Blaza 13053 Napisano Ponedeljak u 12:47 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za Lindu nisam znao... Jbga, treba čitati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7514 Napisano Ponedeljak u 13:48 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Jedino što nisu pokriveni troškovi kvara, samo šlepka do servisa. Ono sto je jedino bitno kod tih paketa je da me doslepa do kuce , jer su kilometri slepanja skupi ko djavo...nista mi drugo ne treba. Video si u onoj temi , zab sam tacno koja je , sta je zadesilo naseg clana sa bmw-om negde u kvaru... Filter goriva i neko crevo i jos neke sitnice - 800e. Ajde ne... Tako da to slepanje do majstora nije interesantno...popravicu ja auto ovde , sa nasim cenama. Dovezi me kuci, to mi je bitno... Da ne pricam o scenariu ako je tipa zadnji, predzadnji dan letovanja ...kakav servis tamo negde ...izadjes osisan... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14807 Napisano Ponedeljak u 14:26 Integrisan, 7953 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebalo svako po svom autu da gleda. Ja vozim jeftin i prost auto sa klasičnim atmo benzincem. Ko vozi nešto ozbiljnije, trebalo bi da razmatra šlep do kuće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11361 Napisano Ponedeljak u 15:29 Drug član, 2104 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: To bi trebalo svako po svom autu da gleda. Ja vozim jeftin i prost auto sa klasičnim atmo benzincem. Ko vozi nešto ozbiljnije, trebalo bi da razmatra šlep do kuće. To ne znači da je imun na 150e / radnom h... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13053 Napisano Ponedeljak u 16:30 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odnosi na mene, imam na oba auta Atlas pomoć na putu. Ovo za Lindu nisam znao, da imaju u ponudi za motor, sa vaučerom. Ili je samo za auto ? Jbga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11361 Napisano Ponedeljak u 16:46 Drug član, 2104 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Na Acu.. Tvoje nemačkO auto da se pokvari, kakvi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14807 Napisano Ponedeljak u 16:50 Integrisan, 7953 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pu-Pu, da ne zatreba nikom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 337 Napisano Ponedeljak u 18:39 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislis oba Njemacka auta? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13053 Napisano Ponedeljak u 19:00 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Šta je brže od Opela ? Rđa... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7514 Napisano Ponedeljak u 19:53 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Alekre je napisao: To bi trebalo svako po svom autu da gleda. Ja vozim jeftin i prost auto sa klasičnim atmo benzincem. Ko vozi nešto ozbiljnije, trebalo bi da razmatra šlep do kuće. Pa eto, za svoj auto uzmi scenario koji sam naveo... Zadnji dan na moru zakacis karter i izbusis ga... Pogledaj cenu takvog servisa u grckama , a pitaj tvog majstora ovde koliko bi ti uzeo ( da ne pricam o polovnom ) , pa si napravi matematiku... Nisam naveo nista nemoguce , a ovakvih scenaria cu ti navesti 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14807 Napisano Ponedeljak u 20:23 Integrisan, 7953 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A dobro sad, može svašta. Mene više brinu neke situacije kao što je jedan čovek udario vepra na autoputu u MKD i te takve stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7514 Napisano Ponedeljak u 20:27 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa upravo i to... Stavi na papir hladnjak, far, kurac palac , antifriz + radni h tamo i posle sve to ovamo... Eto... Mislim, sta ja tebi pricam, ti sebi znas najbolje za sebe...ali meni je cilj da me vrati kuci , mislim, to mi je izuzetno bitno... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14807 Napisano Ponedeljak u 20:28 (promenjeno) Integrisan, 7953 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U slučaju nezgode šlepaju kući. Evo pa koga zanima nek razmatra i tu opciju: https://www.generali.rs/fizicka_lica/auto_i_putovanja/pomoc_na_putu.935.html#download-documents Promenio Ponedeljak u 20:32 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11361 Napisano Ponedeljak u 21:02 Drug član, 2104 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Tim lopinama ne bi verovao ni "Dobar dan" kad mi kažu.. Oni su pakao i za polise AO, a mogu misliti za druge stvari.. 