Alekre 14813 Napisano Subota u 14:50 Integrisan, 7954 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nešto razmišljam da uzmem preko Dunav ili Generali osiguranja. Mada iskustva nema, 3500 je u Generali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 152 Napisano Subota u 15:29 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se malo pre sa njima i kazu da vazi slepanje do kucne adrese u slucaju kvara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7521 Napisano Subota u 15:52 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, nemanja2468 je napisao: Cuo sam se malo pre sa njima i kazu da vazi slepanje do kucne adrese u slucaju kvara A gde si uopste video da je samo i slucaju udesa ? Atlas je jedini koji slepa i u slucaju kvara , i zato su trenutno najbolji. Ostali slepaju do SRB samo u slucaju nezgode, a bas je hint da bude u slicaju kvara.. Necu da odem u GR , zakacim karter i tamo ga platim 800e ako ga ima u srbiji za 100e... Kad je udes , onda svi slepaju do kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 656 Napisano Subota u 16:42 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic On gleda moto paket Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7521 Napisano Subota u 16:44 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan To je sranjce...u slucaju udesa...aj ne. A u slucaju kvara sta da radim? Da ga oteraju u ovlasceni ? Ajde ne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7521 Napisano Subota u 16:58 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @nemanja2468 ...drug , @Robi je u pravu, sad gledao i ja. samo u slucaju saobracajne nezgode. mozda da okrenes opet i naglasis da je za motor , da ne bi imao neprijatnosti ne daj Boze. olaksavajuca stvar je sto ucestvuju u popravci do 500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20141 Napisano Subota u 17:02 Integrisan, 6295 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam Atlas sledece nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1051 Napisano Subota u 17:30 Zainteresovan, 709 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Atlas ima neku glupu foru oko slepanja motocikla u Srbiju iz evrope. Ako ne zelis popravku u servisu mozes traziti slepovanje kuci ali do "limita od 1000 evra, umanjen za troskove do tog momenta"!? To izbegavaju da objasne kako funkcionise u praksi. Nece ni da daju informaciju koliko im kosta kilometar pa da korisnik sam izracuna cenu slepovanja. Nece da kazu ni sta se desava u situaciji gde, na primer, treba da me slepaju iz Volosa do Beograda, a prethodno su umanjili 1000 evra za troskove do Volosa - sta radimo u situaciji da mi kredit istekna negde oko Niša? Jel vadim lovu pa doplaćujem slepadziji ili kako? Tesla24 prodaje moto paket skuplje za oko 2,000 din u odnosu na Atlas ali nemaju ovakve glupave klauzule i mnogo su lepse i preciznije objasnili sta se dobija kod njih za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 541 Napisano Subota u 18:04 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan E ako uzimate putno osiguranje (što bi valjda svako trebalo da uzme kada putuje preko), pogledajte kod njih da li imaju dodatno za putnu asistenciju za motorno vozilo. Znam da sam ja imao tu opciju da izaberem sada kada sam bio na putu, ali nisam to uzeo jer sam prethodno već platio Teslu. Uzeo sam Sava osiguranje, ali kapiram da imaju i ostali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13054 Napisano Subota u 18:25 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan VOZZI, vrati se, sve ti je oprošteno... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7521 Napisano Subota u 18:46 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Blaza je napisao: VOZZI, vrati se, sve ti je oprošteno... Evo sad ce... Samo da potrose nase pare , jos malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20141 Napisano Subota u 19:03 Integrisan, 6295 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi za auto, Srbija, bitno mi je da slepaju neograniceno i u slucaju kvara. Atlas koliko znam radi to. Meni dosta. Prosle godine sam imao AMC. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 152 Napisano Subota u 20:02 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto sam rekao da sam se cuo sa njima mislim ma Teslu i kazu da slepaju motor nazad do kucne adrese. Atlas za kola nije problem ali je problem za motor, stvarno su tu slepci ispali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20141 Napisano Subota u 20:54 Integrisan, 6295 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan U AMC je valjda bilo da imas gratis motor da ubacis u paket, mada mi to zvuci nerealno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10794 Napisano Subota u 23:37 4_tocka_i_karoserija, 2188 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Atlas je jedini koji slepa i u slucaju kvara , Ako pričamo o kolima, Tesla šlepa kući u svakom slučaju. Voze te do servisa, kad dobiješ procenu kvara ti biraš da li ćeš da popravljaš ili ideš kući. Oni pokrivaju troškove servisa do 500e ako odlučiš da popravljaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 541 Napisano Nedelja u 05:48 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvolite Teslu, deo ugovora koji se odnosi na šlepanje. Mislim da sam platio 8.