bmw 1750 Napisano April 15, 2014 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pa več si u takvoj organizaciji....zove se bjbikers...........mislim da nas ima svogde po Evropi i mislim da čemo rado pomoči, ako negde nešto zagusti....barem za sebe znam, jer ne bi bila prva kojoj sam pomogao na putu.... Nisam mogao a da ne prokomentarisem.....SVAKA CAST NA KOMENTARU,deset pluseva bi stavio da mogu Što? Šta sam opet pogrešno rekao?....meni je to normalno pomoči nekome u nevolji, pa bio to motorista,automobilista , pešak, besne amaconke......ipak mislim da još ima nade za ljudski rod...... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano April 15, 2014 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Ako staneš u nedoliji u Sloveniji, uzmeš telefon u ruke, okreneš moj broj, zapališ cigaru i sačekaš....isto važi i ako samo prolaziš kroz Ljubljanu....moj broj je javno objavljen, ako ti treba samo reci.... bmw, hvala puno, upisala sam tvoj broj, mozda cu proci kroz Ljubljanu u povratku. Ljuti, AMSS nema saradnju s ADAC, ima na sajtu spisak organizacija s kojima saradjuje, ali nigde nisam nasla road assistance za motocikliste. maxster, imam karticu osiguranja, raspitacu se da li imaju dodatne usluge. Ako mi Ptuj bude usput, svraticu Zeka Peka i drugari , nazalost sajt ADAC-a je samo na nemackom, a i 80 evra nije mala suma... s obzirom da idem na 10tak dana... Jako mi je zao da AMSS ne pruza istu pomoc motoristima kao automobilistima Kalina, dobrodošla kadgod.....ako prolaziš kroz Ljubljanu, slobodno nazovi bar da kafu popijemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 15, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Malo se bolje raspitaj,................i ja imam tkzv. Super Člansku Kartu za geografsku Evropu............sve što važi za auto, važi i za motor............... AMSS ima ugovor sa svim velikim auto kućama, tu spada i nemački ADAC............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano April 15, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Amss šlepovanje samo ako postoji zapisnik policije,motor polegnu na kamion i teraj nemaju sa čim ni da ga vežu a ne da ga transportuju kako treba. Не треба никакав записник. И имају са чим да "га вежу", све време у транспорту стоји усправно, адекватно осигуран тракама. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano April 16, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slaninar nije imao takvo iskustvo posle pada pre mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 17, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ima pomoc u nezgodnim situacijama BJB-ovcima i u Becu, znas... Firma se zove "Sr3ck0" a odaziva se na sledeci telefon: 004369911212624 a po potrebi kuvamo i kafu cisto razgovora radi, ne mora da bude neki problem... Trenutno sam u Srbiji a 28. sam u Becu a ti izvoli... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ljudi svima! Verujem da je najbolja pomoc na putu od BJBajkera Sr3ck0, Bec mi nije usput, ali ko zna mozda drugi put, hvala! bmw, ako stignem, javljam se. Pogledala sam knjizicu sa opisom clanstva i zaista sve pise kao sto je naveo bmw, tj. u vozilo spada i motor. Onda me je zena u amss-u zavlacila. U svakom slucaju, nadam se da mi nece trebati nikakva pomoc na putu i da ce me motor dobro sluziti. A ponecu i brojeve telefona bajkera s foruma koji su u Evropi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano April 19, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da vaskrsnem temu, posto mi ne zivimo u zemlji nego u tunguziji. Uplatim juce clanstvo u AMSS za pomoc na putu, danas me zovu da mi vrate pare posto usluga nije dostupna za motocikle. Znaci Auto MOTO savez ne prima motocikle u svoje clanstvo. Ne bude mi tesko, krenem redom da zovem sva osiguravajuca drustva i ostale koji pruzaju ovu vrstu usluge. Posle vise od 10 poziva apsolutno niko nema u ponudi varijantu pomoci na putu koja moze da se uplati za motocikle. Ne znam sta reci osim strasno... Gradjani nizeg reda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Clyde je napisao: Moram da vaskrsnem temu, posto mi ne zivimo u zemlji nego u tunguziji. Uplatim juce clanstvo u AMSS za pomoc na putu, danas me zovu da mi vrate pare posto usluga nije dostupna za motocikle. Znaci Auto MOTO savez ne prima motocikle u svoje clanstvo. Ne bude mi tesko, krenem redom da zovem sva osiguravajuca drustva i ostale koji pruzaju ovu vrstu usluge. Posle vise od 10 poziva apsolutno niko nema u ponudi varijantu pomoci na putu koja moze da se uplati za motocikle. Ne znam sta reci osim strasno... Gradjani nizeg reda! Ja ih pitao pre mesec dana i kazu da moze, samo se razlikuje pomoc od pomoci za automobile. Pomoc na putu za motocikle podrazumeva samo dopunu akumulatora, a za sve ostalo ide slep do najblizeg servisa. Tako mi rekli kad sam zvao call centar. Ovi u poslovnici nisu imali veze sa zivotom kad sam ih pitao kako funkcionise za motocikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano April 19, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, DjoleLO said: Ja ih pitao pre mesec dana i kazu da moze, samo se razlikuje pomoc od pomoci za automobile. Pomoc na putu za motocikle podrazumeva samo dopunu akumulatora, a za sve ostalo ide slep do najblizeg servisa. Tako mi rekli kad sam zvao call centar. Ovi u poslovnici nisu imali veze sa zivotom kad sam ih pitao kako funkcionise za motocikle. Gde to? U AMSS? Da moze ne bi mi vratili pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan AMSS. Ovi u Loznici nisu normalni. Kazu NE MOZE, a moj komsija za Varadera uzeo. Nazovem call centar i operater rece da moze. Nazovi i ti, pa vidi sta ce reci, jer su totalni ludaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano