje. Jedno si predvideo, drugi deo tega ti je u sipci kormana, dva osiguraca ga drze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 19, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis hvala, cu demontiram i to, merim... Javim ...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21690 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima na prvoj strani cini mi se, unutrasnji teg drzi jedan kruzni osigurac sa dva zuba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21690 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace, ako stavljas teski teg na guvernal, vadis i taj unutrasnji druze... Kada na njega zavijes teski teg vibracije se pojacaju... Tako je bar kod mene na cbf hondi bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 19, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Hvala, proverim... Samo da ufatim koji min na poslu, stisli nešto sa svih strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21690 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, samo znaj, da bi izvukao unutrasnje tegove moras skinuti obe gumene rucice, na "golom" guvernalu, pri krajevima primetices po dve rupice lepkom zacepljene, tu su zabravljeni pinovi osiguraca. Sada ponovo zavijes ovlaz tegic i vuces ga ka spolja dok oba pina nekako guras unutra. Jos dve ruke nisu na odmet. Ja sam uspevao da osigurac polako, srafcigerom oslobodim sa obe strane pa izvucem teg unutrasnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7761 Napisano Jun 1, 2021 Solo Rider, 3087 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Аривато Него јел' ћу морати да мењам саобраћајну на конто промене тежине мотора Хвала Шоне . ПоззззPoslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaDucati otišao ,a da nisam probao upravljivost sa novim tegovima. Mada novi vlasnik kaže da je prezadovoljan, pa neka ga u zdravlju služi Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21690 Napisano Jun 1, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je sa srecom, pazario je dobar (rekao bih) i atraktivan motor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Jul 2, 2021 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neso jel imas jos koji par tegica da ti je ostao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Jul 3, 2021 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Meni su tegići, izgleda, veoma dobro rešili problem. Hvala, Nešo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...