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10794 Napisano Nedelja u 12:04 4_tocka_i_karoserija, 2188 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Za kola, Srbija + Evropa je 9,500. Ja uzeo pre par dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 656 Napisano Nedelja u 12:08 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, sat vremena ubeđujem GPT da sam ja u pravu I onda bude ovako: Što i dalje nije najtačnije jer Atlas nema jedan paket za Srbiju i EU: Cena je: Tesla Moto SRB+EU - 7.998,00 RSD Atlas Je 5.990,00 + 5.990,00 na sajtu, ako zovete dobićete manju cenu za oba paketa zajedno. Atlas ima Tursku, Tesla nema. Ovih 500e u Atlasu baš i nije 500, nego 100-500, zavisi šta je kvar. Gledam samo pakete koji pokrivaju pomoć van granica, ovde je lakše, će se nađe neko sa prikolicom Imam Atlas Moto Evropu koji mi ističe, sreća da je kolega pomenuo tu promenu, ja bih produžio opet jer su stvarno hvaljeni po netu... A sad ne znam, treba mi i Turska Linkovi su: stari ugovor i novi ugovor P.S. Mariji iz Atlasa stvarno nemam živaca da objašnjavam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7521 Napisano Nedelja u 12:39 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Robi je napisao: Jbt, sat vremena ubeđujem GPT da sam ja u pravu I onda bude ovako: Što i dalje nije najtačnije jer Atlas nema jedan paket za Srbiju i EU: Cena je: Tesla Moto SRB+EU - 7.998,00 RSD Atlas Je 5.990,00 + 5.990,00 na sajtu, ako zovete dobićete manju cenu za oba paketa zajedno. Atlas ima Tursku, Tesla nema. Ovih 500e u Atlasu baš i nije 500, nego 100-500, zavisi šta je kvar. Gledam samo pakete koji pokrivaju pomoć van granica, ovde je lakše, će se nađe neko sa prikolicom Imam Atlas Moto Evropu koji mi ističe, sreća da je kolega pomenuo tu promenu, ja bih produžio opet jer su stvarno hvaljeni po netu... A sad ne znam, treba mi i Turska Linkovi su: stari ugovor i novi ugovor P.S. Mariji iz Atlasa stvarno nemam živaca da objašnjavam... Marija je kučka... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2894 Napisano Nedelja u 14:07 Drug član, 1060 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I ugovor ćao.. Ja sam raskinuo sa MTS zbog toga, bez posledica.. Imaš rok u kome možeš da raskineš ugovor..Naravno da možeš kad ti je mesko rođakPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1980 Napisano Nedelja u 14:08 Drug član, 905 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tovare auto drugara ispod Rima Atlas Francusko smeće (šalim se 535 d bmwSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7521 Napisano Nedelja u 15:05 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, idanijel je napisao: Upravo tovare auto drugara ispod Rima Atlas Francusko smeće (šalim se 535 d bmw Sent from my RMX2202 using Tapatalk Pa saradjivali su sa francuskim smecem, zato se i pokvario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10794 Napisano Nedelja u 17:13 4_tocka_i_karoserija, 2188 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekom bitno, Atlas u Evropi koristi AWP Alianz, a Tesla Europ Assistance 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 541 Napisano Nedelja u 18:00 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na offtopicu, ali povodom priče o BMW-u moram da podelim nešto sa vama: DIJAGNOZA: BMW (@bmw_dijagnoza) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 15K likes, 129 comments - bmw_dijagnoza on July 25, 2025: "simfonija bato". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14813 Napisano Ponedeljak u 09:05 (promenjeno) Integrisan, 7954 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima Lidl aplikaciju, ima moto paketi na koje ako ih kupite dobijate vaučer za Lindu od 1000 dinara. Ima i neki Atlast Praktik paket za auto, 6500 plus dobijate isto vaučer. EDIT: Ja sam uzeo pomoć na putu u Generali osiguranju. Rade sa Europ firmom kao što radi i Atlas, 2600 dinara. Ima neki paket od 3600 koji pokriva gume, ali to nisam uzeo jer imam rez. točak punih dimenzija. Jedino što nisu pokriveni troškovi kvara, samo šlepka do servisa. Promenio Ponedeljak u 12:22 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...