April 19, 2019 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može kako da ne.Uzeo Slaninar i vozili mu motror na ćebetu na šlepu za auto,pošto nemaju za motor.Ima negde na forumu. Prevara Ugovor je na ime i vozilo. Ako neko drugi vozi ne važi. Isto tako ako ja koji imam članstvo vozim nešto drugo ne važi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 20, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za vreme sajma automobila u Beogradu na štandu AMS obnovio sam članarinu: sa popustom 1750rsd (mislim +/- 50rsd), isti paket je i za auto i za motor. aktivira se SMS porukom, jako glupo rešenje formata SMS-a. nije upalilo, slikao sam ekrane i poslao eMail, reklamacija! Brzo stiže odgovor kako da ispravim SMS, uradim po instrukcijama i sistem kaže USPELO!!! Prilično komplikovano, polu pismeno,... (bez malih i velikih slova, bez pauze,...) sve ostalo o pravima i obavezama na sajtu. iskreno ovo plaćam za auto i motor, jako puno godina, i na sreću nikad mi nije trebalo. po toj inerciji i sad uplatih?! nemam preporuku, kritiku sam izneo. ;o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano April 20, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam za motor,imao sam i za prosli. Kupio na pumpi i aktivirao sms porukom . Dobio sam obavestenje da je prihvaceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano April 21, 2019 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, zemunac72 said: Ja ga imam za motor,imao sam i za prosli. Kupio na pumpi i aktivirao sms porukom . Dobio sam obavestenje da je prihvaceno. Na pumpi? Na kojoj se pumpi prodaje? NIS? Jel isto vezana za vozilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano April 21, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga kupio na omv pumpi,i da,vezano je za vozilo cije podatke saljes sms porukom,u ovom slucaju za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano April 21, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li opcija da se kupi neka ozbiljnija pomoć na putu čim se pređe grana? Tipa neka EU varijanta, na kraći period, možda povoljnija ili sa boljom uslugom, a da važi bez obzira što je vozilo iz RS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano April 22, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vam kazem sta mi se desilo prosle nedelje kada sam uplatio clanarinu AMS-u preko njihovog web shopa. Sutradan su me zvali, rekli da ne rade za motore vise clanstvo i da posaljem podatke da mi vrate novac koji sam uplatio. Bas cu danas da odem do AMS u Rakovici da vidim sta ce mi licno reci... Mislim da vise ni oni ne znaju sta rade! Takodje sam ranije imao clanarinu za ovaj motocikl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano April 22, 2019 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Clyde said: Ja vam kazem sta mi se desilo prosle nedelje kada sam uplatio clanarinu AMS-u preko njihovog web shopa. Sutradan su me zvali, rekli da ne rade za motore vise clanstvo i da posaljem podatke da mi vrate novac koji sam uplatio. Bas cu danas da odem do AMS u Rakovici da vidim sta ce mi licno reci... Mislim da vise ni oni ne znaju sta rade! Takodje sam ranije imao clanarinu za ovaj motocikl... Javi bas sta ce da kazu... nista me ne iznenadjuje, ali ipak mora da postoji zvanican stav o motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano April 23, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Desilo se upravo ono sto sam ocekivao, otisao sam u AMSS poslovnicu u Rakovici, dao saobracajnu i 2550 dinara i dobio clansku kartu odmah... Lud zbunjenog, mislim da im firma ne funkcionise bas najbolje u smislu interne komunikacije. Ja verujem da oni stvarno vise ne rade opciju za pomoc na putu za motocikle, ali da poslovnicama to niko nije objasnio. Bilo kako bilo, ne daj Boze da zatreba zovem i kazem ja sam clan, vi ste me uclanili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 121 Napisano April 23, 2019 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Proslog leta sam bas u Amss u Rakovici trazio pomoc na putu za motor i gospodja me gledala vrlo bledo uz konstataciju da zovem njihovu sluzbu, a ni oni nisu znali ida mi kazu odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano April 23, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan uzimaju vam lovu u amss bezveze,oni su crkli kao firma pa sad koga prevare, prevario se sam.Ne placaju usluge partnerima pa nece ni da se akaju sa njihovim clanstvima,lepo zamisljeno odn prepisano iz inostranstva tamo funkcionise odlicno a kod nas je bitno da direktori voze range rover a radnici i partneri da sacekaju za platu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano April 25, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Saga se nastavlja, juče su me zvali iz AMSS-a u Rakovici. Da dođem i vratim im člansku kartu koju su mi dan pre toga izdali! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 25, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Clyde je napisao: Saga se nastavlja, juče su me zvali iz AMSS-a u Rakovici. Da dođem i vratim im člansku kartu koju su mi dan pre toga izdali! ajde molim te trazi im nesto napismeno da i mi znama! ili mozda da trazimo od Alvirovica da se pozabavi ovim problemom, ako neko imam kontakt sa njim, ili slicnim, koji bi nam dali kvalitetnu informaciju! hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 25, 2019 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam i ja da ponovo kupim super karticu (vec imam clansku karticu od ranije), teta preko telefona kaze da vise ne moze za motocikle zbog "promenjenih uslova poslovanja i partnera". Znaci AMSS amurit! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...