Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 31, 2014 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo malo odmarali od voznje. Proveli smo ceo dan u Minsku, setali, obilazili znamenitosti po gradu. Veoma, veoma lep grad, koji me mnogo podseca na neku od evropskih metropola. Da me je neko kojim slučajem spustio u Minsk, sigurno ne bih pomislio da se nalazim u jednom od gradova bivseg socijalistickog režima...Grad diše! Minsk, ulicna vreva Trg Nezavisnosti, Minsk Crvena crkva Park Gorkog Mimi na zadatku Park Janka Kupala, Minsk Beloruski državni cirkus Spomenik ispred državnog cirkusa, na Aveniji nezavisnosti, Minsk Avenija nezavisnosti, Minsk Ulica Lenjina, centar Minska Pogled sa Trga Slobode, Minsk Crkva na Trgu Slobode Zasluzeni odmor na Trgu Slobode 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 31, 2014 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uzivam...ovako za dobro jutro...sto i vama zelim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Maj 31, 2014 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ps. Da li ste kupili tag za putarinu i jeste li platili kilometrazu? Vrlo su rigorozni po tom pitanju i deru kozu sa ledja. Za automobil sam kupovao tag...e sad nisam siguran kako ide za motor? Pozdrav momci i uzivajte :-) Sent from my SM-G900H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 31, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Vreme je za rucak, 1h posle ponoci, 200km ispred Minska. Doruckovali smo pre 17 sati Bas . A pochemu to takoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Maj 31, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan ... Vreme je za rucak, 1h posle ponoci, 200km ispred Minska. Doruckovali smo pre 17 sati Bas . A pochemu to takoje? Mimi druze, moras da jedes! Na silu, brate, na silu! Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 31, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan ... Vreme je za rucak, 1h posle ponoci, 200km ispred Minska. Doruckovali smo pre 17 sati Bas . A pochemu to takoje? Mimi druze, moras da jedes! Na silu, brate, na silu! Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 Hahaha, Mimi je neuništiv , ali stvarno . Čovjek može bez hrane i sa malo vode cijeli dan. Ja bi umro posle 5 sati praznog stomaka... Mimi, svaka čast majstore kad uspiješ da se i javiš i postaviš slike . Kad porastem biću Mimi . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Maj 31, 2014 Ne silazi, 6523 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari... Nije lepo ni hriscanski zavideti...ali je zato ljudski, pa priznajem da me to malo napalo. Pogotovo ako vam kazem da se u poslednje vreme bavim samo roditeljevanjem, a motor nisam posteno poterao ni niz ulicu, a kamoli 26000 km za 100 dana. Nista ja vama necu posebno da zelim, sem da budete to sto jeste. Vec ste dokazali i sebi i drugima da ste za ovako nesto prilicno sposobni. Zato verujte sebi i svojoj snazi (svim vrstama)...to ce biti dovoljno. Puno, puno, puno trenutaka za pamcenje i pricanje unucima zelim. Srecno! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Maj 31, 2014 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan So far, so good! Tek slede zanimljivije epizode. Ovaj Minsk je pravo čudo soc-komunizma. Čekam ulazak u divlje krajeve. Samo napred. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 31, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Prelazak granice po ubrzanoj proceduri od 5.5 sati!?! Pa izgubio bi strpljenje 4.5 sati ranije Samo napred, pun gas i polako! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GigaNisavac 19 Napisano Maj 31, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Nis Motocikl: yamaha majesty 250cc `96 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam shavtio sta zelim da radim u zivotu!!! Srecno i samo napred!!! Hvala vam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Maj 31, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Seve, Mimi, dragi drugari, Znam da ste iskusni moto avanturisti i vrhunski drajveri, samo da vas podsetim: U poduhvatu ovih razmera koji dan, pa i nedelja više ili manje ne znače puno. Čuvajte se, ne forsirajte previše. Štedite snagu za one još lepše i uzbudljivije delove avanture koji tek dolaze, a gde će vam ona biti potrebnija. Odavde vas prati puno pozitivnih misli i osećanja svakog trenutka. Još jednom: čuvajte se i uživajte, da bismo mogli i mi sa vama. Svako dobro 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 31, 2014 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Arvak Brate, ne moraš mene da siliš da bih jeo, ali nema se vremena, nema. Među nama, u poverenju, žena me pustila na ovo putovanje pod uslovom da se vratim 10-15 kg lakši ... @Mikeli E moj brate, ni jedno jutro nismo legli pre 4h, a buđenje najkasnije u 8h!!! Srećom, za sada su putevi potpuno ravni, bez krivina, pa uz tempomat može malko i da se odrema ... Drugari, hvala na lepim rečima...Posle 520 km, stigli u Bryansk, Rusija. Pratilo nas i oblačno vreme, i sunčano, i kišovito...Svega po malo, ali do sada najlaganiji dan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16975 Napisano Maj 31, 2014 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druže