boza_kg 7059 Napisano Maj 12 (promenjeno) Ne silazi, 5114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Ja sam recimo imao slučaj, gde sam zbog kvara na bravici utovarivao (ulevo) zaključan motorin u prilično visok kombi, preko strme rampe. Uopšte nije bilo jednostavno, nas dvojica smo se preznojili u tri ladne vode dok smo to izveli, samo sam gledao kako će da se strmekne i sopuči. A običan je skuter u pitanju, ima oko 190 Kg. Sad zamisli neko skupoceno sokoćalo na tom mestu. Promenio Maj 12 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10132 Napisano Maj 12 Ne silazi, 2693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ja idem od najbanalnije stvari. udarim o kamen i probusim karter. ne slepaju jer nije bila saobracajna nesreca , slepaju do servisa... necu da dam u CH 900e za karter , ako ga imam u BG za 100e... i tako... gomila sitnica ..ali gomila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23742 Napisano Maj 12 Integrisan, 7679 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko kod nas nudi opciju slepanja u slučaju kvara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 412 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 179 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Tesla provereno znam da vozi. Crkla benzinska pumpa. Pitali da li ima goriva i da li je akumulator ispravan. Pošto je sve bilo potvrdno, samo su pitali da li ide na adresu iz ugovora ili neku drugu. Dosao lik, spakovali motor i pravac kući. Istovarili motor, ona proradila. To se sve desilo 3 dana pred istek ugovora. Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10132 Napisano Maj 12 Ne silazi, 2693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Motorcyclist je napisao: Pa ko kod nas nudi opciju slepanja u slučaju kvara? ako pricamo o automobilima - atlas... nego kazem generalno , ljudi ne citaju precizno i kad zatreba - kara banana isto kao i atlas za motor... npr , zabodes zadnju felnu na motoru iskrivis , pocepas gumu... zadnji dan odmora...necu na korziki da placam felnu soma evra ,ako moze Mile iz lestane da mi je ispravi ovde za 20e a atlas ti pokaze srednji prst jer - nisi imao udes nego kvar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23742 Napisano Maj 12 Integrisan, 7679 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Atlas imam za auto ali pitam za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3539 Napisano Maj 12 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @Kavke koja je lokacija bila? Srbija, region ili neka dalja? @Darko Mihajlovic isto bitna stvar koja se naknadno sazna da većina njih ne radi ostrva. Znači kada kažu pomoć u celoj Evropi odnosi se samo na delove povezane kopnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 412 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 179 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Zvornik, lik je rekao da je taj dan isto iz bosne vozio neki auto za beograd, otislo mu kvačilo. Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3539 Napisano Maj 12 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da sve tu blizu fercera kod svih mnogo lakše i bez mnogo uslovljavanja. I njima je u interesu da tu kupe poene. Ali svaka pozitivna reakcija je svakako za pozdraviti. Problem su dalje destinacije koje su za njih mnogo složenije i skuplje. Naravno da će nas odvesti do servisa i platiti to učešće jer im to najlakše i najjeftinije. Problem je kada hoćemo stavku šlep do kuće onda tu mnoge stvari nisu precizne ni jasne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10132 Napisano Maj 12 Ne silazi, 2693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, max80 je napisao: @Darko Mihajlovic isto bitna stvar koja se naknadno sazna da većina njih ne radi ostrva. Znači kada kažu pomoć u celoj Evropi odnosi se samo na delove povezane kopnom. ja prosle godine bio na letovanju u Tursku , Sarim sakli , ayvalik itd itd... kad sam birao ova osiguranja , bukvalno na dosta njih pise Turska , ali sitnim slovima (evropski deo turske)... jedino atlas je davao za celu tursku... gomila zackoljica...gomila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8371 Napisano Maj 13 Ne silazi, 1655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije pre par stranicaa bilo dosta kritik na racun Tesle. Kao vlasnik se odvojio od Atlasa i registrovao firmu Tesla, ali nije izlazio u susret i odbijao usluge ,koje je bio duzan da ispuni? Sto se tice stranih kompanija za te usluge slepa, puno su skuplje, a vecina nacionalnih, samo svoje reg oznake prima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2272 Napisano Maj 13 Никад не једи жути снег!, 985 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ова тема је проклета. Опет ништа не знам и не знам код кога да купим осигурање. Треба угасити ову тему и закопати дубоко у руднике Морије да је нико више не чита... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23742 Napisano Maj 13 Integrisan, 7679 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Влајко said: Ова тема је проклета. Опет ништа не знам и не знам код кога да купим осигурање. Треба угасити ову тему и закопати дубоко у руднике Морије да је нико више не чита... Brate slazem se. Jebote nista konkretno da saznas, da OVI nude slep u slucaju kvara. NE, ne nudi NIKO za motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 18544 Napisano Maj 16 Ne silazi, 1485 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 5. 2026. at 11:51, Влајко je napisao: Ова тема је проклета. Опет ништа не знам и не знам код кога да купим осигурање. Треба угасити ову тему и закопати дубоко у руднике Морије да је нико више не чита... ma kakvi u rudnike, postoji šansa da neko iskopa, samo Mount Doom u Mordoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6316 Napisano Maj 16 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 5. 