3 puta imao posla s njima, čista situacija, 1/1 , 3 puta potezao advokata. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9248 Napisano pre 16 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3258 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo korisnog linka za Grčku Popravka auta u Grčkoj | Nikana.gr NIKANA.GR Šta ako nam se u Grčkoj dogodi kvar na automobilu? Napravili smo listu skoro svih automehaničara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14515 Napisano pre 15 sati Drug član, 1418 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam sveze iskustvo sa Atlasom, crkao mi jedan kombi u Indjiji danas, kazem vozaču , zovi Atlas imamo uplaćeno za teretna vozila. Ja na moru , reko da bacim pogled na ugovor, otvaram mail, 29.07.24. ugovor vazi 365 dana , tako stoji u njemu. E reko do mojega , da li vazi danas ili ne vazi? Zovem vozača , kazem mu sta sam video, odgovara čovek-javila se neka zene i rekla da mora prvo da proveri ugovor pa da će zvati. Javlja posle sve ok, zvala ga i rekla da će šlep doći za sat i po, jos ga šlep i sačekao jer je kupac krenuo u susret da pokupi svoju robu da pretovari, pa su ga zajedno čekali 25 minuta. Upisao čovek 95 km na nalogu i to je to. Za teretna vozila vazi do 100 km u oba pravca, svaki sledeći km je oko 80 centi ,tako nesto. Čudi me da me nisu obavestili da ističe, čini mi se da su me za ostala vozila zvali desetak dana ranije da bi pustili predračun, jebem li ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11361 Napisano pre 15 sati Drug član, 2104 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da nije francusko g... neko u pitanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1980 Napisano pre 14 sati Drug član, 905 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao drugar kući ,što je kod Rima ostao, poslali brzo po njega sa ML mečkom lika koji nema firmu mečka na tati,prikolica na sinu šou,kaže drug molio boga da ih ne zaustave policajci. Platiće mu i smeštaj (nema račun) 80e platio smeštaj 100eSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8256 Napisano pre 14 sati -, 1837 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Zvace ga za par dana agent da ga zamoli da posalje par brojeva od prijatelja koji bi bili kao preporuka, a zauzvrat ce dobiti vaucere za rafting na Tari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8256 Napisano pre 14 sati -, 1837 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Treba proveriti sa Atlasom za vracanje motora ukoliko dodje do kvara, nisu bas najjasnije napisali (kao za automobile). Stoji kao "moze se odluciti za slepanje do najblizeg servisa i pokrivanje 500e". Sto ja kad citam npr vidim kao dodatnu opciju jer se "moze odluciti" A za auto stoji lepo " korisnik nije uslovljen slepanjem do kuce vec moze izabrati samo do servisa i max500e troskovi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1980 Napisano pre 13 sati Drug član, 905 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Za 500e u Gr,It... možeš dobiti novu gumu ili akumulator, ne znam šta drugo!? Da neće reći crkla ti dizna 280e nova +100e ugradnja, to ne postoji .Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1906 Napisano pre 9 sati Drug član, 1286 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nama je pre 2 godine u sred Evzonija pukla remenica radilice. Stigao slep( morali smo cekati da se i on probije kroz guzvu 4h skoro). Natovaren auto, seli u slep, baja presisao celu guzvu u drugom smeru granice, dok smo mi rucali auto gotov. Nova remenica, nov kais, sve placa atlas. Mi put pod noge i dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14515 Napisano pre 1 sat Drug član, 1418 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, ProMaster je napisao: Da nije francusko g... neko u pitanju ? kako da ti odgovorim a da onaj vampir ne vidi Scudo , ali 2.0 hdiunutra Ali nisam ljut na njega , sta je taj robe prevukao ihaj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7514 Napisano pre 1 sat Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, piki je napisao: kako da ti odgovorim a da onaj vampir ne vidi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10781 Napisano pre 25 minuta 4_tocka_i_karoserija, 2186 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Rider000 je napisao: pukla remenica radilice. Druže, na čemu puca remenica radilice? Mislim, koji auto? Bez neke najave pretpostavljam kad ste krenuli na put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...