Peđa, sve znamo! Ali i hvala što brineš. Volim tebe da pročitam! Društvo, podrška se oseća, puni jedra, daje elan, krepi kada je okrepljenje potrebno. Hvala vam na, u ciničnom svetu u kome živimo retkim, dobrim vibracijama! Nema brige, još uvek se zagrevamo. Sve ovo je duboko u zoni komfora, da ne kažem rutinski, sitni uvodni problemi dugačkog putovanja (mora se stići do zanimljivih predela brzo, jer je broj dana ograničen). Jer tek tamo je, kako da rečem , san koji možemo da sečemo nožem, eto toliko je opipljiv i materijalan. Tamo, na istoku. Da odgovorim i na gore postavljeno pitanje: u Belorusiji putarina za motore se ne plaća. Za strane automobile je skupa. i na kraju, za moju drugaricu olju-šonezi: pisaću svakako, samo kada se dohvatim računara, ne ide ovako na telefonu, debeli mi prsti . Pisati za pametne ljude je zadovoljstvo... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Maj 31, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Mimi Haha! Ja ako se vratim 10-15kg laksi, postacu nevidljiv! Zato samo cepam kebabe, falafele, lahmadzune. Ali da ti ne pravim sad zazubice ako je vec takva situacija Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 31, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mimi na zadatku Navikao čovek da drži nešto na nišanu....relikt prošlosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Maj 31, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan E pa komsho, jedva chekam da se rapishesh. Lepo je od Mimija shto nas drzhi obaveshtenim, da se on ne ljuti, chini mi se kao da podnosi raport. Shto kazhe Nikola-Pera, navikao chovek... Kad ti komsho odreshish literarnu kesu, osetim se kao da uchestvujem u puteshestviji. Jedva chekam. Moram priznati da mi je drago shto ste odabrali "pogreshnu" rutu do Poljske. Ostaje meni negde da te provedem u povratku, kuda znam da nisi proshao. I to jedva chekam. Zhiveli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16975 Napisano Jun 1, 2014 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Redovno javljanje kući: stigli u Kursk, kiša nam ni danas nije oprostila ali baš nas briga, sve postigli što planirali. Raspoloženje i umor na visini . Danas smo imali laku etapu od oko 350km, ali smo puno snimali u Kursku. O Kursku ne mogu sada kratko, slična i potresna priča kao za Volgograd/Staljingrad. Pomešana osećanja strahopoštovanja, tuge i zapitanosti. Sledeća dva dana pojačana etapa od 1200km do Uralska, same granice Evrope, već u Kazahstanu inače. Biće to kraj prvog od četiri ulaska u Rusiju, a početak opet prvog, ali od tri ulaska u Kazahstan. Da li ćemo sutra dobaciti do Saratova na Volgi ili ćemo spavati malo ranije, videćemo. Zavisi kakav ritam pronađemo ujutro. Ovde je već iza ponoći, vreme da se lala... Za koji sat. PS: već smo zanimljivo daleko na sever. Dan traje do 22:45h. Odlično za snimanje u danu u kome i vozite! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16975 Napisano Jun 1, 2014 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna fotografija iz Kurska, sa Trga Pobede inače, koja mi je postala instant draga. Večna vatra na sećanje i čast mrtvima. I odmah do nje ljubav koja ne haje i ne pita za mesto. Smrt nekada, život sada. Neka uvek pobedi život! Tako su lepi, zar ne? Nehajni klinci... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jun 1, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Radjamo se, borimo, umiremo da bi drugi ziveli bolje.. To je jedini patriotizam. Prelepa fotografija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16975 Napisano Jun 1, 2014 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta smo do sada prešli i etapa koji planiramo u sledećih 48h: Napredujemo! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Jun 1, 2014 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nema pisanija literarnog, znam da se još zagrevate. Ovo su nužno predjeni kilometri dok se ne dodje do suštine. Dobro vam ide, samo gurajte i malo više odmarajte. Trebaće vam snaga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Jun 1, 2014 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Woohoo... kako se brzo ocrtava putanja na mapi Uživajte dragi prijatelji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 1, 2014 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nema pisanija literarnog, znam da se još zagrevate. Ovo su nužno predjeni kilometri dok se ne dodje do suštine. Dobro vam ide, samo gurajte i malo više odmarajte. Trebaće vam snaga. Cuj, malo vise odmarajte!!! Pa kud' ces vise odmaranja od 3-4 sata dnevno ??? Ovde je skoro 2h, necemo leci pre 3h, a budjenje ujutro u 6,30!!! Treba sutra prevesti 750km ...Al' sto kaze Nesa Panda: " Jesmo li......?" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 2, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan vam ostatak puta pošto ste dotle gde ste sad fala bogu imali sreće to je voznja, a ne ko ja, Crče od Sreće kad odem do Makarske ( 252KM ) :staa2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 2, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Momci vi to muški špartate! Rekao bi čovek da se negde žurite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...