2026. at 12:26, Motorcyclist je napisao: Jebote nista konkretno da saznas U ovoj temi je veoma mali procenat kolega koji su imali prilike da koriste usluge pomoći na putu. Dok se taj broj ne uveća i ne postane merodavan u ocenjivanju pomoći na putu, ne postoji tačan odgovor,tj prerporuka za koju pomoć na put se odlučiti. Kupiš paket koji god i cepaj. Možda grešim. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12965 Napisano Maj 16 4_tocka_i_karoserija, 2412 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Atorn je napisao: Kupiš paket koji god i cepaj. Tačnije, nadaj se da je reklama istinita 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8371 Napisano Maj 16 Ne silazi, 1655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Atlas trazi da se ustanovi da je nastali kvar na vozilu neisplativo ili skupo popravljati, ili se pak na delove ceka dugo. Slobodno tumacenje operatera je da i vozac slepa, koji ce vozilo prevesti u servis na procenu, moze proceniti da je nastali kvar za slepku na zeljenu adresu. U praksi, ko zna. Verovatno zavisi od vise faktora, a najvise od trenutnog stanja firme i vlasnikove procene, dal je trebalo vise da zaradi u tom periodu, dal konkurencija daje iste uslove, dal mu zena prigovara da je mazga itd... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6316 Napisano Maj 16 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Atlas : U slučaju kvara ili saobraćajne nezgode korisnik ima pravo na uslugu šlepovanja vozila bez ograničenja kilometraže do prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Korisnik bira opciju koja mu najviše odgovara u tom trenutku I NIJE USLOVLJEN. Tako piše... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9216 Napisano Subota u 18:26 (promenjeno) -, 1936 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo sitnih slova ima u tim ugovorima. Treba pravnik da protumaci... Meni sad nije jasno, jel imas pravo na slep ili nemas? Jel moze slepovanje koje vredi preko 1000e ili ne moze? Jel slepaju odmah ili mogu da odugovlace do 30 dana? Promenio Subota u 18:28 član ser 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12965 Napisano Subota u 18:50 4_tocka_i_karoserija, 2412 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da odugovlače. Fora i jeste u tome da niko ne garantuje ništa odmah, jer jednostavno ne može, jer nemaju svoja vozila već zavise od "partnera". Kad bi garantovali "odmah", lako bi došli u situaciju da plate hiljade evra za jedan šlep. Ovako, kažu 30 dana, pa će pre ili kasnije da naiđe neko ko ide u našem pravcu i ima prazno mesto na šleperu, ili tako neka fora. Kao što @Atorn reče, ovde nema dovoljno vozača koji su bili u prilici da provere kvalitet usluge, i sve se još uvek svodi na sreću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8371 Napisano Subota u 19:06 Ne silazi, 1655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je receno, da kad je kvar jasno nepopravljiv u roku 5 dana, da to moze da proceni am vozac pomoci na putu. Recimo puko blok , menjac blokirao. Tesko ce koji servis da to uradi na ozbiljnim kolima za 5 dana. Ali ne verujem bas toj prici. Vise verujem da ako je u pitanju reklama i zelja za sticanjem i preuzimanjem primata u toj oblasti, moze nekom da se posreci. Opet u Srbiji je stvar mnogo laksa, a realno i u Srb se kvare vozila. Neko je postavio pitanje u temi, pa da ponovim: u EU ove usluge su dosta skuplje, a ne nude vise, i ako sam dobro zapamtio samo svoje reg. oznake primaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3539 Napisano Subota u 23:14 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, ser said: Meni sad nije jasno, jel imas pravo na slep ili nemas? Jel moze slepovanje koje vredi preko 1000e ili ne moze? Jel slepaju odmah ili mogu da odugovlace do 30 dana? To je i poenta pisah o tome. Zvanično za kola ako se desi kvar možeš da biraš da li ćeš šlep do kuće ili da te voze u servis i pokriju popravku do 500e. ALI onda ima ALI u nastavku Ugovora gde se ubaci da to važi samo za slučaj da ne može u servisu da se reši za 5 dana. Samo to isključuje mogućnost da uopšte možeš u startu biraš šlep do kuće. Ako ga ne reše za 5 dana možeš ili da tražiš šlep sa rokom dolaska do 4 dana i oni plate do 1.000e vrednost transporta. Ili čekaš mesec dana da ti vrate auto bez troškova. Ako logično razmislimo šansa da se desi kvar, koji 5 dana ne mogu da reše u servisu, većini nas koji u toku godine pređemo oko 2.000km van Srbije i EX YU, je jednom u 10 godina u najgorem slučaju, a možda i nikada. Zato i nemamo prave izvore jer se jako retko dešava. Neću plaćati to 100e godišnje već neku pomoć koja će me odvesti do servisa i koštati 5 puta jeftinije. A ako mi baš zatreba šlep do kuće sam ću ga rešiti u par dana i pokriti od onih najmanje 800e kusura što mi ostalo, a ne da čekam mesec dana auto. Ako budem baš nekada išao kolima za Španiju ili Portugal tada ću uplatiti takvu vrstu paketa do tada nema računice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9216 Napisano Nedelja u 00:04 -, 1936 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Meni ono ili bode oci. Imam kao da biram slep do kuce ili do servisa. Ja to ili tumacim kao licni izbor. E ako izaberem servis, ide ono, ako ne mogu da srede za 5 dana biram dal cu na slep al pokriven samo sa 1000e ili cu da cekam do 30 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15564 Napisano Nedelja u 06:43 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Znači na kraju, krenem motorom na put, ponesem par stotina evra za trošak, i par hiljada za "ne daj bože", jer ovo je sve lov u mutnom... Bolje sa tom cenom EU paketa da igram Loto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8371 Napisano Nedelja u 08:32 Ne silazi, 1655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam razumeo, oni imaju saradnju sa odredjenim ino servisima za vozila i odredjenom slep sluzbom. Preko, valjda slepuju do tog servisa na procenu, gratis. Mislim da se stvari lakse i podnosljivije resavaju u okolnim drzavama, sto se tice njihovog udela. A i nama je lakse sigurno. I bez te njihove pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...